Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość Agata.0.0
pierw wez ta kase co Ci propon Wezme chyba te kase,niech sobie mysli ze to na usuniecie,cholerny dran

Gość ewkaa32
i na dodatek zapomogę dostanie z naszych pieniędzy :( bo rozbijać małżeństwa się zachciało

Gość pierw wez ta kase co Ci propon
tak, zachowaj te sms i jak sie boisz to mozesz to zglosic. Teoretycznie nic Ci to nie da ze zona sie dowie ale mowiac jej prawde zrobisz to dla niej nie dla siebie. ONA POWINNA WIEDZIEC ZE MIESZKA Z FRAJEREM!

Gość trzymaj wszystkie
te sms-y. Będziesz miała dowód w razie czeka. A jeśli masz tyle odwagi to idż na policję. Teraz chamowi się przypomniało ze ma rodzinę. Nie pozwól mu sobą pomiatać

ewka jaka kurwa zapomoge? moze ja stac na dziecko skad wiesz? alimenty powinna dostac od niego bo on powinien tez utrzymywac swoje dziecko. A zapomoge biora tez nieroby ale ludzie ktorzy robia na czarno i niby nic nie maja a maja w chuj no i? za nasza kase politycy kupuja sobie nowe auta i bawia sie na wakacjach no i? akurat kobieta ktora bedzie brala na dziecko GROSZE bo zapomogi to smiech na sali to maly pikus przy tysiacach frajerow co kasuja "nas" na tysiace

Gość weź pieniadze
pojebalo was z tymi pieniedzmi. złodzieje, wszyskie byscie tylko pieniadxze chcialy brac i placic za to dupą. to jest takze kurestwo

Gość trzymaj wszystkie
a ty ewka32 nie jesteś śpiaca przypadkiem? Te twoje rady i stwierdzenia są żenujące, idż już do łóżka, 22 dawno mineła

Doczytałam o tych smsach, koniecznie je zachowaj a nawet idź na policję bo to zakrawa na grożenie. Cholera, trafiłaś na niezłego skur@#syna...

Gość Agata.0.0
babo na cudzej Nie martw sie omnie... Obecnie studiuje i nie mam zamiaru ich przerywac.Na rodzine rowniez moge liczyc,wiec korzystanie z Mops-u bedzie mi naprawde zbedne

a zreszta jej sie nie zachcialo rozbijac malzenstw - to on rozbil sobie malzenstwo a nie ona komus. Ona by rozbila gdyby specjalnie w celu rozbicia sie z nim jebala. Kazdy popelania w zyciu bledy - jej bledem było głupie wierzenie w milosc jak facet mial zone

Gość SysioooLinaaa:)
Jeju masz niby 21 lat a zachowujesz się jak 16 latka! Trzeba wiedzieć przed kim się rozkłada nogi! Zakochałaś się i? Co z tego?! A uczucia żony się nie liczą? Egoistka, która myśli tylko o własnej dupie. Jak jest żonaty to sie z nim nie zadaje i nie pozwalam sobie na zakochanie! Ale cieszę się, że poniesiesz konsekwencje tego do końca życia, bo dziecko przez całe życie będzie ci przypominało o tym całym zajściu ;]

Gość weź pieniadze
prostytucja małżeńska prostytucja kochanieńska tez istnieje.

Gość ewkaa32
hehe trochę buractwa się zdenerwowało, spać nie będziecie mogli :P Pewnie niech kobiety dają komu popadnie, a potem lament bo dziecko w brzuchu. Cóż samotne matki rozumem nie grzeszą.

