Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość no to po prostu
JĄ PRZELEĆ KURWA kryptopedał .

Gość czarnamaska
Nie, nie mam zamiaru jej tatkować, chociaż w pewnym sensie masz rację, czuję się za nią odpowiedzialny, dlatego że jest młodsza ode mnie, że jest kobietą, moją kobietą,a także dlatego że wychowuje się w rodzinie bez ojca, więc chcę jej pokazać też że są i odpwoiedzialni faceci na tym świecie.

ale kolesnie przesadzaj tez w druga strone dziewczyna chce sie z toba kochac mogflbys pisac ze nie chcesz jej zmuszac jakby ona narazie nie chciala ale ona chce chcesz z zniej zrobic nienormalna niezdolna do samodzielnego myslenia? czemu wmawiasz ze ona nie jest jeszcze gotowa?

i czemu zakladasz ze sie rozstaniecie za jakis czaS? zachowujac sie tak jak sie zahcowujesz, przewiduje ze to moze nastapic juz niedlugo albo zacznie cie podejrzewac ze kogos masz, albo ze jestes gejem, albo ze jestes nienormalny

Gość lauraa......
ale czemu ty myslisz ze bedziesz jej bledem? ze co ze wam nie wyjdzie ? czy jak.., mi sie wydaje ze problem jest bardziej w tobie niz w niej, za bardzo sie tym stresujesz , kobieta mysli sama, ma swoj rozum, tak czuje i chce, ja tu nie widze zbytnio problemu... kochacie sie,ona nie widzi zadnego bledu w tym a przeciez chcecie byc ze soba .... , wiesz ona moze stwierdzi po 1 razie ze nie chce narazie zblizen a moze nie... , tylko ty to jakos zle odbierasz ze to ty bedziesz bledem -dla niej bo sie zgodzisz a pozniej ona bedzie conajmniej plakac bo stwierdzi ze jednak zle zrobila , no nie wiem dziwne to ..., ona tez juz jest dorosla wiec no " go with the flow" ze takpowiem .. bo skoro ona ma takie potzeby to moze nie wytrzymac przy tobie bez sexu , bez pieszczot, moze zacznij powoli i zobacz czy ona faktycznie tego chce.. ale z twoich wypowiedzi wynika ze chce...

Autorze! Spójrz sobie w głąb duszy i odpowiedz sobie szczerze na pytanie: czy sądzisz ze ona będzie z seksem czekać do ukończenia studiów, tak jak Ty to zaplanowałeś? Powaznie, 4,5 roku? Ona nie powinna wybrac się do seksuologa, jest kompletnie normalna. Ty natomiast mozesz właśnie wbijać ją w przekonanie, ze normalna nie jest. Innymi słowy, jest szansa na to ze tworzysz jej komleks, który moze powaznie zawazyć na jej zyciu. Skoro nie chcesz kochać się ze swoją dziewczyną po takim czasie, to moze daj jej święty spokój i pozwól jej ułozyć sobie zycie z kimś o podobnych jej, bardziej standardowych preferencjach odnośnie spraw łózkowych?

Gość czarnamaska
Ktoś napisał że te wszytskie rzeczy co robimy mozna robić z koleżanką. No zależy jak do tego podejść. Bo przecież my mamy ze sobą kontakt także cielesny nie ma jako takiego seksu ale są jakieś pieszczoty, pocałunki,przytulenie. Dla mnie to jest szok że ona przez te 2,5 roku się zmieniła. Bo była inna, taka niewinna, nieśmiała.

noz kurwa przeciez nie bedzie ci na poczatku znajomosci do lzoka wchodzic :o moze poczula sie epwniej, pokochala cie i dlatego dazy do seksu co jest calkiem normalne? facet ona jest zdrowa, to z toba jest cos nie tak dziewczyna pozniej nabawi sie kompleksow ze nie podoba sie wlasnemu facetowi, bardzo madrze robisz :o

Ona DOJRZAŁA! Tak mi teraz przyszło do głowy... 2,5 roku jesteście razem, 4,5 roku chcesz jeszcze czekać, to razem 7 lat związku bez kochania się? Czy jesteś pewien, ze nie jesteś aseksualny?

zreszta skoro myslisz ze seks jej namaci w glowie i nie skonczy nauki, to gratuluje pustej glowy pewnie wiatr tam niezle wieje :o brak slow, uciekam z tego topiku bo nie chce sie denerwowac

jeszcze cos chcialam napisac przeczytawszy temat topiku, pomyslalam ze twoja dziewczyna to nimfomanka, co moglaby ciagle, wszedzie 24godziny na dobe sama lubie czesto ale bez przesady a ja tu widze ze to normalna dziewczyna z normalnymi potrzebami ty idz do lekarza sie zbadaj bo z toba cos jest nie tak

