Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana na maxxa

Jak bym wygladala gdybym schudla????

Polecane posty

Mam pytanie, jestem przy tuszy i od zawsze taka bylam. Probowalam setki diet ale nieskutecznie. Mam nietypowe pytanie jak sprawdzic jakbym wygladala gdybym byla szczuplejsza, moze dodaloby mi to motywacji? Nie wiem jakis photoshop ale nie znam sie za bardzo na tym. Ja poprostu nie potrafie sobie siebie wyobrazic szczuplej a moze dodaloby mi to sily do walki, dodam, twarz jeszcze ujdzie w tloku. Dziekuje bardzo z gory 🌼

Naprawdechce schudnac ale szybko trace motywacje. Wydaje mi sie, ze osoby ktore kiedys byly szczuple np przed ciaza maja latwiej bo maja zdjecia i oczywiscie wspomnienie i jest im latwiej. Dla mnie to taka abstrakcja jak gdbymym miala poleciec w kosmos. :S

Gość dfdyyyyyd
no w fotoszopie sie da 'odchudzic' choc jest z tym troche pracy zeby dokladnie i naturalnie osoba wygladala, ale jak sie nie znasz na PSie to nic ci to nie da. a schudlas w ogole cos wczesniej czy nic kompletnie ci to nie dalo? sa osoby ktore po prostu sa takie puszyste i zadna dieta nie dziala.

Gość maturks4
Rozumiem Cię. Mam podobny problem. U mnie najbardziej "ręce chcą jeść". Najlepiej jak mam ręce zajęte, np robię na drutach - bez problemu nie jem. Ale niech tylko zacznę czytać książkę - tragedia! Mogę dniami całymi nie jesć na wyjeździe, w domu nie umiem się powstrzymać. Powiesiłam sobie najgorsze zdjęcie na lodówce - może ze 3 dni "działało" Na Pfhotoshopie się nie znam. Ale ściągnij sobie zdjęcia np posłanki Kalata - przed i po metamorfozie. Dla mnie ona mogłaby być wzorem:D

Gość maturks4
czasem zajmuje ręce masturbacją, bo i tak żaden pies z osiedla mnie nie chce

Na pewno jesli jesteś przy tuszy wyglądałabyś szczuplej. Możesz to sprawdzić zrzucając masę :) Pozdrawiam.

Tylko ja nie zre! mam kilka kolezanek ktore jedza wiecej np na wyjazdach to zauwazylam i nie sa grube! Kiedys bylam na diecie Cambridge i przez 3 tygodnie nic nie jedzac tylko pijac takie shaki schudlam 2kg! Mialam kiedys niedoczynnosc tarczycy i jak bralam leki powoli chudlam ale od kiedy przeprowadzilam sie do innego kraju moje wyniki sa ok i juz nie chca mi przepisywac tych tabletek.

Gość Mikimiki123

Żeby schudnąć trzeba jeść!!! Też kiedyś nic nie jadłam i tylam, tylam aż zobaczyłam na wadze 74 kg przy wzroście 160 cm. Po porstu masakra wyglądałam. Myślałam, że jak nie będę jeść to będzie mnie mniej ale było coraz gorzej. W końcu jak mi sąsiad powiedział, że wyglądam jak księżyc w pełni to się wkurzylam i powiedziałam sobie dość. Nie dość, że chodziłam głodna gdy nic nie jadłam to kilogramy nie szły w dół. Zaczęłam dietę 4 posiłki dziennie o mniej więcej stałych porach. W sumie jadłam wszystko oprócz słodyczy i gazowanego ale w weekendy np pozwoliłam sobie na szklankę Pepsi. I na prawdę waga mi leciała sama. Ćwiczylam 3 razy w tyg ale nie jakaś siłownia tylko w domu rowerek 30 min ewentualnie jakiś trening z internetu i tyle. Waga sama mi leciała. Obecnie ważę 64 kg i jestem jeszcze na redukcji do 55 kg. Jeszcze nigdy tyle nie schudłam nie jedząc nic. Najważniejsze jest to, że nawet jak nie jestem głodna to i tak wiem, że muszę zjeść bo jeżeli nie zjem to mój organizm sobie tłuszcz odlozy na później aby mieć energię i w efekcie będę znowu tyc... I nie myśl sobie, że schudniesz za tydzień czy dwa, potrzebny jest czas... Ja dałam sobie rok na spokojne odchudzanie z wagi 74 do 55. I czy będzie to 1 kg czy 2 na miesiąc to i tak będę o te 2 mniejsza.