Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia28l...

Mój ukochany zaprosił mnie na swój ślub... :(

Polecane posty

Gość natalia28l....
dziewczynki kochane wysłałam totka - dzis 20 milionow wiec zapraszam was na długie wakacje ;) a moj "ukochany" dzis zadzwonil... pokornym glosikiem zapytac co słychać u mnie.. :O gadalismy moze 3 minuty, na koniec zapytal kiedy sie widzimy, no wiec ja standardowo, że nie mam czasu :O o swojej ostatniej wizycie u mnie jakos nic nie wspomnial... w sumie jakos bez emocji z nim dzis gadalam, ja chyba powoli zaczynam odczuwac wielka ulge :D pytal po raz setny czy zdania odnosnie wesela nie zmienilam :D no mysle ze jeszcze ze 2 razy i przestanie wogole dzwonic :)

Gość Podejrzewam...
że on też Cię kocha!!!tylko ograniczaj nadal kontakt,a jeszcze on tego ślubu nie weźmie jak zobaczy ze traci Cię bezpowrotnie!powodzenia

Gość natalia28l....
nie nie :) ja juz nadzieje wszelka stracilam... sa 3 rzeczy ktorych jestem w zyciu pewna: - smierc - podatki - i to ze on mnie nie kocha, nie pokocha i nigdy nie bedziemy razem :) to niestety niemozliwe bo zycie to nie bajka :)

Gość natalia28l....
a wracajac do tematu "klina"... to przeciez tez krzywdzenie kolejnej osoby - bo w mysl zasady "nie rob drugiemy co tobie nie mile..." czy ktoras z nas chcialaby byc "klinem"? :O no ja przynajmniej nie.... A honor jest wazny.. oj jest - nie mowie zeby unosic sie duma przy kazdej okazji - ale zeby nei dac zrobic z siebie dziewczynki to bicia na która druga strona patrzy z politowaniem. Bo nie dosc, ze zostaniemy same to jeszcze ze zmiazdzonym poczuciem wlasnej wartosci :)

Gość JUUUUUUJUUU
myślę, że taki przesadny honor niektórych kobiet księżniczek , które nigdy pierwsze nie dzwonią pierwsze jest błędem... ale,ale....Natalia Ty już nigdy się nie chcesz z nim widzieć, to ostateczna decyzja?

Gość natalia28l....
tak , ostateczna THE END JUUUUJUUU a co u was? widujesz sie z nim?

Gość w360
tez przezylam zawod milosny ;( i dobrze rozumiem co czujesz, ja umieralam z milosci a on...mnie nie kochal, ostatnio mial slub ze swoja a ja patrzylam na zdj.na nk i chcialo mi sie plakac, ale trudno sie mowi. tylko raz kocha sie tak mocno i to prawda bo jego kochalam nad zycie teraz mam meza-nie kocham go ;(

w360, jak ja bym sie hajtnela nie z tym ktorego kocham tez bym cierpiala... ;) Natala, eh! po co sie az tak honorem unosi?c, to nie pomaga, a facet pomysli, ze jestes nie zaintersowana, Juuuu i ja mowimy, ze mozna zadzwonic by facet czul, ze ma o kogo zabiegac, po co byc biernym? Co innego honor, a co innego nachodzenie kogos, to dwie rozne sprawy:) Jak Natala tak teraz odsuniesz sie od swojego kochanego to kto wie... nigdy nie mow nigdy, a cholera wie, moze zerwie zareczyny z tamta! ja tez w swym zyciu bylam wielu spraw pewna jak niczego innego,a potem sie okazywalo cos zupelnie innego

Gość JUUUUUUJUUU
u nas chwilowo bez zmian i spotkać bo niestety oboje jesteśmy pracoholikami;-) a w weekendy mamy studia;/ ale spróbuję coś może zorganizować na ten week, odezwę się pierwsza;-)

Gość natalia28l....
juz ten cholerny tarot !!!!!! nie moze nikt tego zablokowac? :O

Gość JUUUUUUJUUU
temat ucichł?

Gość IMO13709
Nie odgrzebuj tego gówna...

Gość natalia28l....
nie ucichl :) IMO podtrzymuje :)

Gość natalia28l....
a u mnie coraz lepiej... chyba zaczynam odkrywać... że lepiej mi bez niego :D co za cholerna paranoja :D czuje jakis dziwny spokój.... ;) oby to nie bylo chwilowe :) jedynie brzuch mnie boli jak pomysle o tym subie :O

Gość natalia28l....
ty IMO? ;)

Nie, to ja podnosiłam :P Byłam ciekawa co u Ciebie, ale nie miałam jak się zalogować :P

Gość JUUUUUUJUUU
u mnie też niedobrze mam sporo problemów zawodowych, chciałam się pożalić a tu pech bo akurat mój przyjaciel nie może wyjść z pracy o normalnej godzinie;// chyba zacznę to samą metodę co Ty Natalio... mam dość bycia przytulanką kiedy jemu to akurat nie koliduje z karierą chyba poznaje wagę tej przyjaźni właśnie;9

Straciłam wiarę w przyjaźń już daaaawno temu. Prawdziwa przyjaźń istnieje tylko w związkach.

