Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdesperowana jak nikt

Dopiero sie dowiedzialam o ciazy a juz przeraza mnie porod! Nie chce rodzic!

Polecane posty

Gość bursztyn 12
Coś mi sie przypomniało smiesznego,leżałam kilka tyg na patologi ciąży i przywiezli dziewczynę 28 lat!!!Strasznie bała się porodu,miała już skurcze ale twierdziła że jest w 28 tyg,lekarz ją zbadał i odesłał na porodówke rodzić a ta narobiła takiej paniki,zaczeła ryczec że wczesniaka rodzić nie będzie!!!Na porodówce slychac ją było na cały korytarz,nie chciała przeć to lekarz jej dziecko wydusił,komedie odegrała,mieliśmy niezły ubaw! A najlepsze było to że ten jej wczesniak ponad 3 kg warzył!!! Wiec jak ktoś się strasznie boi porodu to lepiej już cesarkę opłacić,sama bym tak nie zrobiła ale cóż ja mam cc i sn za sobą!!!

Gość iwona-----
Jeśli będziesz przed 36 tyg to w prywatnym szpitalu cc Ci nie zrobią.

no to pozostaje mi sie modlic by nie rodzic wczesniej i umowic sie w prywatnym szpitalu.

Gość iwona-----
Donosisz do 36 tyg umówisz się na konkretny dzień i po krzyku.

mam nadzieje:)

Gość pocahontas8k
oj kochana autorko po cc wcale nie jest tak różowo i kolorowo, ale jeżeli masz taki kaprys, to czemu nie...

autorko ja miałam cc i nie żałuję ;) doszłam do siebie szybciej niż nie jedna po cc ;) Jedyne co mogę Ci podpowiedzieć, ale naturalnie skonsultuj to z lekarzem: Mnie pocięli dopiero jak miałam skurcze. ponoć lepiej wtedy macica się goi :) więc nie umawiaj się na dzień konkretny tylko jak na sn

powiem ci tak - jak sie boisz naturalnego porodu to sie nie wahaj tylko zalatw sobie cc - ja tak zrobilam. przy pierwszym dziecku panicznie balam sie porodu , zalatwilam cc i potem obiecalam sobie ze jesli bede miec drugie dziecko to zrobie wszystko by znow miec cc. Dokladnie miesiac temu urodzilam druga córeczke, tez zalatwilam sobie cc. Nie sluchaj nikogo kto ci odradza, załatwiaj i nie martw sie !!! aha, jesli cie zlapia bóle to nic . jak bedziesz miala zalatwione z lekarzem to nic sie niedzieje, jesli dsotaniesz boli wczesniej, poprostu dzwonisz do lekarza i jedziesz do szpitala tam biora cie od razu na ciecie , nic sie nie martw

a powiedzcie mi jak zalatwialyscie cc? W prywatnym szpitalu czy panstwowym?