Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

FANTAZJE, o których NIGDY nikomu byście nie powiedzieli...

Polecane posty

Gość amanda999
hej klopf - to ja Master XXXX , wracaj na nasz topik. Właśnie tam ludzi ustawiam do pionu :D

Gość co to za fantazja
Menel? Żebyście syfa dostały? No weźcie przestańcie. Jak już, to jakiś przystojniak, ale nie menel, aj dziewczyny.

Gość mamCię
ale nie rozumiesz..mnie nie podnieca mysl o sexie z jakims idelanym gosciem,wrecz przeciwnie..ale to tylko fantazja mysle ze w realu bym sie nie odwazyla

Gość sylwiasakjkldj
przepraszam to moj nick napisalm z tego mamCie przez pomylke

Gość jestem dziewicą ale mimo to
mam mnóstwo fantazji.mam wrażenie że mam bardzo wysokie libido :D podnieca mnie myśl o spływającej po mnie spermie kilku facetów,grupowym,lesbijskim,na dwa baty,o psie,wężu,o ostrym oralnym, sikaniu,upodleniu mnie jako kobiety,przy ludziach,w miejscach publicznych, z transseksualistą Albo jak ja jako królowa a wokół mnie mnóstwo nagich służących facetów i kobiet No i ciekawi mnie jak to jest mieć penisa i wchodzić w kogoś Albo seks lesbijski z kobieta karmiącą,żeby ssać jej mleko Oczywiście mam też romantyczne fantazje jak na dziewice przystało,ale nie o tym topik;) I kto tu zboczny,co? :D Głupio mi trochę,bo niektóre w ogóle nie odczuwają popędu Oczywiście większość fantazji jest tylko fantazjami i niczym więcej Ech,a mam już 19 i kiepskie perspektywy. Znaczy na seks i owszem ale nie tylko tego bym chciała

Gość vdsvdvsdvdvsdvdsvdv
A co byś jeszcze chciała? stałego sponsoringu?

to jest temat o wstydliwych fantazjach więc o tym pisałam i nie chciałabym aby ktoś tylko przez taki pryzmat na mnie patrzył Miałam oferty sponsoringu ale je odrzuciłam :P

Gość sylwiasakjkldj
a skad jestes?? chetnie zrobilabym to z jakas apetyczna suka

do mnie piszesz? Ja zupełnie nie mam doświadczenia:) Ale od jakiegoś czasu ciekawi mnie co by było żeby zamiast z facetem to z kobieta na początek.ciekawe jak by to wpłynęło na mnie,bo myślę że jednak jestem hetero ... No może bi

Gość sylwiasakjkldj
tak do Ciebie;) hmm tez zawsze wydawalo mi sie ze jestem hetero..ale jednak od kad zrobilam to z kobieta to bardzo nie do nich ciagnie..

Gość sylwiasakjkldj
ciekawi Cie to? czy poprostu masz chec na kobiete? ze mna to bylo tak ze strasznie zaczela pociagac mnie kolezanka...

chęć swoją droga:D Ciekawi mnie jak to wpłynie na mnie,może okaże się że jestem lesbijka? Ja fantazjowałam o jednej koleżance,a raczej staram się tego nie robić z osobami z którymi widzę się codziennie.nie wiem co mnie w niej pociąga,nie jest super ładna,ma duże piersi i fajny charakter,dominujący taki,matczyny trochę A z kim to zrobiłas i w jakich okolicznościach? Btw zachodniopomorskie z tej strony

Gość takasobiejednababa
chcialabym byc gwalcona (oczywiscie w zabawie a nie realu) i chcialabym aby ktos mi reke cala wsadzil. ostatnio takie filmiki ogladam i mnie to podnieca

Gość sylwiasakjkldj
z przyjaciloka..troche za duzo wypilysmy i sie zaczelo..potem to juz po trzezwemu sie zdarzalo.. to ze jestes lesbijka to sie raczej nie okaze..juz bys to czula.. ja sie obawiam tylko tego ze po tych moich wyczynach z kolezankami przestali w ogole mnie pociagac faceci...co patrze na jaks dziewczyne to od razu sobie ja wyobrazam ze mna w lozku..mam cos z psycha chyba

