Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapatrzonna

Tak się właśnie zastanawiam po co jestem taka piękna?

Polecane posty

Mam podobny problem. Zastanawiam się czemu jestem taka mądra. Facetowi już moja inteligencja zbrzydła, studia skończyłam, pracę mam... Ech.... Problemy egzystencjalne są naprawde trudne do rozwiązania :(

Gość łobuss
Majowe poraki sa piekne :) Tesknie za majowym porankiem:) NO to ładna dziewczyna musisz być. ez lubisz sie tak malować jak autorak topicu i zadajesz sobie ptanie po co??

Gość jotwu
maria izabela- wcale nie głupi problem ..

Być piękną i mądrą jednocześnie. Oto jest kombinacja problemów.

Gość piekni ludzie tak OGOLNIE
to to samo co piekne rzeczy, obrazy, budynki, kolory, swiatko, ITEPE ITEDE :O na piekno zawsze milo sie patrzy, poprawia sie humor, swiat wydaje sie milszy, lepszy jasniejszy po prostu ladniejszy. tak dziala piekno w ogole. ale jezeli ty masz kryzys zwiazany z twoim wlasnym odczuwaniem piekna w stosunku do swojej osoby to jestes msutna, zapatrzona w siebie, smetna pusta piizda.

Gość zapatrzonna
łobuss ,a gdzie ja napisałam ,że się lubię malować ? właśnie o to chodzi, że prawię nie muszę ;)

Łobus - maluję rzęsy i usta. Ale pytań "po co" nie zadaję.

Gość mnhbjh
ale wiara nie ma tu nic do rzeczy ! mi tam wisi ... to ja bowiem decyduje co jest piekne a co nie ! NIE TY ! dziecko dla wlasnej matki zawsze jest najpiekniejsze , choc rzeczywistosc jest inna :)

Nie pomyślałam o tym, ale rzeczywiście piękna i mądra to musi być masakra. Na szczęście ani ja ani autorka tego problemu nie mamy :)

Gość łobuss
nieuwazam zebys była pusta, jest w tym taki powiew filozofii. Nieczujecie tego?? Po co to wszystko skoro pierwotny sens (w tym wypadku mąż) niezwraca juz takiej uwagi do tego. Czyli do piekna autorki. Uświadomila sobie ze te jej zabieganie o atrakcyjnosc niema sensu skoro główna motywacja tego działania nie zauwaza tego (czyli mąż) Ja to tak rozumie, a jak jest naprawde?? o to chodzi autorko

Gość łobuss
broom no to dobrze lubie jak kobiety lekko sie malują właśnie, a Ty skończyłaś jakies studia?

Gość chemiczka1
ja też nie uważam,że to głupi problem i zgadzam się z łobussem

Gość hahaah
pusta, zapatrzona w siebie idiotka . Głupie jest to co piszesz. Jak jak bym miała takie problemy jak ty to bym była chyba najszczęśliwsza na świecie. pfff. naprawdę musisz być pusta ... a czemu ja jestem brzydka ? no pooowiedz mi! wolałabyś być brzydka? jak już jesteś taka cudowna(w co watpie) to powinnaś się cieszyć, bo brzydcy mają gorzej. nie no żal mi ciebie.

Gość tiiaaaaaaa
" po co w sumie ?" po to abys miała przesrane...