Witam dziewczyny:) Natala napisalas, ze bez niego Ci jakos lepiej, ale jednoczesnie boli Cie brzuch na mysl o jego slubie... Wez wyjedz gdzies, np. do rodziny i wroc po jego slubie, moze bedzie lepiej:)

jestescie zalosni, karmicie trolla tymi komentarzami, a autorka / autor placze sie w zeznaniach.. najpierw pisze, ze najdluzej nie widzieli sie 2 dni :D potem - ze nieraz nie widziala(widzial) go 8 miesiecy... hehe , ale widocznie po to sa te fora - zeby tworzyc fikcyjne historie, cieszyc d...., ze ktos odpisuje:D

Gość natalia28l....
1. najpierw doczytaj - od jakiego czasu widywalismy sie tak czesto - pozniej przeczytaj kiedy to nie widzielismy sie 8 miesiecy i moze wszystko stanie sie jasne? 2. pisałam, że pisze tu bo mi to pomaga - wiec generalnie twoje teorie spiskowe mam w dupie :O detektyw od siedmiu bolesci.... poza tym czasem faktycznie nie pisze tu dokładnie z datami bo juz pisalam ze on wie ze ja udzielam sie na tym forum :O a zreszta po chuj ja sie tlumacze :O

Natalia nie przejmuj sie, ja tam jestem z Toba. Jak masz ochote to sie podziel tym co u Ciebie slychac:) Tez bym sie chetnie wygadala;)

Gość zastanów się jak on do Ciebie
mówi, same negatywne komentarze, gdy się sprzeciwiasz jego propozycji. Normalna kobieta odwróciła by się na pięcie i odeszła. Twój problem jest że poddajesz się wpływowi czyli manipulacji w zamian za zainteresowanie z jego strony. Jest to poważna sprawa i na pewno ma korzenie w Twojej rodzinie. Czy ojciec lub co jest mniej prawdopodobne matka tak Tobą manipulują aby osiągnąć swój cel?

Gość natalia28l....
hej :) MAXWEL - wygadaj sie jak tylko masz ochote :) ja chetnie poslucham :) w doradzaniu innym jestem lepsza niz w doradzaniu sobie ;) JUUUUUUUJUUU - a co u Ciebie? i u Twojego? Znalazl wkoncu czas czy nadal tylko praca? u mnie... hmmm :) dobrze :) Był u mnie raz w pracy jeszcze od tego czasu... Dzwonil ze 3 razy zebysmy gdzies wyszli... No ale jakos sie nie zlozylo :) W sobote planuje nawet imprezke ze znajomymi :) Moze jednak sie ułoży? juz nie placze, nie zloszcze sie... czuje obojetnosc - jak do mnie przyjechal to poczulam złosc - ale zlosc na to że zaburza moj spokoj ;) Cóz, zawsze bede go kochala, ale skoro on nie kocha mnie to czas ulożyc sobie zycie. I tyle...

Gość natalia28l....
Co do psychoanalizy.. no wiem wiem, że prawdopodobnie na to, iż jestem "cieple kluchy" miały wpływ stosunki w moim domu rozinnym, i to jak byłam traktowana itp itd... Ale tak już został uksztaltowany moj charakter a zmienic go baardzo ciężko :) ale popracuje nad tym ;)

Gość juka83
Ale co to znaczy, "zawsze będę go kochała"? Koleś wyraźnie nie zasługuje na takie uczucie, to po pierwsze. Darzyć uczuciem takiego samoluba, i co gorsze, trwać w tym uparcie, jest po prostu śmieszne i żałosne... Poza tym, takie uczucia na całe życie to tylko w kinie jest ;) a jak zerwiesz z nim kontakt, to przejdzie ta miłość. Powodzenia :)

Kochana, zawsze to "COCA COLA" :p Za bardzo przyzwyczaiłaś się do myśli, że go kochasz. Nie martw się, jak dasz sobie z nim spokój, miłość - ta prawdziwa - przyjdzie :)

Gość natalia28l....
hahahahaha no co racja to fakt ;) w każdym razie zbliża się dzien zero :P czyli slub :P ale widze pewne zalety mojego nowego zycia bez niego w postaci 4 kg mniej ;) jak tak dalej pojdzie to bede jak motylek ;) hihihihih