Gość sylwiasakjkldj
jestem dziewicą ale mimo to--->mam ochote z toba poswintuszyc

zasnęłam:D Orientacja kobiet to dziwna sprawa,podobno zależy od nastawienia i tak naprawdę każda kobieta mogła by czerpać radość z seksu z różnymi płciami Ja z moja przyjaciółka sobie tego nie wyobrażam:D ale z innymi i owszem Muszę przyznać że zaciekawiłaś mnie:)

Gość sylwiasakjkldj
szkoda ze zasnelas...;D wiesz co Ci powiem,nigdy nie bede namawiala zadnej dziewczyny by sprobowala seksu z kobieta ,jest to cos niesamowitego ale moze narodzic sie problem. Nigdy wczesniej bym nie pomyslala ze kiedykolwiek cos takiego zrobie,a jednak i wcale po czesci nie zaluje.

ja wiem że na pewno chce tego próbować,oczywiście jeśli będzie możliwość i będę wolna,nic na siłę Myślę że wiele kobiet chciało by się przekonać tylko nie dopuszczają nawet tej myśli do podświadomości To jest dziwne ale przy kobiecie zupełnie inaczej bym się czuła,łatwiej by mi było jakoś:D Czasami jeżdżę pociągami sypialnymi i miałam fantazję że akurat będę sam na sam z jakąś interesująca kobieta:) i szczerze całkiem możliwe że gdyby okoliczności takie były to by faktycznie się coś wydarzyło Ale (nie)stety jakoś do tej pory nie miałam okazji

Gość sylwiasakjkldj
i zrobilabys to z zupelnie obca laska? ja bym chyba nie potrafila...ale w sumie moze i lepiej by bylo bo czasami z kolezankami to roznie bywa

Gość sylwiasakjkldj
hehe ,latwiej by Ci bylo dojsc ;D ;D

Gość sylwiasakjkldj
Kobiety sa zupelnie inne od mezczyzn..mezczyzni w lozku mysla tylko o sobie a o zaspokojeniu parterki jako o celu, dowodzie czego to on nie potrafi. Kobiety natomiast mysla o dobru partnerki,by sprawic im jak najwieksza przyjemnosc nie zwazajac na siebie. Nie wiem czemu,ale gdy mialam chlopaka to nasze poczatki byly straszne,wszystko musialam mu pokazac, ktore miejsca najbardziej mnie podniecaja,jak ma mnie dotykac a z nia...odrazu wiedziala.

wiesz z koleżanka czułabym się dziwnie po tym,no bo przecież kontaktów się nie urwie a nie wiadom czy by się chciało dalej czasami:) I ja zakładam jakby ta laska faktycznie mi się spodobała,no jednak jakaś chemia,że wręcz rzuciłybyśmy się na siebie Przy kobiecie bym się nie krępowała Bo z facetem nie wyobrażam sobie pójść od tak do łóżka,musiał by zapracować na to, a kobieta już nie...dziwne trochę Wiem zboczona jestem :D

Gość sylwiasakjkldj
jestem dziewicą ale mimo to--> masz chlopaka?

Gość sylwiasakjkldj
jestem dziewicą ale mimo to--> dobrze to ujelas,musialaby zapracowac.. wlasnie. Ja od faceta wymagam czasu,musze zsie z nim pooznac,nie pojde z nim do lozka po tygodniowej znajomosci,a z kobieta? od razu,bez zastanowienia;d i powiem ci ze nawet gdybym byla w zwiazku i zdradzialbym chlopaka z "dziewczyna" to nie odczulabym chyba tego jako zdrady. To co piszesz o kolezance to masz racje...mze pozostac niesmak lub cos takiego . Ale nie zawsze ja sie ze swoja ciagle przyjaznie pomimo iz juz tego nie robimy;(

