Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość czarnamaska
Marika-tak?a co byś jej powiedziała? zeby mnie zostawiła i poszła się bzykac z innym?

Gość czarnamaska
Pułkownik Sliweczka- mówisz że jesteś facetem, naprawde nie rozumiesz mnie ani trochę?nie przemawiają do Ciebie moje argumenty choc na 1 proc?

Gość czarnamaska
nie uważam że seks z nią to byłby błąd. tamten seks był błedem bo był z nieodpowiednią osobą w nieodpowiednim czasie, i załuję tego.

Gość autorze
iz sie leczyc kurwa mac ! bo masz problem!

Gość reer
autor faktycznie ma jakies problemy psychiczne

nie nic do mnie nie zastanawia, robisz swojej dziewczynie krzywde której bedzie zalować. W przyszłości będzie mówić zmaarnowałam z tym psycholem kilka lat kiedy ona jest w wieku szaleństw ty jej każesz zachowywać się jak para kochających się staruszków bez seksu.

Gość autorze
kazdy inny facet bylby szczesliwy jakby kobieta ktora on kocha go rozbierala itp nie wiem jak ona z toba wytrzymuje bo mi by ochota przy tobie od razu odeszla :-O zycze jej aby nigdy nie doszlo do stosunku miedzy wami bo dziewczyna bedzie miala traume do konca zycia.

Gość czarnamaska
a miezy mną a moją dziewczyną kilkakrotnie dochodziło do zaawansowanych pieszczot, ale sprawa wygląda tak, gdy już do nich dochodziło to ona potem była tak napalona że nie wiem może to głupio zabrzmi ale jaklby mogła to by mnie zgwałciła, odpływała totalie gdy ją tam pieściłem,sama też mi dawała seks oralny, nie powiem -podobało mi się-ale uważam że tio jest troche uwłaczające dla kobiet i nie chce by to robiła.ludzie, czy naprawdę nikt mnie tu nie zrozumie?

Gość adresniewidoczny
ja pierdole nie wierze w to co czytam :O Jestes chory psychicznie tak jak twierdzi tutaj 99% wypowiadajacych sie :O Zobaczysz ze od ciebie ucieknie ta dziewczyna.. znajdzie w koncu NORMALNEGO faceta ktory da jej to czego potrzebuje. Wiem co mowie bo sama bylam w podobnej sytuacji kiedys i teraz jestem SZCZESLIWA :) Jeszcze wspomnisz nasze slowa.. moze nie za miesiac ani za rok ale kiedys na pewno je wspomnisz. Wspolczuje twojej dziewczynie.. :(:(:(

Gość i ja się tez wypowiem
mam dla Ciebie rozwiazanie....usiadz z nia na spokojnie i powiedz ze powinna z Toba zerwac bo jestes najwiekszym idiotom jakiego spotkała... w zyciu nie czytalam takiej glupoty...piszesz jak to jestes wielce oczytany, udzielasz korepetycji, robisz kolejne studia....a jestes po prostu głupi... gdybys mogl to przekac swojej dziewczynie wyrazy wspolczucia ze ma takiego faceta...choc w twoim przypadku słowo facet to za duzo powiedziane

Gość czarnamaska
Dlaczego uwazasz ze seks z nią tobyłaby trauma?

Gość czarnamaska
ale ja jej daje czego ona potrzebuje! daje jej miłość, ciepło, troskę, zrozumienie, pomagam jej i nie ma praktycznie dnai żeby ona mi nie powiedziała kocham Cię, jes mi z Tobą dobrze chciałabym żeby tak było zawsze.

Gość czarnamaksa
Dzisiaj ją przelecę i pozbede się czrnych mysli na temat jej wieroności:)

Gość autorze
nie seks z nia bylby trauma tylko seks z TOBA kurwa. jest glupi jak but.

Gość czarnamaska
i nie wiem po co mi ona to powiedziała że się sama zaspokaja, wolałbym chyba nie wiedzieć, ale ona ni by twierdzi że chce być ze mną zawsze szczera i dlatego. z jednej strony cieszy mnie to z drugiej strony teraz jak do niej dzwonie nawet to sie zastanamwiam czy jej przypadkiem tego nie przerwę;/ bo jednak chyba przyznacie że dwa razy dziennie masturbacja to dużo. ponadto pozostaje jeszcze kwestia techniczna która mnie zastanawia, jak jej to może dawać przyjemność skoro podczas pieszczot ja wyraźnie czułem opór i musialo ją trochę boleć? nie wiem tez czy w ten sposób nie przerwie błony.

Gość i ja się tez wypowiem
to nie jest miłość, chyba masz jakieś spaczone rozumienie tego słowa...a to dlatego jak napisalam wyzej....jestes glupi

Gość autorze
debilu nie ona ma obsesje na punkcie seksu tylko ty. ludzie to musi byc prowokacja bo inteligentny czlowiek takich bredni nie wymysla.

Gość adresniewidoczny
nie moge tego czytac :O lecz sie chlopczyku.. dobrze ci radzimy.

Gość vivhna
człowieku, to ty idź do seksuologa! Dziwię się, że ona tyle z tobą wytrzymuje, kilka lat związku i max, co ma z seksu, to jednorazowy oral i kilka pieszczot? No kurcze, co wy macie po 13 lat? Najlepiej będzie jak dasz jej spokój, niech znajdzie sobie normalnego faceta i nie bedzie marnowała najlepszych lat życia na celibat.

Gość czarnamaska
nie chcę żeby marnowała, zobacz-jak skończy studia będzie miała 24, wtedy też bedzie młoda i to jest odpowiedni wiek na seks, bedzie w moim wieku.

Gość vivhna
No zesz kurde, nie wyrobię? A w jaki sposób seks przeszkadza w studiach? Przecież nie uprawia się 24h na dobę 7 dni w tygodniu? Powiem ci jedno, to brak seksu jej przeszkadza, bo mysli o tym, jest niezaspokojona. Musi się masturbować, a to też odciąga ją od nauki :)

Gość autorze
kiedy jest odpowiedni czas na seks to kazdy czlowiek sam za siebie decyduje a ty kurwa nie masz nic do powiedzenia. jakim prawem chcesz kierowac jej zyciem??

Gość czarnamaska
vivhna-nareszcie ktoś spostrzegł problem, dziekuję chociaż za to! właśnie o to chodzi że ona mysli o seksie i masturbuje się i to ja odciąga od nauki, sama twierdzi że ciągle o tym myśli. i ja w tym widzę problem a nie w tym ze nie można pogodzić seksu z nauka bo mozna

Gość vivhna
To jak widzisz problem, to jej w nim pomóż. Przecież pisałeś, ze ma z twojej strony zrozumienie, póki co, to ja go nie widzę. Jesteś facetem, czy ci*ą? Weź zrób jej dobrze, niech się biedna nie męczy. A jak nie,to daj jej spokój. Wielu facetów chciałoby być na twoim miejscu, a ty nie umiesz tego wykorzystać

Gość czarnamaksa
ależ ty się chłopaku musisz nudzić.Na maksa.Takie brednie wypisujesz,że głowa mała!