Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się chce to można

czy istnieje jakieś usprawieliwienie dla zdrady?

Polecane posty

Gość ale wrzawa
czizas Tak jak w szkole: wytłumaczysz się ale to wcale nie znaczy, że ci usprawiedliwią i w związku z tym unikniesz odpowiedzialności/kary Proste?

kochanie zdradzilem Cie bo bylas oziebla - wytlumaczenie no tak, zdradzil mnie bo bylam oziebla - usprawiedliwienie aaa teraz rozumiem :)

Gość kacaneczka
Czizas -- może być też tak, jak piszesz, że dociekając przyczyny szuka się usprawiedliwienia ale nie musi być to równoznaczne. Nie zawsze wiedzieć dlaczego, jest tożsame z usprawiedliwiam.

Nie zawsze wiedzieć dlaczego, jest tożsame z usprawiedliwiam. a kiedy np?

Nie zawsze wiedzieć dlaczego, jest tożsame z usprawiedliwiam. a kiedy np? na przyklad wtedy: dlaczego zdradzil - bo jest egoista czy to go usprawiedliwia - nie

Gość kacaneczka
"Byłem pijany, miała wielkie cycki, chciałem zobaczyć je z bliska, była chętna."

ktos go wychowal na egoiste, przeciez sie taki nie urodzil, a jesli sie urodzil to tym bardziej nie jego wina :)

temat topicu: "czy istnieje jakieś usprawieliwienie dla zdrady?" Pojawia się . "11:48 ike mądri ma chyba trudne dni" 11:55 ike "zdrada" po pigułce gwałtu nie jest zdradą jest gwałtem - ZGADZAM się z Tobą. 12:06 ike odpowiedziałabym ci mądri ale skoro [JAK SAM PRZYZNAŁEŚ] już cię nie ma ... 12:10 ike ale to nie ja pytałam 12:14 ike jak miło, że wróciłeś mądri no witaj .... to do mnie? 12:17 ike OTWÓRZ SZAFĘ I MÓW DO RZECZY!!!! wypraktykowałeś i polecasz? 12:21 ike czy ja wiem w zasadzie przecież temat jest o pie**oleniu 12:24 ike madri nie uważasz, że nie ma sensu żegnać się jeśli idziesz tylko na minutkę? chyba, że to jakaś nerwica natręctw i musisz to by nawet usprawiedliwiało twoje trudne dni 12:33 ike no witaj mądri Odnośnie Ciebie,to mam wątpliwości czy MYŚLISZ.... czy mi się wydaje? czy jesteś niemiły? 12:58 ike Jesteśmy podobni no kolego teraz to PRZYWALIŁEŚ !!!!!!!!!!! 13:05 ike nie pogniewasz się jeśli ja wiary w stosunku co do ciebie nie odwzajemnię ? 13:06 ike pomarańczo uspokój się daj się mądriemu porządnie pożegnać 13:21 ike przyznam ci się szczerze, że się nie waham chciałam być tylko miła i skoro zachęcasz mnie do szczerości.. to może zacznij świecić przykładem i ogranicz się do wypowiedzi na temat bo to tak trochę głupio komuś zwracać uwagę a samemu jak nie o ciulach to o bawełnie [o SZAFIE nie wspominając] nie? 13:22 ike i jak ilość moich postów ma się do zdrady, mądri? swoją drogą to twój stary chwyt w pewnym momencie zaczynasz liczyć moje posty i chylić czoła To by było na tyle W TEMACIE wypowiedzi (JEDNYM Z 49 CIU). Jeżeli coś przegapiłem, to zapewne KTOŚ mnie poprawi. A licznik bije.......

Gość Nie ma żadnej wymówki!
Jak w związku jest zdrada to nie jest to związek z miłości i koniec! Jak ktoś zdradza to nie jest w pełni rozwinętym człowiekiem, tylko niewyżytym zbokiem, kierującym się instynktem zwierzęcia! Nie ma żadnego usprawiedliwienia zdrady!

Gość kacaneczka
Czizas -- to , że by pijany ma być usprawiedliwieniem? Nie rozumiem dokąd zmierzasz?

witaj mądri:) widzę nadal kontynuujesz rozmowę "na temat" :D

To by było na tyle W TEMACIE wypowiedzi (JEDNYM Z 49 CIU). Jeżeli coś przegapiłem, to zapewne KTOŚ mnie poprawi. naturalnie, tego tematu ike nie zalozyla

Nie rozumiem dokąd zmierzasz? do konca tej bezsensownej "dyskusji" :)

Witaj ike, jeżeli KONTYNUUJĘ, to oczywiście NADAL. A TY? Też NADAL???????????????

jeśli chodzi o stan upojenia alkoholowego to usprawiedliwiony jest tylko ten który się napił zasnął i został niecnie wykorzystany ( nie wiem czy w przypadku panów jest to możliwe)

A TY? ODPOWIEDZIAŁABYM CI ALE BOJĘ SIĘ, ŻE ZNOWU POSĄDZISZ MNIE O TO, ŻE PISZĘ NIE NA TEMAT :(

Witam [zawsze szczery]', wskaż mi SZCZERZE "coś w temacie u ike". Potem DOŁÓŻ MI!!!!!

Gość ale wrzawa
W kłótni wściekła żona/mąż na kolejną odmowę współżycia rzuca: to znajdź sobie kochankę /kochanka i daj mi spokój. Czy to wystarczające usprawiedliwienie? Jedna strona uznaje, że to wystarczające usprawiedliwienie , druga prosi: daj mi to na piśmie. Autentyczne, czy taka zdrada jest usprawiedliwiona, a tym samym rozgrzeszona ? Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie :-)

jestem czarna ale to nie znaczy ze w rekach trzymam bawelne :)

ike, SZACUN!!!! Coś w TEMACIE!!! Mogę spokojnie......

madri o co ci chodzi? temat nie ma sensu a ty uparcie oczekujesz dykusji na temat? co wiecej pleciesz sam trzy po trzy a oczekujesz od innych racjonalnych i glebokich przemyslen?

przyznaj się czizas, że trzymasz ją w SZAFIE!!!

"jeśli chodzi o stan upojenia alkoholowego to usprawiedliwiony jest tylko ten który się napił zasnął i został niecnie wykorzystany ( nie wiem czy w przypadku panów jest to możliwe)" - może jednak nie wiesz wszystkiego. Dlaczego TYLKO kobietę można wykorzystać? Wszak "upojenie alkoholowe" częściej "dotyka facetów"..... A "wykorzystywanie" nie jest tylko i wyłacznie ICH domeną.

zawsze szczery, "temat nie ma sensu" Skąd, wobec tego Twoja tu obecność?

przyznaj się czizas, że trzymasz ją w SZAFIE!!! tam mam trupa Mądri Ike chyba chodzilo o stan upojenia czlonka