Gość hehe33
Zawsze jestem dumny, gdy intelektualni i moralni abnegaci stają przed problemami w życiu, które sobie sami sprawili i nie wiedza co zrobić. Piękna realizacja rachunku Constanta.

a co ma nie brac od niego pieniedzy? Zrobil dziecko to niech utrzymuje, logiczne chyba. Jakby tak kazdy mogl sobie zaruchac zrobic dziecko i powiedziec trudno to zajebiscie by bylo wiesz :O Mozna zrobic blad - wazne by nie popelanic go pozniej znowu. Nastepnym razem autorka pomysli 10 razy zanim pojdzie do lozka nawet z wolnym facetem

Gość pieniadze
dawac pieniadze kurwa pieniadze pieniadze

tak samo ona rozkladala nogi jak on stawial kutasa - obydwoje powinni poniesc kare

Tylko, ze on jej zrobił dziecko za jej przyzwoleniem ;] nie tylko on będzie utrzymywał dzieciaka, ale ona niech dupę do pracy ruszy, bo jak studiuje to jeszcze chyba trochę jej zostało do skończenia, a pracy też od razu nie znajdzie a alimenty nie starczą ;]

Gość Agata.0.0
pierw wez ta kase co Ci propon Naprawde nie mialam zamiaru rozbijac malzenstwa Dzieki ze mnie rozumiesz... Kur....poplakalam sie teraz.Czuje sie jak jakies scierwo ktore wlazlo z buciorami w czyjes zycie i wszystko rozpierdzielilo...:(Ale to przeciez nie tak:(

Szkoda mi tylko tej żony... Nie dość, że ma w domu faceta skurwiela to jeszcze jakaś szmata do niej przyjdzie i prosto w twarz powie co robiła z jej mężem ;]

Gość pieniadze
jestes mściwa?? nienawidzisz go??? Zniszczył Ci życie??? JAk uwazasz?? Jak tak to tez mu zniszcz, jak nie to go zostaw w spokoju i daj dziecku milosc.

Gość hehe33
Jak nie? Naprawde jesteś taka głupia lecać na standardową gadkę podstarzałego faceta? Jesteś na poziomie dziecka z pdostawówki.

taaaa zonie daj spokoj :O Ty jako ta zona wolabys nie wiedziec? faktycznie niech nic jej nie mowi a on bedzie zdradzal dalej - z pewnoscia wasze malzenstwa beda zawsze bez problemow - ciekawe tylko ile bedzie bez problemow w waszej swiadomosci bo wolicie nie wiedziec. Ona zrobi zonie tylko przysluge mówiąc jej prawde z kim zyje ! Mam meza i gdyby kochanka do mnie sama przyszła to bym jej podziekowala - fakt ze mialabym ja za suke bo sypiala jednak z moim mezem i dopiero teraz mi mowi, ale jednak bylabym wdzieczna ze chociaz tak pozno to jednak powiedziala mi prawde o "moim kochajacym mezu"

Nie no litości... On jej zniszczył życie? A ona to co rozumu nie posiada?!

Gość żal żony
bo dwóch kurwiarzy na siebie trafiło. Jeden chciał podymac a drugie myslalo ze tak bardzo jest kochaneeee

Gość pieniadze
wkurwia mnie to ujadanie bab ktore daja dupy zeby potem ciagnac kase , bo nic innego niepotrafią.

Gość a ile
on ma lat? idiota nieodpowiedzialny

Gdyby taka szmata przyszła do mnie i powiedziała mi, co robiła z moim meżem i co jest tego skutkiem, to miałabym w dupie to czy jest w ciąży czy nie i zdzieliłabym ją porządnie tak samo jak męża. Nie zdziw się, jak ta kobieta tak zrobi bo ma do tego prawo, gdyż obydwoje zniszczyliście jej życie!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyyy
no i zleciały się....facet niewinny..tak...,macie rację ..ją w dyby...bo przecież na to zasłużyła a jemu dyplom..za utarcie jej nosa...tak..on niewinny..ona , tylko ona..na stos z nią...tylko kobiety mogą tak myśleć...

ona nie ma ciagnac kasy ile wlezie kretynki :O po to sa alimenty zeby sad podzieli "koszty utrzymania dziecka" na ich oboje. Skoro wg prawa alimenty przysługuja od faceta to dlaczego ona sama ma utrzymywac dziecko? sama na niego wskoczyla? NIE rypali sie oboje i oboje musza teraz placic