Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comeonka

Poprosze o radze i wytłumaczenie bo nie kumam tego zachowania

Polecane posty

Gość comeonka

Bylismy ze znajomymi na wyjezdzie. Siedzielismy sobie w pubie i w ogole fajnie było. Ale... moja kolezanka strasznie napaliła sie na jakiegos chłopaka i zaczał sie temat "zdrady". Jej brat powiedział do mnie ze on zawsze bedzie zdradzał (ja mam faceta) wiec mówie ok jak wolisz. I zaczał sie kolejny temat czy mówic partnerowi o zdradzie. Ja powiedziałam ze jak mój mnie zdradzi to ja nie chce wiedziec o tym. Pozniej... Ona (moja kolezanka ) cały czas piszczała do tamtego faceta i pytała sie "co to jest?". Ja mówie jej ze alkohol (tak na nia działa). Ona "gdyby nie X -jej chłopak (który grał w sali obok) to by sie z tym przylizała". Ja mówie (sama do siebie) "boze gdzie ja jestem". Pozniej było tak ze jej brat siedział cały czas koło mnie i nic nie mówił wpatrujac sie w jakas dzieczyne a ona (jego siostra) ciagle piszcza za tamtym (nawet do kibla za nim poleciała). O co kurwa chodzi. Czułam sie dziwnie. NIe wyrobiłam i powiedziałam: "nie no fajni jestescie ten cały czas sie patrzy na tamta , ty sie gapisz na tego i was nie ma" Poszłam sobie (po mału bez jakies tam sceny) do chłopaka do sali obok. On wstał, wyszedł i powiedział siostrze ze jakby co to poszedł na dziwki. Wyszedł na spacer i po chwili wrócił do kwatery. Od tamtej pory sie nie odzywa do mnie. Mineło pare miesiecy i w tym czasie cały czas jak była jakas impreza gdzie ja byłam to go nie było i na odwrót. Nie lubi mnie? Czy co? Co ja takiego powiedziałam? bo nie wiem co chodzi ?

Gość comeonka
nie mówicie to sobie ide ...nara.

Gość Roy Nelson rox
tl;dr

Gość comeonka
to moj kolega...a facet moj był w innej sali... a sie zastanawiam tylko co sie własciwie stało i i co ja zrobiłam, bo nie dałam mu powodu aby mnie unikac jak jakiegos dziwolaga. To samo by było z kobieta nie tylko z facetem. Tez bym sie zastanawiała dlaczego mnie nie lubi i czy mnie nie lubi i wogole co sie stało.

Gość comeonka
moze nic sie nie stało a poprostu to sa tylko zbiegi okolicznosci :/ nie wiem.

Gość zapytaj swojego faceta
on ci na pewno wszystko wytlumaczy

Gość comeonka
mojego faceta??? a co on ma do tego? jego przy tym nie było? był w innej sali.

dlaczego nie chcesz zaopytac swojego faceta? jesli nie masz nic do ukrycia to wlasnie jego powinnas o to zapytac

Gość comeonka
jego powinnam zapytac czemu jakis koles sie na mnie obraził albo nie obraził albo co sie stało? zwłaszcza ze jego przy tym nie było (i pewnie taka odpowiedz uzyskam jak zwykle zreszta) :/ dlatego pytam tu...

jak nie masz nic na sumieniu to spokojnie mozesz zapytac. ale widac masz jakies nieuczciwe powody skoro nie chcesz.

Gość comeonka
no dobra zapytam go o co biega tamtemu :/ Pewnie o nic a tylko moje schizy sie właczaja .

Gość comeonka
"jak nie masz nic na sumieniu to spokojnie mozesz zapytac. ale widac masz jakies nieuczciwe powody skoro nie chcesz." nie uczciwe powody... tak to napewno to :) dziekuje za rady :)

Gość comeonka
okazało sie ze to nie moja wina wiec spoko a on ma jakby to powiedzie dosc indywidualną osobowość wiec spoko

Gość twoj facet tak ci powiedzial?
.

Gość comeonka
tak mi powiedział

Gość comeonka
"a on ma jakby to powiedzie dosc indywidualną osobowość wiec spoko" no ten chłopak a nie mój facet

Gość comeonka
okazało sie ze to nie moja wina wiec spoko a on ma jakby to powiedzie dosc indywidualną osobowość wiec spoko - tak własnie powiedział

Gość comeonka
"to nie twja wina a (imie) ma dosc indywidulana osobowosc i chadza własnymi swieszkami wiec nie masz sie co przejmowac" :) i tyle

Gość twoj facet tak ci powiedzial?
to jednak masz cos do ukrycia przed swoim facetem skoro nie chcialas go zapytac

Gość comeonka
"to jednak masz cos do ukrycia przed swoim facetem skoro nie chcialas go zapytac" no własnie zapytałam i to mi powiedział.....po szoku oczywiscie ze go o to zapytałam w ogole :P

Gość obludna dwulicowa baba
.

Gość comeonka
ja? a niby czemu? powiedział mi to co wam napisałam zapytałam i to mi powiedział wiec nie wiem o co wam teraz chodzi?

Czytać ze zrozumieniem potrafię...ale wybacz autorko, co to za brednie, o co ci w ogóle chodzi? Nie umiem sobie nawet wyobrazić tej sytuacji ;) a co dopiero ci doradzić, tu jakiś chłopak, tu dziewczyna,nagle znikąd pojawia się brat, do tego jakiś X, plus ktoś po alkoholu :D ładna jazda! Jedno ci moge powiedzieć - daj sobie spokój z gościem co gra na automatach. To przegrańcy 🖐️ ale chyba nie o to ci chodziło

Gość comeonka
tam nie ma automatów a mecz był i bilarda sobie pykali..

Gość comeonka
zreszta macie a raczej mieliscie dobry pomysł ..zapytałam mojego faceta i uzyskałam najsenowniejsza odpowiedz.