Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merji

czterolistna koniczyna na szczęście

Polecane posty

Pytam, bo m. kiedyś mnie wkręcił, że jest rok później i co gorsze ja mu uwierzyłam... Przeżyłam prawdziwy dramat zastanawiając się co ja w tym czasie robiłam... Wiem, że okoliczności były szczególne, ale ja bywam taka zakręcona. W. Sugar --- pięknie to opisałaś :)!!!!

No to szkoda, że nie wiedziałam wczoraj, to już kolejny rok z rzędu jak przegapiamy możliwość zjedzenia pączka w tak szczególnym dniu... Jestem ciekawa czy zdoła jeszcze coś upolować.

Do 3 razy sztuka Ondin :) Może jeszcze cos upolujecie :) Ja przez pączki właśnie, będąc w ciaży przytyłam 26 kilo :)

Ktoś ma ochotęna herbatę? Właśnie zalewam. Kocham pić herbatę, jak mam dzień wolny to wypijam całe opakowanie. Popołudniami też to robię, po wypiciu natychmiast zalewam następną.

Miałaś tak wielką ochotę akurat na pączki? Przypomniałaś mi przy okazji program ciąże z zaskoczenia, czy jakoś tak. W tym tygodniu już nie wiedziałam na jaki kanał przełączyć i tak trafiłam, coś niewiarygodnego. Aż trudno było w to uwierzyć!!

W.Sugar już dwie kawy wypiłam dziś, dlatego teraz herbatka :) Ondin, nie wierzę w to, że można być w ciąży i to przegapić, widziałam jeden odcinek tego :)

Ja po południu kawy nie pijam, bo nie zasnęłąbym do białego rana. Mam wewnętrzny pobudzacz, który włącza się z zachodem słońca.

Ja jestem uzależniona od kawy, uwielbiam nawet sam zapach, ale staram się ograniczać, więc rano była 1 i teraz druga. Co do programu o ciąży zzaskoczenia, to tez widziałam jakiś 1 odcinek i wydaje się to nieprawdopodobne ale widać bywa i tak.

Ja też byłam w szoku jeśli chodzi o te dwa przypadki które akurat widziałam, niesamowite.. M. dzowinił---ruszyła na łowy pączkowe, więc jeszcze nic straconego. Zobaczymy co upoluje

Pijesz parzoną, czy rozpuszczalną?? (z tych kapsułek itp) Ja kiedyś piłam parzoną, a teraz jakoś tak wyszło, że zwyczajną rozpuszczalną. Chyba więc jej nie celebruję.. W sumie to nawet troszkę mi szkoda, ale mój m. nie pija kawy, więc jakoś tak stało się to poboczne.

W ogóle mój m. strasznie dba o siebie i uprawia sporo sportów - to biega, to pływa, kiedyś ćwiczył jakieś walki.

Kwestia wprawy ;) Poza tym myślę, że damy radę doczytać i zrozumieć, pal sześć literówki - fajnie że znalazłąś chwilkę żeby poklikać :)

Kiedyś piłam parzoną ale od kilku lat z takiej małej kafetierki, wychodzi jak z ekspresu, mała, bardzo mocna, pyszna... często też pijam herbatę zieloną, lub jakieś owocówki lub miętę... czarną bardzo rzadko

W Sugar mówisz może o takim małym metalowym czajniku ciśnieniowym co sie na gaz lub płytę kładzie?

Ja właśnie zapijam się zieloną i białą :) Jak wyjeżdżamy za granicę, wtedy z reguły szukamy jakiejś ulubionej knajpki i tam chodzimy prawie każdego dnia. Zmierzam do tego, że już kilka razy właściciele specjalnie dla nas zakupili duże kubki, bo z filiżanek ni jak nie mogłam sie napić, zwłaszcza, że kocham pić wrzątek. Praktycznie zanim kelnerka podała cokolwiek idąc drugi raz ja już nie miałam herbaty :D Sympatyczne są takie miejsca. W innej z kolei knajpce po dwóch dniach zaczęliśmy dostawać picie gratis. Może po prostu trafiliśmy na synpatycznych ludzi :)

A to jest taki mały ekspres ciśnieniowy domowego użytku na jedną osobę?? Wiem, że pytam pewnie jak kosmitka ale nie wiem :O

tak , taka stawiana na płytę... Mam jedną malutką żeliwną na 1 małą filiżankę - i ta jest fantastyczna, a drugą dużą aluminiową i tej nie polecam.

A mogę mieć taką małą prośbę? Jeśli znajdziecie chwilkę wkleicie mi linka z tym cudeńkiem? Może sobie kupię? Będę bardzo wdzięczna 🌻

Po wstaniu moja grzywka wygląda koszmarnie, spięłam ją spinką i nadal nie wiem co z tym fantem zrobić :O A poniedziałek coraz bliżej. Sorki za tą dygresję, podeszłam po prostu do lustra i się z lekka załamałam tym. A jaki macie kolor włosów??? Ja naturalny mam ciemny blond, teraz farbowany na jasny (stąd odrosty), choć przez lata miałam już na głowie mnóstwo kolorów: rudy, bordo, czarny, ciemny blond, blond. Mój m. wciąż sie dopomina o rudy, tyle że aktualne farby są niesamowicie nietrwałe.

Dziekuję W.Sugar -- weszłam na kawiarki, a którą konkretnie byś poleciła??