Juz lepiej pojęłabym podejście "seks dopiero po ślubie", są ludzie wierzący, zrozumiałe. Ale to się po prostu w głowie nie mieści... "nie bo nie"

Gość czarnamaska
Nie powinna nabawiać się komplksów bo często jej mówie że bardzo mi się podoba itp mówię że ją kocham, ponadto ona chyba że tak powiem czasem czuje że mnie podnieca... chociaż owszem czasem mówi że pewnie nie podoba mi się że to dlatego że ma taka a nie inną budowę miejsca intymnego(ma większe wargi sromowe mniejsze)ale to nieprawda, bo ona naprawdę bardzo ale to bardzo mi się podoba.

Gość jupiiiiii
znam kogoś kto ma podobną sytuację tylko jest to dziewczyna. Jest z chłopakiem od 2 lat a zrobiła to dosłownie pare razy bo po prostu nie czuje takiej potrzeby. Mimo to facet szanuje jej decyzje i są ze sobą bo się kochają.

Gość kakkaalicjakak
Nie okazujesz jej szacunku moim zdaniem bo ona musi sie prosic Ciebie o seks a to dosc ponizajace, starasz sie zdecydowa za nia kiedy ma zaczac wspolzycie. Ja bym nie mogla z Toba byc. Moj facet tez okazuje mi szacunek na codzien, dba o mnie ale ja uwielbian seks, lubie jak mnie czasem pociagnie za wlosy itp a to ze nie jest ze mna dla seksu udowadnia mi tym ze jesli nie mam ochoty nie nalega lub gdy mnie cos zaboli podczas seksu przerwie

Gość czarnamaska
nie tylko słówa, coedziennie staram się jej pokazac jak bardzo mi na niej zalezy, pomagam jej jak mogę, pocieszam kiedy jest smutna, robię jej niespodzianki troszczę się o nią. Czy uważasz że to nie nazywa się miłość?

Gość wtorkoooowa
agnieszka weź się nie udzielaj idź rowej se kupić, i przeprosić faceta a nie będziesz się mądrowała każdy wie że jest poprostu skończonym kretynem, dziewczyna chce seksu a ten pierdoli ze nie jest pewna idiota

Ale mówisz że cię podnieca a wcale tego nie okazujesz!! czlowieku ona potrzebuje faceta a nie ojca:O bez kitu z tobą coś nie tak

Gość czarnamaska
tak napisałem że chciałbym żeby najpierw skończyła studia czyli za 4,5 roku bo w tym momencie jest na 1, a studiuje prawo a więc studia pięcioletnie. wiem że nie jest to łatwy kierunek i że tam się trzeba wiele uczyć stąd taka moja dygresja ale nie wiem czy w tym wytrwamy.

Gość wtorkoooowafds
a później jest praca niech się udziela, a później. Dziewczyna ma ochote na seks i myslisz ze będzie z tobą jeszcze 5 lat? Kopnie Cię w dupe i tyle z niej będziesz miał

Gość kakkaalicjakak
Autorze szczerze dziwie sie ze ona z Toba jeszcze jest ja tez lubie przytulanie i pieszczoty. Ale dla mnie prawdziwy mezczyzna potrafi przytulic i pocieszyc kiedy trzeba ale lubie jkak czasami moj facet mnie poprostu przeleci ;)

Gość co za jakis
ty sie czlowieku zastanow, ona jest mloda i jest z toba 2,5 roku wiec chyba normalne ze ona chce czegos wiecej,a ty zachwujesz sie bardziej jak jej brat niz chlopak... i nie zdziwie sie jak cie zdradzi z jakims malolatem (swoim kolega ze studiow). kobiety tez lubia sex a skoro ma te 19czy 20 lat to chyba wie juz czego sama chce!

Popatrz ilu studentów jest w związku,mają już rodziny,dzieci i jakoś sobie radzą. Twoje wymówki są śmieszne po prostu śmieszne:))

Gość kakkaalicjakak
Jak mi sie chce seksu to nie potrafie skupic sie na nauce. Czesto przed egzaminami kocham sie z facetem i odrazu jakos mam wiecej chceci do nauki

Gość co za jakis
ty sie boisz sexu a tlumaczysz to jakimis pierdolami, zal mi tej dziewczyny

Gość czarnamaska
kiedyś na początku zwiazku rozmawialismy o tym czy chce miec dzieci, powiedziała że tak, ale po studiach. myślałem że jest to równoznaczne z tym że seks też bedzie po studiach.bo przecież możemy zaliczyć wpadkę nie wiem skąd u niej taka nagła zmiana przekonań/.