Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się chce to można

czy istnieje jakieś usprawieliwienie dla zdrady?

Polecane posty

[Szukanie dziury w całym] - PEŁEN SZACUN!!!!! Czy dlatego, że jesteś takim samym IDIOTĄ jak ja? Nie; dlatego, że WIESZ o czym mówisz. W przeciwieństwie do tych, którzy nawet jeżeli mówią, to nie wiedzą co..... Podobnie jest u nich z czytaniem..............

Witam stary przyjacielu! Kopę lat..... Byłem, zniknąłem, wróciłem, a TY wciąż TRWASZ......

"ja pierd." - jeżeli NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA, to czyż może być coś PIĘKNIEJSZEGO???????? Cóż za MĄDROŚĆ???????????????? Czy TRZEBA coś dodawać????? SAMA MĄDROŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŻAL MI DUPĘ ŚCISKA, ale MUSZĘ już kończyć; a SZKODA!!!!! Wszak znalazł się INTERLOKUTOR.... ZAWSZE SZCZERZE pozdrawiam!!!!!

mądri ma chyba trudne dni :)

Gość jak się głębiej nad tym
zastanowic to mozna wytłumaczyć jakoś chwilę słabości. w końcu nie wszystko jest białe i czarne a my jesteśmy tylko ludźmi

Gość usprawiedliwienie dla zdrady
Jest w jednym przypadku : Facet poszedł na imprezę , schlał się, wrzuciła mu laska jakaś pigułkę gwałltu i był tak nawalony , że z nią poszedł i mało co pamięta. Jednorazowy skok w bok z przypadku po pojaku czy coś w tym stylu można jakoś wytłumaczyc czy usprawiedliwiać. Ale jak facet patrzy jednej kobiecie w oczy i mówi że ją kocha, a jednocześnie gania do innej i jak to robi więcej niż raz po pojaku, nie ma żadnych wyrzutów sumienia, skrupułów to jest zwykłym zdrajcą bez wartości i nie ma usprawiedliwienia czegoś takiego. Zdradza znaczy NIE KOCHA! Kocha NIE ZDRADZA!

"zdrada" po pigułce gwałtu nie jest zdradą jest gwałtem:)

Mężczyzna schlany i potraktowany medykamentami może być złym obiektem do zdrady z przyczyn hydraulicznych.

Chociaż już mnie nie ma, to nie sposób nie odpowiedzieć komuś tak ważemu jak . "mądri ma chyba trudne dni" - NIE POTWIERDZAM, ALE I NIE ZAPRZECZAM. Ale co to ma wspólnego z opinią na temat?????????

odpowiedziałabym ci mądri ale skoro [JAK SAM PRZYZNAŁEŚ] już cię nie ma ...:)

i cokolwiek by potem nie mówił jest zwykłym zdrajcą i oszustem.

ike "zdrada" po pigułce gwałtu nie jest zdradą jest gwałtem no właśnie :) czyli masz odpowiedź czy zdradę się usprawiedliwia. NIE. jak go kobieta niie zmusiła do spotkań z nią siłą tylko spotykał się z kobietą inną dobrowolnie to jest zdrajcą i oszustem i nie usprawiedliwienia.

Witam miłą koleżankę . Czyżbyś uważała, że jeżeli Mądri "jest w dołku" to usprawiedliwi KAŻDY POSTĘPEK; ale jeżeli ma humor, to POTĘPI KAŻDE KURWSTWO?

balam sie ze zobacze " your license has expired" ale teraz moge z czystym sumieniem i ulgą napisac ja pierd.

jak miło, że wróciłeś mądri:) no witaj:) Czyżbyś uważała, że jeżeli Mądri "jest w dołku" to usprawiedliwi KAŻDY POSTĘPEK; ale jeżeli ma humor, to POTĘPI KAŻDE K**WSTWO? to do mnie?:)

"odpowiedziałabym ci mądri" JA JUŻ WIEM WYSTARCZAJĄCO DUŻO O TYM CO MASZ MI DO POWIEDZENIA. Ale przecież NIE DLA MNIE zjawiłaś się na tym topicu. OTWÓRZ SZAFĘ I MÓW DO RZECZY!!!!

OTWÓRZ SZAFĘ I MÓW DO RZECZY!!!! wypraktykowałeś i polecasz?:)

Jak w "ruskim filmie" "stara gwardia nie tonie". Mają TYLKO jedno do powiedzenia..... "ja pierd." Zgadzam się z Wami..... CO WCALE NIE PRZYBLIŻA NAS DO MKERITUM........

czy ja wiem w zasadzie przecież temat jest o pierdoleniu:)

Mądri, problem w tym, ze Twoje meritum jest chyba w innej rzeczywistosci, ja w kazdym razie nie dostrzegam go nawet na horyzoncie

Żegnam Was CIULE (a może jakoś tak podobnie?????) Pa

madri nie uważasz, że nie ma sensu żegnać się jeśli idziesz tylko na minutkę? chyba, że to jakaś nerwica natręctw i musisz to by nawet usprawiedliwiało twoje trudne dni :)