Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merlin.

1.Loda nie zrobi 2.cipki nie chce żeby jej lizać

Polecane posty

A i Merlinie, gratuluję. Może z niej taka cicha dziewczyna, co to boi się powiedzieć, że chce, skoro zauważyłeś uśmiech.

Jakaś perwera na tej działce? Poznałaś kogoś interesującego chociaż? ;-)

Androgen, jest gorzej niż źle. Śnił mi się pociąg do Rosji :/ (chyba efekt kilku godzin pisania pracy), do tego nikogo nie poznałam, a mija już 7 m-cy bez seksu. Ja oszaleję! Jeszcze do tego współlokatorka jest, to nie mam nawet jak sobie ulżyć.

No to słabo. Ale z doświadczenia wiem, że jest to do wytrzymania. Za to potem los Ci odpłaci i będziesz realizować wszystkie, najbardziej zboczone fantazje ;-)

I tego się właśnie boję :P żebym tylko tego biednego chłopaka potem nie zajechała :D

A tak w ogóle to mam jednego na oku, ale troszkę nieśmiały jeszcze jest... Jak się to nie zmieni to słabo znajomość widzę. Nie w mojej naturze wieczne zachęcanie, ja też chcę być zdobywana.

Trafi się jurny to się zajechać nie da. Moze też będzie wyposzczony? Wiesz, wtedy każdą chwilę będziecie poświęcać na bzykanie. Fajna sprawa i początek takiego związku wygląda zupełnie niesamowicie. Same odloty ;-)

Raz już tak było. Szkoda, że się rozsypało. Głównie przez seks - ja chodziłam sfrustrowana, ale nie ma co się powtarzać. A teraz nie dość, że chora, to jeszcze mi się chce faceta.

Myślę, że wystarczająco kuszę. :) Choć mogę odstraszać charakterkiem, czasem trochę złośliwym :P trzeba mieć dużo chęci by mnie poznać. Jemu dam szansę, bo ciekawy z niego chłopak, nie tylko wizualnie, w głowie też trochę ma. Oby i temperament też.

No sex jest bardzo istotnym elementem w związku. Po twierdza zresztą to ten wątek. Moje małżeństwo się z tego powodu posypało. Najpierw był nieudany seks, a potem cała masa innych rzeczy i pękło. Jestem jeszcze za młody by kończyć aktywność seksualną, a moja aktualna partnerka jest równie zboczona jak ja, więc jest fajnie :-)

Zawsze jest nadzieja. Zobacz jak merlinowi poszło :-) Zerżnął żonę, która tego nie chciała, a jednak na koniec się uśmiechała :P

Może musi tak częściej. Może kobieta sama nie wie czego chce :P mi się to czasem przytrafia.

Gość dobijacz
No i się porobiło. Jejku przeczytać ten cały post trzeba mieć siły. Alexis w którym pokoju mieszkasz? Zakładam, że w tym samym akademiku ;)

Aż takich namiarów na siebie nie podam :P tylko mi nie mów, że też w Poznaniu mieszkasz?

Gość dobijacz
buuuu nie wawa ;(

Oj, pech delikatny :) może są w Twoim akademiku jakieś koleżanki podobne do mnie swoim temperamentem.

Gość dobijacz
Powiem szczrze, ża jak widze jak koleżanki często zmieniają partnerów to mi się nawet nie chce myśleć o sexie z takimi. Dwa driny zmieniają je nie do poznania, jedna noc, lepienie sie do wszystkich a potem kilku ogierów po kolei. A taka porządna niby. Nigdy nie wiadomo na kogo trafisz :D

Gość onka bez oogonka
a ja uwielbiam sex, daje z siebie wszystko. Minetke tez lubie, jednak jestem z facetem miesiac i boje sie ze przez kształt cipki (motyle) mnie zostawi alboo go obrzydze!

Jakaś taka dziwna teraz "moda". Uznaję seks w związku. Dlatego teraz nosi mnie po ścianach :D

Gość dobijacz
Onka a co ma kształt Twojej cipki do rzeczy? Chyba, że ten motyl to jest do kolan ;)

onka bez oogonka - co ty wygadujesz?! Zostawiać kogoś przez kształt c*pki?! Jak tak się stanie znaczy, że totalny dzieciak z niego.

Gość onka bez oogonka
do kolan nie, ale jest duzy. ja nie moge patrzec na niego a co dopiero faceci ;(

Gość dobijacz
@Alexis związek a szczególnie jego długość to pojęcie względne ;)

Gość dobijacz
Onka a jak mieści sie z majtach to jest spoko. :)

Hmm, moje związki są raczej dłuższe niż dwa dni :) raz 2,5 roku, raz 1 rok i teraz sama

Eeee, takie rzeczy jak kształt cipki się nie liczą. Najwyżej będzie więcej do ssania i nie trzeba będzie się głęboko wgryzać, by wessać do ust wargi :-) Nie przejmuj się takimi pierdołami, bo one nie mają dużego znaczenia.

Gość dobijacz
Nie mów, że sama skoro masz przyjaciela w szufladzie. A tak apropos sama go kupiłaś???

Gość Farzana
Merlin, a twoja żonka nie jest przypadkiem na jakiejś antykoncepcji hormonalnej? To często obniża libido i powoduje niechęć do seksu. Wiem sama po sobie ;)