Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fattyone

Mam 168cm i waze 65kg

Polecane posty

Gość gruba dupaaaaa
no zmierzyłam się teraz w cyckach 99 a w dupie 97 talia 76. ja to bym chciała wazyc 52. a ty jak schudłaś 14 kg to rozumiem, ze się sobie podobasz, bo byłas grubsza wczesniej.

ja jeszcze chce zrzucic z 6-7 kg ale powoli nie wszystko naraz i tak jestem szczesliwa ze od 2 lat utrzymuje stala wage:P a to jest najwazniejsze ze nie ma jojo:P

Gość gruba dupaaaaa
a to dlatego jestes flak jak kiedys byłaś taka gruba... jakbym miała forsę to poszłabym na lipsukcję:D

Gość a dla mnie to dziwne strasznie
bo ja mam 164 cm i jak wazylam 59 to mialam kompleksy nie wiem czemu. patrze na fotki i mialam szczuple nogi , plaski brzuch, ogolnie jedrne cialo. teraz ważę 66 i po prostu załamka....

Gość fattyone
Oczywiscie, ze mam wieksze, ale chociaz tego bym sie chciala pozbyc. Moj problem polega na tym, ze ciezko mi utrzymac stala wage 55kg. Caly czas wracam do tych 65kg.

Gość gruba dupaaaaa
a jaka diete polecacie?

Gość fattyone
Mniej jeść. Na tej diecie schudłam te 24 kg. Teraz tylko katuje sie glodowkami i nic z tego nie wynika.

gruba dupaaa ja bylam na diecie 1300 u lekarza odchiudzialam sie 5 miesiecy i zrzucilam 14 kg takze ja osobicie polecam:P zmienia sie calkowicie nawyki zywieniowe i potem zawsze ci swieci czerowna lampka jak juz przestajesz byc na diecie:P

Gość gruba dupaaaaa
liczylas kalorie czy na wyczucie??

fatyyone nie gloduj sie bo to nie ma sensu wlasnie dlatego wracasz do tych 65 caly czas bo glodujesz a potem dostaczasz 2 razy tyle kalorii to bez sensu

warzylam jedzienei dostaje sie liste co i jak jesc i bardzo urozmaicony jadlospis poaczatki byly trudne ale pozniej lecialo juz z gorki nwet nie wiedzialam ze tak chudne

Gość fattyone
Na wyczucie. Te 24kg schudłam w 6 miesiecy. Pozwalalam sobie doslownie na wszystko. Cały czas jadłam orzeszki, pilam kefiry, jadlam salatki, a raz w tygodniu napychałam sie jak świnia i schudłam ;D

Gość fdfds
schudłas , ale nadal jestes gruba

Gość fattyone
Gruba na pewno nie jestem. Wygladam szczuplo, ale wkurza mnie ta waga.

Gość gruba dupaaaaa
nunieczkaaa a ile masz lat? ja kiedys jadłam 1200kcal i schudłam 8kg w miesiąc, nie wiem czy ja zle te kalorie liczylam czy jak, z 64 kg do 56kg, ale jak potem zaczęłam jesc więcej to znowu przytyłam

fatyone na wage nie patrz !!! ja zawsze patrze po ubraniach :P jak tylko cos jest za duze albo wejde w to co chcialam to odrazu weim ze jest dobrze:P

Gość fdfds
ale jak na wadze pojawi sie magiczna liczba 59 to waga przestanie cie wkurzac .. Miedzy 62 kg a 61 kg nie ma roznicy .. Ale miedzy 60 a 59 kg jest duza roznica psychologiczna .. Najwazniejsza jest ta piersza cyfra .

gruba dupaa mam 28 lat nie wiem co robilas zle ale ja wkoncu kiedy powiedzialam sobie dosc i poszlam do lekarza a dokladnie centrum leczenia otylosci i wzielam sie ostro za siebie nigdy tak bardzo nie chcialam schudnoac i udalo sie powoli bo powoli ale dalam rade i za kazdym razem jak stawalam na wadze u lekarki to mi sie gebusia usmiechala i mialalm jeszcze wieksza chcec na zrzucalanie bo widzialam wyniki

teraz ostatnio lekarka mi powiedziala ze czasami organizm zatrzymuje sie na konkretenej wadze i dalej nie pojdzie i trzeba przynajmniej utrzymac to co sie juz zrzucilo

Gość gruba dupaaaaa
chyba pojdę do dietetyka:)

Gość gruba dupaaaaa
a w jakim miescie ty bylas?

Gość fattyone
Ale ja chce znowu wazyc 55kg. Moim zdaniem jest ogromna roznica miedzy 65 a 55!

ja polecam!! chociazby dlatego ze nie przytylam znowu te 14 kg po takim czasie:D:D wpradzie przydaloby sie zrzucic jeszcze pare kilo ale to juz tylko dla sieie kiedys tam to zrobie poki co jest dobrze :P troche teraz sie balam bo zcaczelam brac tabl antykoncepcuyjne a wiadomhormony - tyje sie ale nie jest zle :P

Gość gruba dupaaaaa
dobra u mnie to tak wygląda: waga 64 wzrost 170 cel 52kg 12 kg do zrzucenia...

Gość gruba dupaaaaa
a ile za wizytę? i co ile się chodzi?

no niestety troche to kosztuje ja placilam co miesiac 100 zl no i leki do tego sa wspomagajace odchudzanie

Gość fattyone
Gruba dupa, powinnas wazyc 58 kg! Nie zadne 52. Zgłupiałaś?;)