Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bretttchen

Wspominamy dziecinstwo

Polecane posty

Gość karooooooooooolinna
Witam wszystkich po dlugiej przerwie. U nas zrobilo sie wiosennie i juz prawie zielono. Tak mi sie zatesknilo za naszym topikiem, moze ktos jeszce tu zajrzy, jak podniose? Pozdrawim w wiosenny wieczor

Gość igulka 26 01 1977
Hej hej To może powspominamy jakieś psikusy prima aprylisowe :) Ja to chyba szczególnych dowcipów nie robiłam ale może ktoś akurat Pamiętam, że mój tata zawsze co roku nas wkręcał, że śnieg pada. Kiedyś to było kłamstwo a teraz może okazać się prawdą hihih

ja mojej mamie wywinelam numer..od kilku dni jakos przed pierwszym mialam dola itd..pytala co sie dzieje ,czemu taka jestem..pozniej przeszlo ale akurat byl 1 wszy;] poszlam do mamy i powiedzialm jej ze jestem w ciazy...ze nie wiem co teraz bedzie. hehe mialam 17 lat. ale musialam ja pozniej dlugo przekonywac ze zartowalam:D:D:D:D

Gość igulka 26 01 1977
No żart ciążowy jest dobry, moja kuzynka też mamie tak powiedziała tylko że ona miała 13 lat i później się tłumaczyła, że tylko chciała zobaczyć reakcje mamy jakby co. Ciotka ją ubić chciała :)

Gość oswojiłam koguta
szłam z nim na ławkę i pogadanka :) moja babcia długo mu darowała przez to życie, ale w końcu i tak skończył pod siekierą, nie mogłam zjeść rozołu z niego, pamiętam do dzisij=aj jak goniłam jego ogon, a on się po pewnym czasie poddawał i siadał, ech, żal mi tych lat beztroski

Gość Malwina25ww
Pamiętacie taką bajkę japońską pt: Dragon Ball ? ostatnio pokazałam koleżance na komórce jeden z odcinków, rozkleiła się od razu, ahh te wspomnienia... -------------------------- www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość Malwina25ww
Pamiętacie taką bajkę japońską Dragon Ball ? do tej pory mam miłe z nią wspomnienia, a czasami nawet ją oglądam, aby wspomnieniami powrócić do tamtych chwil... ---------------------www.dragonballodmalwi.cba.pl

Jak z Waszymi marzeniami z dzieciństwa spełniły się? czy nadal czekacie na ich pełną realizację?? ja myślę, że część marzeń mi się spełniła. np. dobry mąż i dzieci. trafiły mi się bliźniaki... więc napewno to marzenie w pełni uważam za spełnione... zaś inne. wymagają większego nakładu gotówkowego dlatego a nóż widelec mi się uda i pomogą mi choć się dołożą do realizacji tego największego.. czyli własnego domku :D http://www.zasmakujdziecinstwa.pl/#/start

Gość Noostalgiczna
"ale jak one się nazywały u nas nie pamiętam" - badziki.. :) "Spodnie moro miałem jedne na wycieczki i od taty dostałem kiedyś taki fajny nóż myśliwski" Też miałam moro - spodnie i kurtkę ;) A potem jeszcze bluzę od wojskowego dresu.. którą obszyłam własnymi aplikacjami. Nóż - tylko harcerska finka :) po mamie - rajdówce studenckiej ;)

Gość Noostalgiczna
"ale jak one się nazywały u nas nie pamiętam" - badziki.. :) "Spodnie moro miałem jedne na wycieczki i od taty dostałem kiedyś taki fajny nóż myśliwski" Też miałam moro - spodnie i kurtkę ;) A potem jeszcze bluzę od wojskowego dresu.. którą obszyłam własnymi aplikacjami. Nóż - tylko harcerska finka :) po mamie - rajdówce studenckiej ;)

Gość Noostalgiczna

Gość Noostalgiczna