Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perła 24

boję się zerwać z chłopakiem

Polecane posty

Gość druga szansaaa
heh noo z tego co pamietam to wszytskie po 21 ;) no i dobrze że jakoś żyjemy teraz bedzie juz tylko lepiej miejmy nadzieje :)

Gość 19malinka85
ale zazdorszcze Wam tych 21 lat :) ja to w sumie bylam w tym wieku taka beztroska, moje zycie dopiero pozniej sie skomplikowalo :)

Gość 20tka
Mam problem nie wiem jak mam zerwać z chłopakiem zaczęło się od tego że kupował mi prezenty i wogóle kase mi dawał chciał mnie poprostu przekupić no a ja sie na to godziłam no ,ale doszłam do wniosku ,że on jest dla mnie za dojrzały ja mam 20l a on ma 48 jest miedze nami duza róznica wieku w sumie ja go lubie i przyzwyczaiłam sie do niego no ,ale jak ludzie na nas będą patrzeć co moja rodzina na to znajomi i wogóle on sie naprawde we mnie zakochał ale przeszkadza mi to ze siedział za napady narkotyki itd . Nawet kiedyś Policjant mi powiedział ,żebym z nim nie była bo bede miała przerąbane i ten zwiazek jest bez przyszłosci pozatym ciagle sie z nim kłuce i wogóle niewiem jak mam znim zerwac kiedys próbowałam to powiedział ze mnie zapi...erdoli a nie mówie juz o tym co by sie stało z tym kolesiem co bym z nim była nie wiem co mam robic jak go do siebie zniechecic jak z nim zerwac zeby dał mi juz więcej spokój nawet chciałam mu oddac ta cała kase i to wszystko co mi kupił ,ale on tego nie chce anajgorsze jest to ze bierze mnie na siłe i mnie gwałci nawet mówił ze mam z nim zamieszkac ja tego nie chce co mam zrobic zeby dal mi spokój przesladuje mnie chodzi za mna nie chce tego zgłaszac na Policje bo wiem jakich on ma kolegów i oni mnie za nigo dojadą . pozdrawiam wszystkich czekam na odpowiedzi

A może spróbuj od niego uciekać?? A to że masz jakis wyjazd ze szkoły/studiów, że tu jakaś imprezka rodzinna, to coś tam... aż w końcu dojdzie do tego, że będzie jeden sms na dzień itp... Nie wiem, co ci poradzić, bo widać, że to już poważna patologia z niego i nie rozumiem, dlaczego z nim jesteś...

Gość 19malinka85
a u mnie ostatnio zycie plynelo bardzo wesolo,ale dzisiejszej nocy przysnil mi sie moj byly, teraz mam takie dziwne uczucie, nie mogeego sobie miejsca znalezc. dlaczego zawsze jak sie jyz troche uwolnie to zawsze sie musi cos wydarzyc i zburzyc moj spokoj, albo on sie odezwie, albo ktos z jego rodziny a teraz jeszcze musi sie mi snic.

Hehe .. Takie już jest życie. Ale znajdziesz w końcu odpowiedniego faceta :)

Gość druga szansaa
hej dziewczyny jestescie tu jeszcze ?:D jestem ciekawa co tam u was słychać u mnie moj ex sie nie odezwal od tego czasu i sie nie odezwie i ch*uj mu w du*pe :D teraz dopiero zaczynam widziec ze ten nasz caly zwiazek byl du*py wart ;] a ja mam adoratorow ostatnio nawet bylam na domowce i spalam z takim jednym kolega który od dłuższego czasu do mnie uderza w jednym lozku ale nic nie bylo :P takze nie narzekam jest zaj*ebiscie nie mam ochoty narazie na zadne zoobowiazania jest mi dobrze tak jak jest trzeba sie cieszyc i korzystac z zycia a nie zamulac w zwiazkach ktore nie daja nam satysfakcji jest tyle facetow na swicie w koncu to widze :D cooooooooooooo u Was ?:D aaa i ten no Wesołych ;)

Gość 19malinka85
czesc :) moj sie raz odezwal z jakiegos innego gg i udawal ze to nie on haha zalosny jest. u mnie jak najbardziej wporzadku, wkoncu zaczelam inwestowac w siebie a nie w cos co nie ma sensu. zyje pelna piersia :) a moj byly to desperacko zachowuje sie wchodzac na rozne portale i sprowadzajac z nich na noc dziewczyny, ktore nie maja kregoslupa moralnego :) ale to juz nie moja broszka :)

Gość 19malinka85
a jak tam u Drugiej szansy i edyciaka?? :)

Gość perła 24
hej dziewczyny, u mnie bez zmian, dalej mi smutno, czasami naprawdfe spędzamy fantasyuczne dni ale czasami jest mi tak smutno, zero wdzięczności z jego strony, nic.....a co najgorsze juz mnie to zycie przybija, zero pracy tylko jakis głupi staż:(

Hej :) u mnie miłość rozkwita w najlepsze :) serio mówię :) jest tak cudownie, jak nigdy nie było :P żeby tylko nie zapeszyć ;) pozdrawiam :)