patbo 0 Napisano Luty 21, 2020 hej dziewczyny czy ja tez mogłabym prosic o ta diete? patisue@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melinda 1 Napisano Luty 21, 2020 Najlepsza dieta jaką słyszałam : "Nic nie jjem, a jak już zaczynam mdleć to jem kostkę żółtego sera..." - Diabeł ubiera się u Prady kojarzę tę scenę ale szczerze to było przerażające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leny1 0 Napisano Maj 21, 2020 Hej. Obiecałem żonie ze zdobędę tą dietę, proszę którąś z pań o przesłanie tej diety na meila. leny111@wp.pl. Z góry dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofJerzyna 1 Napisano Czerwiec 15, 2020 Głośno od pewnego czasu o Yarrowia Lipolytica. jakby ktośchciał poczytać cos o tym to proszę www.YarrowiaLipolytica.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delaso 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Witam, Zwracam się z prośbą o podesłanie mi diety ma maila. Będę bardzo, bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję. delaso@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika1991 0 Napisano Sierpień 11, 2020 Hej, wlasnie zaczynam ta diete. Czy jest tu ktos zyczliwy kto by mi podal rozpiske na wszystkie tygodnie? Z gory slicznie dziekuje Moj email: weronika.julia.roman@hotmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ver 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Witam chciałabym zacząć ta dietę może znajdzie się ktoś tak miły i uprzejmy i podzieli się rozpiska na wszystkie tygodnie veri.przygoda@icloud.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ver 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Witaj czy ktoś podzielił się z tobą rozpiska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano Wrzesień 17, 2020 Dieta królów: samemu zjeść dużo, plebsowi dac mało a zabrać od nich więcej niż sami zjedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach