Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........--.........

urałybyście taką kieckę co nie?

Polecane posty

Gość wyglada jak tania sucz
ze jest tyle osob pozbawionych gustu :O w ten szczegolny dzien mogla chociaz skorzystac z rad jakiejs profesjonalnej wizazystkli zamist kierowac sie swoim tanim beznadziejnym gustem :O szkoda.

a szkoda bo z urody ładna ... nie, nie jestem tłustym pasztetem zwykła dziewczyna ale dałam ten link po to aby dziewczyny z ładnym ciałem nie kaleczyły się w tym dniu takimi kiecami.

Gość Koleżanka jenniferr
Ja dałam niedawno komentarz do tego filmu i napisałam, czy nie było jej wstyd tak wejść do Kościoła, ale nie dodala tego komenta

Gość widać że dodaje komentarze
jakie jej się podobają a masa krytyki pewnie była. Ta kiecka byłaby ok gdyby nie to gorsecisko prześwitujące :O co to za moda w ogóle. Swoją drogą urodę ma, buty ładne ale już mnie słabi jak sobie pomyślę ile osób ją podeptało po gołych paluszkach.

Gość zgadzam się z tą wyżej
ale muszę przyznać, że teledysk świetnie zrobiony :) suknia trochę tandetna, ale film - pełen profesjonalizm

Gość wygląda jak blachara z dyskote
ki

Gość lokatka
no film fajny ale szkoda że taka ładna dziewczyna zrobiła z siebie takie półnagie straszydło...

byk w temacie ale i tak usunę ten topik. Z tym się zgodzę świetnie nagrany :) duży plus za to

Gość takpytamtylko
A W CO miałabym tę kieckę ubrać?

widać nadepnęło się na odcisk jakiejś pani wyżej :classic_cool: kiecka ohydna młodzi ładni teledysk super ubralibyście się/ ubrali się w taką kieckę chyba każdy rozumie kontekst. nie jestem założycielką tematu ale poprawię :D

Gość podpisze sie pod opiniami ze
teledysk swietny. Pan mlody niezly, panna mloda przecietna, ale ma ladne oczy, tyle, ze kiecke jak tania dziwka, i niestety nie pasuje to do kosciola

a może niech każda sobie ubiera taką skienkę jaką chce, co to kogo obchodzi?

23:14 taka j. a może niech każda sobie ubiera taką skienkę jaką chce, co to kogo obchodzi? tak, niech zakłada ale biorąc fakt, że ślub był kościelny ubrała się wręcz beznadziejnie nie zachowała w ogóle powagi z miejsca. Założyła na ramiona jakąś etolkę co to ani zakryć ani przyozdobić. Minus minus i jeszcze raz minus. Chodzi o to aby przestrzec inne jak NIE należy się ubierać bo popsuło się wszystko. Teledysk fajny ale naprawdę gdyby chociaż podszyła ten gorset efekt byłby o niebo lepszy.

Gość takpytamtylko
Kontekst rozumiem, ale nie rozumiem powodu pisania z błędem. A ten błąd jest ostatnio tak powszechny, że ciężko nie reagować.

Gość Tak, ubrałabym
jest w moim typie. Zgrabnej laluni nawet worek od kartofli jest ozdobą.

dobrze ktoś napomniał. Nie pasuje w ogóle do kościoła. No ale jak ktoś lubi ze ślubu i wesela robić pokaz mody to nie oszukujmy się. Ma w dupie co wolno a co nie wolno a najważniejsze będzie tylko "niech mnie podziwiają, jestem super zgrabna lalunia :classic_cool:" Przykre ale prawdziwe

ja też jestem zwolenniczką dekoltów, sukienek mini itd ale są miejsca w których naprawdę wstydziłabym się w takim stroju w kościele czy w jakimś urzędzie. Szkoda, że nie wszyscy mają takie wyczucie. Brzydko to wygląda w takich miejscach.

Gość Fajnie sie to czyta...
Gdyby chociaz ten gorset nie byl przeswitujacy, to juz by nie bylo tak zle (chociaz dol tez mi sie nie podoba, rozciecie troche za mocne i ta kaskada falban... :O)

Gość No wlasnie ja bym
sie tak wstydzila do Kościoła wejść ! to jednak kościół a nie dyskoteka, ale po tym jak na wizażu wyczytałam ze panny beda mialy w kościele graną metallice to mnie juz nic nie zdziwi. ten swiat schodzi na psy

Gość No wlasnie ja bym
to zdjecie panny mlodej z ojcem (chyba) to prawdziwe czy fotomontaż ? nie wierze ze sie tak mozna ubrać, a raczej rozebrac :D

Gość Piękna para
Panna młoda cudownie się prezentuje, cała w skowronkach... a sukienka do niej pasuje, bardzo mi się podoba

Gość za niedługo tak będą się
ludzie już robią co chcą i nie patrzą na pewne normy które należałoby uszanować. Ale cóż. To nie fotomontaż głośno było o tym ślubie kilka lat temu ;) Gdzieś w Ameryce oczywiście no ale sam fakt ...

Gość a co jest wiekszym wstydem
tyłek wypinać a do kościoła barchany zakładać, czy być sobą? Para wspaniała, sukienka też fajna... Zazdrośnice!!! :D