właśnie ja bym chciała jak najwięcej dawać z siebie by sprawić przyjemność,tak bezinteresownie,radość mi by dało samo to że jej/jemu jest świetnie Nie nie mam chłopaka,nie chce by tylko ze względu na moje potrzeby seksualne być z kimś. Ja jestem nieco poważniejsza nad swój wiek i z rówieśnikami ciężko,mam 19 i zbyt łatwo się angażuje dlatego wolę unikać A mam wrażenie że starsi patrzą na mnie tylko jak na obiekt seksualny.i to jest dziwne bo u kobiet by mi to nie przeszkadzało:) Mam delikatna urodę i faceci po 40 lubią się na mnie lampic,taka fascynacja lolitą,sponsoring normalnie na ulicy mi zaproponowano Czasami mam wrażenie że kobieta po prostu by mnie jakoś zrozumiała Miałam kolegę,tak naprawdę to była osoba w trakcie zmieniania płci z damskiej na męską.i fascynowała mnie,nawet myślałam że z nim mogłabym być.bo niby facet a jednak...

właśnie ja bym chciała jak najwięcej dawać z siebie by sprawić przyjemność,tak bezinteresownie,radość mi by dało samo to że jej/jemu jest świetnie Nie nie mam chłopaka,nie chce by tylko ze względu na moje potrzeby seksualne być z kimś. Ja jestem nieco poważniejsza nad swój wiek i z rówieśnikami ciężko,mam 19 i zbyt łatwo się angażuje dlatego wolę unikać A mam wrażenie że starsi patrzą na mnie tylko jak na obiekt seksualny.i to jest dziwne bo u kobiet by mi to nie przeszkadzało:) Mam delikatna urodę i faceci po 40 lubią się na mnie lampic,taka fascynacja lolitą,sponsoring normalnie na ulicy mi zaproponowano Czasami mam wrażenie że kobieta po prostu by mnie jakoś zrozumiała Miałam kolegę,tak naprawdę to była osoba w trakcie zmieniania płci z damskiej na męską.i fascynowała mnie,nawet myślałam że z nim mogłabym być.bo niby facet a jednak...

Gość sylwiasakjkldj
doskonale Cie rozumiem,ja tez jestem chyba za powazna jak na swoj wiek,zawsze bylam..bo obracalm sie w gronie starszych kolezanek nie rowiesniczek ktore lataly za byle kim. Nie chce faceta w swoim wieku,chciaalbym zeby mial chociaz to 24 lata i cos za soba,nie szukal wrazen jak kazdy malolat... ale jak to zmienial sie z kobiety na faceta? byl ciota ,gejem? o co chodzi?

zmieniał płeć dosłownie:) lubiłam go i chyba on mnie. Ja mówię w formie męskiej ale prawnie to była kobieta Widziałam się z nim parę miesięcy temu, głos już też ma męski.hormony męskie bierze Szkoda trochę że nasze drogi się rozeszły.no i nieśmiała jestem,głupio mi było, a jemu było bardzo ciężko w tym czasie

Gość sylwiasakjkldj
czy ta dziewczyna zrobila sobie tez przeszczep narzadow? ? wiesz co..u mnie kiedys we wsi tez byl taki przypadek.

nie wiem,nie wnikałam,nigdy się nawet o to nie pytałam.po prostu bez słowa przyjęłam że to jest chłopak i tyle Ale podejrzewam że teraz albo w najbliższej przyszłości na takie plany.on ma teraz 20 lat a wiadomo że trzeba ostrożnie ze wszystkim póki organizm jeszcze się rozwija Żal mi zawsze go było,większość zwracała się do niego jak do dziewczyny mimo tego że jasno pokazywał za kogo się uważa Myślę że taka osoba poznała i ciało kobiece i jednak kobiecą psychikę(od dzieciństwa przecież raczej dziewczynki stara się 'trzymać' z dziewczynkami) A Ty byłabys w stanie zaakceptować taka 'przeszłość'?