Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość kawakaaa
no tak wiem staram sie i bede probowac, moze w koncu sie wyzwole od tego wszystkiego.

Gość e5yd
Taaaa, szuka brzydkiego faceta... do czasu, gdy zwiąże się z ładnym.

Gość kfhdsgkjdhflkghdfjk
madra zyciowo zaczynasz gadac z sensem oby tylko te twoje podejscie nie peklo jak banka mydlana. Moze zaczniesz uczyc inne kobiety bo pustakow nie brak.

Gość madra zyciowo
Gwoli wyjasnienia. Jesli kiedykolwiek zwiaze sie z mezczyzna brzydkim to bedzie to znaczyc, ze ten mezczyzna ma w sobie tak wiele zalet i urzeka mnie w tak bardzo swoisty sposob, ze nie zatrzymalam sie na jego " wizytowce zewnetrznej" Na logike. Mezczyzna brzydki swoje braki w urodzie musi zrekompensowac wieloma innymi czynnikami, by kobieta dostrzegla w nim i tylko dla siebie piekno, ktorego swiat nie widzi.

Gość 436277247
"braki w urodzie musi zrekompensowac wieloma innymi czynnikami" Wystarczą pieniądze.

Gość Montario
no własnie. lepiej zarobić nieco pieniędzy niż stawać na rzęsach dla kobiety. pieniądze dają większą gwarancje zainteresowania ze strony kobiet.

Gość triiitttttii
"tak naprawdę to chciałabyś wiernego i ślepo w ciebie wpatrzonego przystojniaka" To takie oczywiste, a powstał topik na 10 stron. :D

Gość madra zyciowo
Tak wystarcza pieniadze na jego wlasne utrzymanie, bo ja potrafie pod tym wzgledem zadbac o siebie. A jesli z tych wlasnych pieniedzy postawi mi czasami kawe to tez bede sie z tego cieszyc. Jak widzisz numerku masz o mnie bardzo bledna opinie, albo inaczej : jestem tylko kobieta w chorych czasach, gdzie prawie dla kazdej madame liczy sie kasa misiu kasa. Wybaczam Ci.

Gość 436277247
Ale brzydki z pieniędzmi nie musi mieć ciebie. Weźmie inną. :D

Gość madra zyciowo
oferma - tak.... idac wczoraj do jakiegos klubu mialabym kazdego brzydala... na jedna noc, bo coz by mogl sobie pomyslec jakikolwiek brzydki facet podrywany przez kobiete calkiem niczego sobie? Ale tak, chcialabym kiedys, by ewentualny malo urodziwy brzydal byl mi wierny i bym byla dla niego bardzo wazna. Nie sadze, ze chcialabym czegos innego czego pragnie kazda kobieta.

Gość Rudzycka
"mialabym kazdego brzydala" No, no. Ego masz ogromne.

Gość madra zyciowo
Tak. Szlag mnie trafia moja przeszlosc. Przeciez to byloby nieludzkie przejsc obojetnie wobec takiego dranstwa. Tak. Jestem rozczarowana i zniesmaczona. Zyje chyba skoro mam tyle emocji ;) Topik umrze. Od jutra ostro pracuje.

Gość dfdgfgd
kolejna laska ktora sie rozczarowala i przyszla sie wyplakac na forum. Jakby szukala to juz by dawno znalazla. to takie pitoolenie o szopenie

Gość madra zyciowo
numerku - mnie nikt nie musi miec. Mnie ktos moze chcec, ale nic na sile. A Ego mam calkiem swiadome.

Gość madra zyciowo
oferma - najwidoczniej nie wzielam takiej opcji pod uwage. Z reszta powiem Ci szczerze, ze nigdy nie bawilam sie w zagadywanie do mezczyzn. I w roli koczowniczki chyba nie umialabym sie znalezc. Bylabym po prostu jak jakas oferma :D

Gość on normalny
Podaj najmiary

Gość a wczesniej to leciala
panna miala przystojniakow przejechala sie na nich to teraz wezmie nawet brzydala byleby byl mody do 30 lat i majetny

Gość a wczesniej to leciala
''Jeden ciagle mnie zdradzal, drugi umawial sie ze starszymi kobietami i bral za to kase.'' trzeba bylo pomyslec co bierzesz

Gość on normalny
niestety jestem po 30

Gość on normalny
o:-Otrudno

Gość obilankenobihobbit
Niezly przbieg pewnie masz suko,i teraz szukasz frajera bo cie wszyscy walili w kazda dziure,i nikt cie nie chce.

