Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyna pe443

uk zmusza matki do siedzenia z dzieckiem w domu z powodu...

Polecane posty

Gość iwona-----
Wiesz ona nie chce mieszkać w śmierdzącym Londynie gdzie pełno kolorowych i Polaczków dorobkiewiczów. Dom kupiła za gotówkę

iwono tempa strzalo, widac gowno wiesz, po to chcemuy dofinansowanie do przedszkola aby pracowac i nie siedziec na benefitach, teraz widac ze to co wiesz to cale nic..po co sie udzielac w temacie skoro nie masz bladego pojecia na temat???

Gość matyna pe443
laporushi27 no widac mozna. iwonka jest swietna wrozka.. czyta ze sposobu formuowania zdan. Ja sie juz przyzwyczailam ze KAZDY topik zawsze nawiedzi taka wredna osoba i jedyny sposób to olewac.

tak za gotowke:D dziecino mieszkam w 5 strefie w surrey, gdzie nie ma kolorowych ani polaczkow, co najwyzej Polacy..

no wlansie ja nie moge wyslac dziecka do szkoly bo by mi zjadlo wiekszosc pensji bo moj facet zarabia tyle, ze nie dostalibysmy zadnego dofinansowania. wiec pracuje sobie mozna powiedziec dorywczo - kilka- kilkadziesiat godzin w tygodiu bo inaczej to by sie po prostu nie oplacalo.

Gość iwona-----
Tępa to jesteś ty i twoja matka że takiego bękarta urodziła. Jakbyś była wykształcona i miała prace na poziomie to by Cię było stać. A jak się system nie podoba to wypad z tego kraju i po problemie.

Iwona twoja szwagierka za to nie pobierala nigdy benefitow, szczegolnie na ten 3-bed w Londynie za 650 funtow. Prosze cie najwiekszy glupek ci nie uwierzy. Poza tym skoro Angole maja takie zle zdanie o Polakach to maz Twojej szwagierki poslubil ja tylko i wylacznie by miec kucharke, sprzataczke, prasowaczke w jednym a na boku pewnie stuka fajne mlode kobietki...Strata czasu z toba dyskutowac

Gość matyna pe443
Iwona czemu chwalisz sie tym co ma siostra? nie rozymiem tego wpisu ze kupila dom, wogole nie piszesz na temat jaki napisalam. Nie pisz tu juz kobieto naprawde, wylacz komputer wróc do swojego wytwornego towarzystwa, po co z takim pospolstwem jak my tracisz czas na przepychanki slowne.

ty za to jestes idotka:D normalnie nikogo tu nie wyzywam, ale z takim debilem jak ty nie ma co dyskutowac..siostra:D wiesz a moja siostra ma zamek w chorwacji i jezdzi na maledivy co miesiac:D

Gość iwona-----
Ale niestety tylko w twoje strefie nie ma tego gówna wyjeżdżasz po za i dostajesz depresji ona nie chciała mieszkać w tym śmierdzącym mieście. A dom kupiła za gotówkę jak mówiłam jej mąż sprzedaje nieruchomości zarabia świetnie ona też dobrze mieli lokaty było ich stać nawet na 2 domy w Londynie.

Gość iwona-----
To nie siostra tylko szwagierka to raz ,dwa nie chwalę się tylko stwierdzam fakty. Po trzecie lubi tępić takie tępe strzały jak wy.

iwona gratuluje siostrze, tak z ciekawosci ile lat ma ten jej partner?:D pewnie kolo 60, bo akurat tam gdzie pracuje ( mam wglad w paszport) przwija sie bardzo duzo tego typu par:D

Piszesz totalne bzdury... albo to bzdury, albo nie wiesz jak co z czym załatwić. Niestety z przykroscią muszę stwierdzić iz nie kazdy ma tego typu problemy. Ojciec mojego dziecka zarabiał 3000 funtow miesiecznie, ja nie pracowałam mimo wszystko dziecko co nawet dostało propozycje by poszlo do przedszkola i dostalo dofinansowanie bo przedszkole miesiecznie kosztowało 1000 funtow. WIem, ze są problemy z tym, by dziecko do przedszkola poszlo,ale z powodu braku miejsc. Dziecko do przedszkola powinno pojsc dla lepszego rozwoju i zeby sie zaczynało dostosowywac do godzin bez mamy i taty, bo zaraz to już szkola i wtedy problemy moga nastapić. Jak ja zaczelam prace dziecku zmienilo sie przedszkole i tez problemów nie było. Zapros do siebie health visitorke i powiedz jej o swoim problemie bo ona jest cos w stanie zrobic. Powiedz ze dziecko ma trudnosci z innymi dziecmi na placu zabaw, nie umie sie z nimi bawic i nie umie sie wlepic w towarzystwo rowiesnikow. Health visito jest w stanie zdziałać duzo, tylko musi chciec Ci pomoc i tyle. Jak stac Was na przedszkole ktore kosztuje 1000f ale procz tego dofinansowanie do tego dostaniecie to polecam KidsUnlimited. To dobra sieć przedszkoli w całej UK... Pozdrawiam

Gość iwona-----
Dobra spadam bo już się dość naśmiałam z was dorobkiewiczów. Weźcie się do porządnej pracy ale najpierw zdobądźcie wykształcenie a i nauczycie się języka to nie będziecie żalić się na forach.

hehe a ta iwonka to naprawde jej piątej klepki brakuje :-) widać głowna prowokatorka na tej lini :D zlać taką szmatunie :-)

Gość iwona-----
Mąż ma 32 lata a nie 60 przykro mi, że tak musisz dorabiać do pensji. Współczuję.

Gość iwona-----
Szmata to twoja matka urodziła bękarta , który daje dupy za granica i wielka gwiazdę zgrywa.

Iwonko ty i twoj jezyk nadajecie sie do wielkiej żydowni. tutaj nawet mgr inz. nic specjalnie nie zdziala, bo nasze polskie papiery w tym kraju jakos nie mogą zdziałać cudów. Jezyk tez nic nie ma do roboty tutaj. Ile jest angoli, ktorzy szukaja dobrej pracy. Ty mozesz ją zdobyc za pomocą jezyka, ale robiąc lody jak naprawde uwazasz ze jest on dobry :D:D

Gość iwona-----
Żegnam tępaczki powtarzam ruszać dupy do porządnej pracy a nie wyżalać się na forum.

No nie moge... iwonka sie zbulwersowała :D:D nic innego nie potrafi tylko wyzywac czyjes dzieci czy rodziców.... tylko na tyle Cie stac? daje sobie głowę uciąć, ze i moze zarabiasz niezle, ale napewno nie rozumem, chyba ze posiadasz go miedzy nogami to sie zgodze :-)

Gość iwona-----
Widzisz jeśli masz dobre wykształcenie i jesteś dobra w swoim fachu znajdziesz prace w każdym kraju. A ty myślałaś że zaocznie skończysz jakieś gówno i co świat zawojujesz żal

Gość iwona-----
Ty za to między nogami masz wilka próżnię bo czarnuchy tak cię wydymały że teraz już się szczycić niczym nie możesz. Ani mózgu ani cipy.

Jako kurrrrr-wa? Tak, taka prace znajde w kazdym kraju :-) moze coś polecisz skoro jestes taka znawczynią:D a ten papier to w postaci groszków? czy brzoskwinki?:D