Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość madra zyciowo
damiano525 - to bardzo budujace co piszesz. Nie rozumiem tylko dlaczego masz zatem zapijac... Skoro jestes szczesliwy to nie ma powodu zagubic sie na dnie szklanki ;) disel - jestes koszmarny :D i bardzo podstarzaly. chyba kompletnie o siebie nie dbasz :P

Gość disel
myslalem ze takiego szukasz;)

Gość madra zyciowo
Nie przesadzajcie! Mezczyzna brzydki ale zadbany - takiego szukam.

Gość madra zyciowo
Ja tez nie bylabym z kims kto dla mnie pomimo wszelakich innych zalet bylby brzydki. cala sztuka polega na tym, ze ktos brzydki dla swiata moglby stac sie kims pieknym dla mnie. Pieknym czyli wyjatkowym.Tyle.

napisz do mnie na maila drente1@wp.pl pogadamy na prywatnym gruncie.Napisz skad jestes i czego jeszcze oczekujesz.Pozdrawiam.

Gość madra zyciowo
ferdeks - pisalam skad jestem - Krakow. Spelniasz moje warunki? Dostatecznie brzydki?

Gość madra zyciowo
ok. ale napisz mi ile masz lat. Nie lubie mezczyzn niedojrzalych emocjonalnie.

Gość madra zyciowo
Mezczyzna uwazajacy sie za smiecia nie jest osoba godna uwagi. Mojej uwagi. Na maila nie napisze poki w jakis sposob nie przekonasz mnie ze warto.

Gość madra zyciowo
:D:D:D przepraszam Cie. W pospiechu zamiast smierc przeczytalam smiec. Nie gniewaj sie :) ;)

trudno,ja nie chce zostawiac wiadomosci prywatnych na forum,chetnie bym z Toba porozmawial,ale na gruncie prywatnym.Jezeli masz zamiar pisac tu o dupie marynie z gimazjalistami,to prosze bardzo Twoj wybor.Pozdrawiam.

Gość madra zyciowo
ferdexs - nie cwaniakuj prosze. Niby gdzie mam tego maila wyslac? Do Pana Boga? Nie badz dzieckiem :)

adres podalem,Twoj wybor,jezeli nie chcesz trudno,nie bede blagal.Bardziej mnie to przekonuje ze ten temat to prowo.

Gość madra zyciowo
adres mi umknal . Szukalam go w Twoim profilu. Przeoczylam. Nie gniewaj sie ;)

Gość refererek
Spoko sprawa, zakochać się w facecie dlatego że jest brzydki, po to żeby nie zdradzał. Coraz głupsze te baby

Gość madra zyciowo
referek - dzieki. Ale to nie tak jak myslisz. Majac cale zycie przystojniakow czas poznac kogos mniej jak przecietnego nie zapominajac jednak o wnetrzu, ktore kazdy czlowiek posiada. Tak. Przystojaniacy dali mi popalic i nie chce juz ich znac. Wole brzydkiego mezczyzne, ktory zna swoja wartosc wyrazana nie miesniami i anielskim spojrzeniem a czyms co jest gleboko schowane... Wierze autentycznie w pieknosc brzydali.

Gość refererek
To nie musi być brzydki. Ja raczej nie jestem, a mimo tego nie przychodzi mi do głowy żeby zdradzać swoją dziewczynę. Wszystko zależy od cech charakteru. Więc nie szukaj brzydkich tylko normalnych. Nie wyrywaj facetów na baletach, tylko w jakiś zwykłych miejscach, a trafisz na jakiegoś sensownego.

Gość madra zyciowo
referek -nie jestem desperatka i nie musze mic faceta juz teraz natychmiast. Szukam wartosciowego brzydala. Jesli taki sie znajdzie bede szczesliwa, jesli nie powiem sobie trudno. Samotne zycie tez moze byc satysfakcjonujace :)

Gość refererek
I tak trzymaj, nie ma się co śpieszyć. Pogadaj z koleżankami, może akurat znają podobnego faceta do ciebie, też po przejściach. A to naprawdę dużo daje, bo w tym momencie taki facet też będzie bardziej ostrożny że znowu może się przejechać. Pod względem uczuć wcale tak dużo się nie różnimy :)

Gość madra zyciowo
dzieki :) Akurat w moim srodowisku sami pieknisie wydepilowani na klacie i chodzacy na silownie... Nie chce kogos takiego. Mam dosc.

Gość JeronimaStein
droga mądra życiowo, pozwolisz że napiszę pewną dygresję? Jestem kobietą, młodą, NIEatrakcyjną fizycznie (tzn. moją urojoną "urodę" dostrzegają jedynie ludzie po 70tce, którzy już mają znacznie obniżone progi estetyczne) i to mi poważnie zaburza samoocenę i poczucie wartości. Chciałam i nawet ostatnio subtelnie dawałam do zrozumienia pewnemu wysokiemu zachudzonemu facetowi, że jestem zainteresowana.... i ? Po przeczytaniu tego tematu mi się odechciało! Bo zawsze się znajdzie taka jak TY, szukająca wartościowego faceta, ale niekoniecznie ładnego. I włąśnie takie jak TY sprzątają sprzed nosa przeciętnym dziewczynom przeciętnych facetów!!! Postaw się na moim miejscu.... :( Każdy facet będzie wolał ŁADNĄ ciebie niż BRZYDKĄ mnie ! Nigdy sobie nikogo nie znajdę, bo choćbym już była bardzo blisko celu, to wystarczy że TY kiwniesz palcem a on (choćby był zaangażowany w związek ze mną) poleci ślinić Ci się u stóp! Na jedno zawołanie!!!!! Widzisz? Możesz mieć każdego. Ja się z tym źle czuję, że zawsze gdzieś w pobliżu jest jakaś PIĘKNA LASKA na której jedno skinienie każdy facet rzuci wszystko. Niesprawiedliwe!!!!!!!!!!

Gość disel
duzo takich facetow jest podobno w miescie Leghorn w Itali.

Gość refererek
Haha, to fajne masz towarzystwo :) W sumie dużo podobnych osób jest w moim towarzystwie, ale jakoś nie zwracam na to uwagi. Ale pamiętaj o jednym, brzydcy faceci też zdradzają, bo chcą się dowartościować, nie jest to jedynie domeną tych ładnych, wiem bo mam kilku takich znajomych. Więc i tak możesz kiepsko na tym wyjść. Dlatego osobę wobec której miała byś zamiar mieć jakieś plany lepiej znać od dłuższego czasu. z/w idę zapalić, a nie lubię jak mi śmierdzi na chacie :)