Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyna pe443

uk zmusza matki do siedzenia z dzieckiem w domu z powodu...

Polecane posty

Gość matyna pe443
Iwona co ty wogole dziewucho wypisujesz, zerowy poziom soba reprezentujesz, czarnuchy, rozjechana cipa :O :O

Gość iwona-----
Oj jaka pustaczka z Ciebie zazdrość Cię zjada. Widzisz niektórych stać na dobre studia i odpowiednia posadę. Ale ty tego nigdy nie zaznasz marna dorobkiewiczko z Polski.

Gość iwona-----
Dostosowuje poziom do tępych ludzi z Polski , którzy szczycą się czarna robota w Anglii.

Gość matyna pe443
iwonko a ciebie na kurs kultury i odhamiania trzeba poslac, napewno cie stac wiec zapisz sie

Gość matyna pe443
iwona ale my nie pracujemy na czarno wiec pisz takim stylem do tych co pracuja dobrze?

Jestem tu od 5 minut, ale juz tyle wiem o tej iwonce, ze az sie dziwie :-) tak sie odkryc i ze sie nie wstydzi ujawnic swojego zawodu ktory obecnie ociera:)

Gość iwona-----
Oj nie śmiem Ci zabierać profesji ty jesteś w tych względach mistrzynią nie dorastam Ci do pięt mistrzyni obciągania.

Kobito, gdybys Ty była wykształcona, wiedziała bys jak sie do ludzi odnosić, ale niestety... moze i wykształcona jestes ale nie w dzisiejszym kierunku i wykształcenie wyrabiane było na czarno i nie kłóć się ze jest inaczej ;-)

mnie niestety tez nie bylo stac na przedszkole..a ze nie pracowalam nici z dofinansowania. wiec zapisalam dziecko tylko na jeden dzien w tyg. tak naprawde niezrobilo to wielkiej roznicy, poczekalaam do 4 roczku i poszla do pre school jak wiekszosc angielskich dzieci, i za free. w polsace to chyba prosciej wszystko wyglada.

Gość matyna pe443
iwona zal mi twoich rodziców ze takie gówno wychowali , a wlasciwie nie wychowali.

Gość iwona-----
Zazdrość cie zjada . Tak traktuje ludzi niższego rzędu czyli Ciebie.

Jak to nie znasz... a Iwonka to co? Ja ze znajomych też nie znam i nawet nie wiem jak sie do tego zabrac by na czarno cos miec, a dodatkowa robota by sie sprzydała hihi poki co to juz 8 miesiąc i maternity ale po nim zaczne szukac czegos na czarno dodatkowo buehehehe

Gość iwona-----
A mi żal twoich że takiego bękarta spłodzili przez przypadek oczywiście.

zona ja znam...laska zarabia 1000 na lewo. a maz pracuje legalnie i zarabia 900. maja tez wiekszosc benefitow...ehh

Gość iwona-----
Andy naucz się najpierw języka a później się wypowiadaj bo aż oczy bolą.

_osa_ do darmowych 15 godzin tygodniowo masz prawo gdy dziecko osiągnie 3 rok życia :-) a moje w 4 roku chcą posłać do szkoły już :( tylko ponoć jakies egzaminy ja czekaja czy sie nadaje do szkoły juz czy dopiero w roku 2012 pojdzie.

iwona masz cos madrego do powiedzenia czy nadal mozna sie smiac z twojej plytkiej osoby? co post polepszasz mi humor :D

iwonka Jak cie oczy bolą to zejdz juz z kompa, bo za długo tu siedzisz najwyrazniej... dzis piatek, ruch na ulicach, zmiataj, no już !!!

Gość iwona-----
Znając polot mamusi do nauki przez najbliższe 12 lat się nie dostaną no chyba że do specjalnej.

eeee?????ale o co chodzi?:-D Oj dziewczyny olejcie Iwonke, kobieta chcialaby byc na takim 'dorobku' w UK jak wy, ale niestety na to trzeba soba cos reprezentowac...

andy nie slyszalam nigdy o taiej sytuacji. a nie mozesz sama np. powiedziec ze wolisz zeby dziecko poszlo normalnie z czasem do szkoly? a moze masz bardzo zdolne dziecko i dlatego;)

I nie rozmawiaj z ludźmi z niższego rzędu bo się jeszcze zgorszysz :-) a gorszej Ciebie już sobie nie wyobrażam hihi

Gość iwona-----
A ty tak wcześnie z roboty wróciłaś czy na nockę masz dzisiaj jak chcesz przy moim domu 3 latarnie są wolne zapłacisz za miejscówkę i są twoje haha

Gość iwona-----
Ty za to upadłaś tak nisko że pies stoi wyżej w hierarchii

zdolne to sie własnie okaze pisząc jakies egzaminy dla 4 latków :( wiem, ze nie jest to obowiazkowe, nie chciała bym zabierać jej dzieciństwa. Wiadomo ze ten rok szkoły nie byłby jakis ostry, ale mimo wszystko szkoła to szkola, obowiązki wzywają. Nie wiem, moze to zalezy od przedszkola, ale mimo wszystko z jednej strony mogła bym ją posłac dla szlifowania języka bo w przedszkolu cos małą rozmawiaja z dziecmi z tego co zauwazyłam,ale z drugiej strony jednak dziecinstwo tez odgrywa dosc wazną role w zyciu dziecka i nie chciała bym go jej zabierać.

Nie kochana... jestem od 2 tygodni na macierzyńskim jak tak bardzo Cię to interesuje. WIdac Twoje wykształcenie. Brak uwagi w tym co czytasz, albo czytac nie potrafisz :-) i nie pisz tego co inni piszą... wymysl cos innego, bo widze ze pomysłów Ci juz brak.