Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

de layla

7 kg w JEDEN MIESIĄC:) Na wiosnę!

Polecane posty

Witam gorąco i prawie wiosennie,może to i lepiej ze jeszcze wiosny nie ma ,bo przytyło mi się akurat te okropniaste 7 kg..ale koniec tego podjadania,żarcia i,obiadków i kolacyjek obfitych:) Postanowiłam i kropka. Mam 30 lat, 170 cm i 67 kg. Tym bardziej ze za miesiąc mam urodziny i zamierzam poszaleć hehe w ubiorem;) Kto sie przyłącza?:)

Dziś zjadłam: -1 jajko -kromka razowca z serkiem -4 łyzeczki jogurtu naturalnego -barszczyk(tez sie liczy bo 50 kcal:) -jabłko kolacje w ogóle odpadaja;)

Gość Vitalianka
7 kg w miesiąc to nie za duzo? żebyś potem dwa razy takiego efektu jojo nie miała.

7 kg to takie marzenie ale jak bedzie 6 czy 5 to i tak bede szczęśliwa:)

Gość redsss
Hej, zaczynam od jutra z Tobą. Tez przytylam z 8 kg i akurat mężuś wyjechal na miesiac i chce zachwycic go nowa figura.

Gość forfree
ja tez zaczynam od jutra!!! mam do zrzucenia podobna wage.

Gość zaczynaciie wszystkie od jutra
a dzis wpieprzycie na kolacje góre żarcia? może tak zaczać od teraz?

No dziewczyny:) w końcu zawitałyście do mnie:bardzo się cieszę:) Tylko piszcie dużo to jest jak terapia i baardzo pomaga:) MI strasznie;)

Gość forfree
po co od teraz, skoro mozna od jutra? :)

Gość forfree
a ja mam juz wszystkie produkty i suplementy zakupione i na bank jutro zaczynam.

forfree:)z suplementów to tyllko sobie kupiłam taki zwykły błonnik, Warzywka też uwielbiam i zamierzam jeść:)no i jabłka bo są super

Gość lkdd
de layla a kiedy dokładnie masz urodziny?

Hmm sie zastanawiam czy nie dolaczyc :) jutro zapisuje sie na silownie a na mż jestem juz jakis czas aby przygotowac organize do mniejszej ilosci jedzenia :P ale waze chyba najwiecej z Was a tu nie ma miejsca na tluscioszki co ;)

mam 28 lat, 170 cm a jutro sie zwaze rano i napisze, bo balam sie wejsc na wage

Ok forfree:)to napisz jutro:) a miejsce jest dla wszystkich co chcą schudnąć i mają zapał:)

ja mam za to swoja tajna bron, udalo mi sie kupic jakis tydzien temu oryginalna hoodie gordonii, nie byla tania ale oplacalo sie. dzisiaj wzielam jedna na sprobowanie i normalnie szok, zaczela dzialac od razu.

Ehh, ja też zawsze, na przełomie lutego i marca zaczynałam przygotowywać figurę do lata... Tylko że byłam szczupła, po prostu zaczynałam regularnie i często ćwiczyć. Teraz mogę o tym zapomnieć, bo jestem w 27 tc ciąży. I jakoś tak mi troszkę przykro, że nie mogę zadbać o sylwetkę tak jak bym chciała... Ale cóż, urodzi się mój synuś, to będę działać :) A Wam życzę wytrwałości i powodzenia :)

NIna to gratulacje:)fajnie masz..:)i nie mysl o diecie jak jestes w ciązy;) a co to jest ta gordonia?

musialabys poczytac o tym w necie, bo to duzo informacji, ale najwazniejsze ze to nie jakas chemia tylko roslina i dziala na zmniejszenie apetytu.

tylko ze na rynku jest 80 % podrobek ktore nie dzialaja, oryginal jest teraz ciezko zdobyc. ten ktory ja kupilam jest rewelacyjny i wiem gdzie go mozna kupic, ale zostal tylko jeden, wiec jakby co to moge dac cynk

jUZ troszke poczytałam ale nie wiem czy sie skusze bo wczesniej miałam jakies tam tabletki które miały zmniejszyc apetyt a totalnie tego nie zdziałały ,tylko jeszcze bardziej chciało mi sie żrec hhi

Dziewczyny napiszcie ile wazycie bo wzrost tez mam 170, no i mam synka 20 mcy ;) Ja probowalam tez duzo specyfikow,jeden pomogl mi schudnac 11 kg w 3 mce ale to bylo przed urodzeniem synka w 2007 r z 67 kg na 56 ale nie wygladalam dobrze :P mam szerokie biodra i duze piersi wiec wszedzie mialam kosci. Teraz moim celem jest 75 a potem 65 czyli 20 kg do lata :P powinno byc ok z 1 kg na tydzien?

Pozarłam jeszcze jedno jabłko:) kisielek liczę że bedziesz mnie odwiedzac:)

De layla no nie wiem,Ty wazysz tyle ile ja docelowo prawie chce wiec pomysle ;) jutro napisze jak juz wroce z silowni ;) mam nadzieje ze mnie tam zmotywuja :P Ja zjadlam dzis jajecznice z 2 jaj+dwie kromki pelnoziarnistego chleba,3 zbozowe ciasteczka ( a wczesniej odsniezylam caly taras wiec licze ze przewalilam z tone sniegu :P ) I 2 filety z lososia z salatka warzywna. I maly jogurt ;) mam jeszcze ochote na pomarancze ale to s chwilke :P

Absolutnie nie za ostra poniewaz inna na mnie nie działa,:)i tylko stoje w miejscu a juz nie chce stac tylko schudnąc.. -KAwa,jajko,jogurt owocowy,ogórek kiszony,barszczyk,jogurt naturalny,jabłko na razie nie bede sie wazyc bo jestem przed okresem,i zawsze mnie wydyma;napisze wwge jak mi sie skończy:)