Gość Tararararara
zapewne zadowoliłby ją taki układ (i nie tylką ją): przystojniak na kochanka, a brzydal na męża.

Gość madra zyciowo
Czuje sie jakbym byla przed jakims sadem , albo w jakims sklepie na wystawie :O - trzeba bylo pomyslec z kim sie zadajesz - daj namiary - za stary - kazdy brzydal "moj" - wygorowane Ego - majetny ...zaraz mnie zlinczujecie, ze sie w ogole urodzilam, ze zyje. Prosze przyjac mnie taka jaka jestem. Nie kazdemu musze sie podobac. Co jest zlego w tm, ze znam swoja wartosc, ze lubie moje postrzeganie swiata, ze lubie siebie? W czym jestem tak inna od reszty kobiet, ktore pakuja sie w wydawac by sie moglo szczesliwe zwiazki a potem jednak placza? Uwazam, ze jestem bardzo ludzka. Popelniam bledy jak kazdy czlowiek. Byc moze bywam czasem bardziej pechowa od innych kobiet. Bywa. Podnosze sie i probuje wyciagnac wnioski... Pewnie duzo wody uplynie zanim naucze sie zyc. Pewnie umre ze swiadomoscia, ze tak naprawde to o zyciu malo wiem. " Dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba" Milej niedzieli.

Gość robocik 31
lepiej sie przebadaj czy nic od nich nie załapałaś a pózniej szukaj naiwniaka

Gość robocik 31
święta niedzielna racja. zeby tylko na taką nie trafic

Gość eeeeeeeeeeee3455
byla ruchadelkiem jakis cwaniakow. no zdarza sie nie kazdy jest alfa i omega.czlek na beldach sie uczy byleby nie skrzywdzila teraz kogos innego po zlosci

Gość facetpotrzydzie
Czego oczekujesz w od mężczyzny? Ps. znalazłaś?

Mądra życiowo nie szukaj nikogo na siłę, myślę że już niedługo Ktoś się pojawi na horyzoncie...

Gość jaka ładna dziś pogoda
autorko mam podobny problem. od X lat trafiam na takie kobiety, że w tej chwili boję się "wystartować" do jakiejkolwiek bo po prostu już mam dość. za każdym razem gdy jakaś mi się podoba, od zera buduję znajomość, pojawia się iskra, jest fajnie a po jakimś czasie bez wyraźnej przyczyny odchodzą do innych bo "spotkałam kogoś o kim marzyłam" itp. 30% kobiet olewa mnie na starcie chyba dlatego bo nie jestem przystojny. i nie obchodzi je że mam opinię duszy towarzystwa i mnóstwo fajnych znajomych, jestem wesołym, pracowitym facetem. skończyłem studia, mam dobrą pracę i mieszkanie, kilku sprawdzonych przyjaciół i niezmiennie mi się nie układa z kobietami. muszę być cholernie brzydki skoro tak jest, ubieram się elegancko, lubię koszule, dbam o siebie, uprawiam sport, tańczę... nie mam nadwagi (85 kg przy wzroście 190 cm), nie mam pryszczy, wystających zębów, moje znajome (oczywiście zajęte) mówią mi że mam ładną twarz i uśmiech. co jest do cholery? ile pech może trwać?? rozgadałem się w egoistycznym tonie, ale to z bezradności i buntu :(

Gość krzysiek.brzydki.
hej:-) jeśli szukasz brzydkiego który Cie nie zdradzi i pokocha ty odezwij sie na mail unsroppable20@interia.pl czekam pozdrawiam :-)