Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się chce to można

czy istnieje jakieś usprawieliwienie dla zdrady?

Polecane posty

o duchowym niedomknieciu nie zapominajac We'll scrape her and we'll scrub her with holy stone and sand For there blows some cold nor'westers on the banks of Newfoundland

a po niedomknieciu kolejna license jaka wykupie bedzie license to kill

Gość Mądry ile Ty masz lat
"szkoda, że nie KONTYNUŁOWAŁAŚ DALEJ...." -- niestety nie miałam możliwości ciągnięcia nauki w szkole podstawowej po 1986 roku ponieważ rozpoczęłam w tym samym roku kolejny szczebel edukacji.

ponieważ rozpoczęłam w tym samym roku kolejny szczebel edukacji nastepna osoba chce obrazic madriego, dobrze, ze nie dodalas nic o nauce jezykow obcych lub eliminowaniu bledow stylistycznych w celu ich zabicia na smierc :-)

szkoda ze sie nie mozna tele-portowac przez te morskie songi, chetnie bym zawinela :)

a ja bym postawil wreszcie wypowiedź na temat! temu pijanemu, co to go można wykorzystać ?:)

Gość jakie one som ????
i tak siedzom i tak pierdolom kurva caly dzien

chcę tylko wiedzieć komu postawił:) taka babska ciekawość

a KONTYNUŁOWAŁ na pijanym?:)

Gość ale wrzawa
może czas przestać kontynuować temat :-P

Gość jasna strona
oczywiście możecie podyskutować na powyższy temat:D macie widać w tej kwestii wiele do powiedzenia, w przeciwieństwie do mnie, więc już nie wtrącam się w dyskusję nad tym arcyciekawym problemem :P

a KONTYNUŁOWAŁ na pijanym? time, time panie trenerzu :) daj mi czas na ewakuacje zanim dojdziecie do szczegolow 🖐️

obawiam się, że nie dojdzie :(:D

to znaczy ten pijany nie dojdzie:P

Gość klaudyśka123456789
a czy osoby piszące w tym temacie mają powyżej 30 lat? są mężami? są żonami? znają zycie? czy debatujecie tylko czysto teoretycznie?

Gość ale wrzawa
a czy osoby piszące w tym temacie mają powyżej 30 lat - tak są mężami - nie są żonami - tak znają zycie - niewystarczająco czy debatujecie tylko czysto teoretycznie - :-D

a to zależy ja np nigdy niecnie nie wykorzystałam pijanego śpiącego żonatego więc w tej kwestii zdecydowanie tylko teoretyzuję:)

Gość klaudyśka123456789
to fajnie ,że się odezwałas no to chciałabym zadać Ci jeszcze jedno pytanie: tylko teoretyczne i chciałabym abys wczuła się w tę sytuację: jesteś żoną Twój mąż od jakiegoś czasu ma inne sprawy na głowie czyli koledzy,piwkowanie,internet.Nie zauważa Ciebie,nie prawi komplementów,nie chce mu się z Tobą rozmawiać itp. Macie 3 małych dzieci,kredyty,wspólne zobowiązania,brak wsparcia ze strony rodziców. Teoretycznie jesteś uziemiona bo i tak jak odejdziesz w tym momencie to za wypłatę i alimenty w naszej cudnej Polsce nie wydolisz. Mówisz co Cię boli i słyszysz- daj mi spokój,odwal się , zamknij ryj itp. poznajesz Pana i nogi Ci sie uginają.Słyszysz wspaniałe komplementy,widzi w Tobie kobietę,wspaniałą,mądrą,elegancką. Zdradzasz męża.Jesteś szczęśliwa,nabierasz wiatru w żagle,żyjesz. Masz coś na swoje usprawiedliwienie? ja jestem w stanie usprawiedliwić tę kobietę.

Gość klaudyśka123456789
teraz odwrotna sytuacja: mąż stara się , dogadza Ci a tobie już gówno w dupie się przewraca i jesteś sfochowana .rozmowy są , sygnały też ale ty masz je gdzieś bo boli cię głowa,libido spadło a facet twój z krwi i kości.więc idzie do prostytutki lub znajduje laski na czacie. czy on jest usprawiedliwiony?

teoretyczne uziemienie est zazwyczaj tylko teoretycznym uziemieniem nie wierzę w sytuacje bez wyjścia czasem tylko to wyjście jest bardzo trudne ale jest piszę z własnego doświadczenia co do głupich usprawiedliwień jeśli partner komuś nie pasuje i ma się świadomość, że w grę nie wchodzi naprawa związku ( bo do tanga trzeba dwojga) to się od niego odchodzi to też z własnego doświadczenia żeby nie było, że łatwo się mówi:)