Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Gość dżenyy
biedna dżena :( straciła najpiękniejsze lata swojego życia na opiece nad dzieckiem i zajmowaniu się domem, nie ma życia towarzyskiego to dowartościowuje się na forach.. kochanie, współczuję ci naprawdę :( biedna ty bieeedna:(

Gość dnoooooooooooooooooooo
e tam e tam rodzine dzenifer przedstawila przedwczoraj na kafe temat:poznajcie moja rodzine-az wypilam drinka ze smiechu mnie zmoglo potym co zobaczylam:NASZ PRKEMIER DONALD TUSK PRZY STOLE A OBOK JENIFER I JAKIES STARE KLEMPY,ZAKRAPIAJA WODKA ZYTNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oto link
www.fotosik.jennifer1987.zatalerzzupy.pl

Gość czegos nie rozumiem
nie jestem na tyle glupia zeby na jakichs durnych stronach umieszczac swoje zdjecia, a do tego wyzywac innych... bo widzisz gdybys byla normalna i sympatyczna nikt by sie do ciebie nie dopierdalal/szukal inf zeby cie osmieszyc, zmadrzej dziewczyno

NA PEWNO DO DONALDA TUSKA Z REWIZYTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dżenyy
oj ty dziubeczku

Gość co się słonko
tabletki wez i grzecznie kaftanik ubierz dżenusiu i pomyśl jakie pierdoły powypisywać jutro, dziś komputer zabieraja inni pewnsjonariusze też chcą puścić wodze fantazji :P

TY JESTES CHORA UMYSLOWO-ALE KLIKAJ JUZ JESTEM CIEKAWA CO DALEJ,nie nazywaj mnie dziubeczkiem czy do tego jestes oblesna lezba?

Gość co się słonko
dżenusiu proponuje sie wiecej nie kompromitować i odejść z tego forum z godnością jako taką - ban jest blisko!!

wpiertalasz szynkę?no widać właśnie spaślaku,se tą szynką chyba te cyce wypychasz...widać,że ścisnięte bo pomarszczone w chooj.

Gość ukikjj
ty jeni niezly brzydal z ciebie lafiryndo

Gość tiaaa, jak taka 175 ma
zazdroscicie suczki,ze was nie stac na nic ??? a ujadajcie sobie suczyska ujadajcie :D

Gość divemaster
Ale głupia i co ty takiego masz kawałek blachy na kołach,to wszystko zasługa twojego męża który jest żigolakiem:P

Gość dżenyy
dnoooooooooooooooooooo debilu nie do ciebie to było :P

juz nie bedziecei gindy przegladac moich zdjec wy sk**wiele popaprane O, jaka szkoda:D Pyszna restauracja:D Będziesz tynk ze ścian wpierdalała, debilko? Tylko łapami nie jedz:D i nie czkaj:D

Gość a 180 maja faceci
oblubienica ty suko zesraj sie z ta swoja niebieska suknia rodem z lumpa co kupilas za 5,50 :D

wiesz co, jestes tak popierdolona ze mi cie zal, to ty jestes biedna W ROZUM!!! zobaczymy jak los sie kiedys odwroci FORTUNA KOŁEM SIE TOCZY piekna nie jestes,ot taka przecietna. po co sie tak madrujesz-WYJDZ DO LUDZI I POWIEDZ IM TO W TWARZ jak takas odwarzna,pewnie z wiochy sie wyrwalas. Twoja mentalnosc na to wskazuje... a ten merc pozal sie Boze. DZIEKUJE DOBRANOC

ODPIERDOLCIE SIE OD NIEJ ZAZDROSNE SZMATY I SUKI! JEDZIEMY DZISIAJ Z JENNIFER DO RESTAURACYJI A WAM WON OD TEGO KURWY SPASIONE! JESTESMY PRZYJACIOLKAMI A WY SMIECIAMI!

Gość aniiula
jennifer1987, chwalisz się ze budujesz dom i dlatego pokazujesz takie zdjęcia, może dla udowodnienia wklej zdjęcie wybudowanego domu. Piszesz ze masz drzwi za 5tys, więc dom musi już stać(choćby gołe sciany ale mury i dach powinny być, ale jakoś nie pochwaliłaś tym. Widocznie tak tylko pierdzielisz ze budujesz dom.

Gość co się słonko
Amamda ty podszywkuw w d upe JEBANYYYY

Gość a 180 maja faceci
juz zapomnialas jak mialam zdjecie sukni w stopce ???????

MAM PELNO ZDJECI Z MOJA PRZYJACIOLKA JENNIFER I ONA MA DOM TAKI ZE WY BYSCIE SIE ZESRALI A I TAK NIGDY NAWET NIE POLIZECIE CZEGOS TAKIEGO! MA DRZWI ZA 5 TYS I FORTEPIAN! A NA FORTEPIANIE FORSYCJE! A WY JESTESCIE SMIECIE