Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

amamda to pewnie nastepny nick jenny...stawiam na to, ze jej "cureczka" ;-) , niesluba zreszta, tak ma na imie

Gość co się słonko
aMAMDZIU USTAL Z FUNFELA JEDNA WERSJE- BUDUJE TEN KURNIK CZY JUZ GO MA BO NA ROZNYCH TEAMATACH PODAJE ROZNE DANE

KURWA AMAMDA ZAMKNIJ JAPE TY DZIWKO PIERDOLONA W ODBYT! PODSZYWACZU WYPIZDZIONY! MORDA POWIEDZIALAM! A ty Jennifer juz dzioba do kutasa i ciamkaj penisa a nie pierdolisz bzdury. CIEMNA PIZDO!

Gość co się słonko
sŁODKA MASZ RACJE :)

ale jaki dom - przeciez mieszkanko na kredyt kupione... tu jennifer....na wizazu. ja biore slub w lipcu 2008 i postanowlismy wpsolnie ze nie robimy wesela z prostych przyczyn juz rok temu prawie urodzilam dziecko i naszym marzeniem bylo swoje mieszkanie wzielismy kredyt i kupilismy nasze swoje mieszkanko wolelismy to niz wesele na 150osob bo taka liczna mamy rodzine ,dziwi mnie troche podejscie wielu z was ze robicie wesela na ponad 100 osob za 30-40tys a otem mieszkacie pol zycia u rodzicow na jednym garnuszku ...teraz pewnie na mnie naskoczycie ze taka tradycja ...i ze nie byloby was stac na mieszkanie ,my wzielismy kredyt wiec zawsze jest jakies wyjscie -ja absolutnie nie popeieram takich osob bo sa dla mnie poprostu glupiutcy ,a ludzie i tak przyjda najedza sie i tylek obrobia ze czegos nie bylo ,cos bylo niedobre it. mieszkamy juz ze osba prawie rok i w licu bierzemy slub a na drugi dzien lecimy do egiptu w podroz poslubna i zadnego wesela nie bedzie... ciesze sie ze tak zdrowo podeszlismy do sprawy czy ktos tez tak robi czy jestem jedyna?

Gość co się słonko
A NA INNYM FORUM PISAŁA, ZE W MARCU I GDZIES NA HAITI I TAM SPEDZI 12 DNI A NA INNYM, ZE W LIPCU I DO EGIPTU LECI W PODRÓZ BUAHHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dnoooooooooooooooooooo
DO TUSKA NA KOLACJE A MOZE TO TERAZ PREZ.KOMOROWSKI-TY PSYCHOLU KLIKAJ BO NUDA SIE ROBI!

nie musicie mi wierzyc w nic. mam to w dupie skurwiele jebane. idzcie wylizac staremu dupsko ruskie mendy.

JENIFER GDZIE JESTES SLODKA ROSLINKO ODEZWIJ SIE ;O SORRY NA KOLACJE POSZLAS W KTORYM SMIETNIKU TERAZ SIE ROZKOSZUJESZ

KOLEGA Z BUDOWY JENNY A CO TAM KLOCKI LAGGO!

Gość co się słonko
dżenny bo na kolację się spoźnisz i ogra nie zapomnij

Gość kolega z budowy
kolejny projekt dzenusi???

MY CIE KOCHAMY ALE DAWAJ BO NUDNO SIE ROBI

Gość przykro mi ---
ale ja jestem ladniejsza od ciebie :) Sorry...! nie mozna miec wszystkiego, pogodz sie z tym

Gość do kolega z budowy
jak mozesz pisac ze to wartosciowa, dobra i pomocna dziewczyna skoro pisze cos takiego do ludzi ktorych nie zna? ''nie musicie mi wierzyc w nic. mam to w dupie sk**wiele j**ane. idzcie wylizac staremu dupsko ruskie mendy.'' dla mnie za takie slowa jest nikim

Gość zawistna zawiść
komu niszczymy życie???:P

Gość KUPE MI SIE CHCE!!
dzenny dawaj foty ze ślubu na hawajach:-) ALOHA

Gość kolega z budowy
jaja jak berety skopiowałem sobie to jakby to usuneli bee czytac jakl bede miał zly chumor ;p

ale my cie wcale nie nienawidzimy, nam jest ciebie szkoda...jestes chora i powinnas sie leczyc.

Gość SALAMI Z PUSZKI
MAM DOBREGO psychiatre dam ci numer jenny

Gość SALAMI Z PUSZKI
yyyyyy

Gość kolega z budowy
dżenusiu co tu jeszce robisz???????????? Spierdalaj w podskokach żreć wten tynk w smakowitej restauracujce :D

Gość awq
JENNY prosze nie przeklinaj tak bo az nie przystoi takiej bogatej takie szambo mieć w buzi

sami widzicie ze nie macie argumentow tylko mnie wyzywac od najgorszych potraficie. ja sie zbieram i zegnam was kafeterio. wypije za wasze zdrowie i niebawem wkleje zdjecia z restauracji tak jak ostatnio wkleilam zdjecie mojej rodzinki na przyjeciu u bratowej:) trzymajcie sie biedaki