Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość autorze
jestes mocno stukniety :-O mowisz o zupelnie normalnej kobiecie ze ma obsesje buahhaaaaaa idz sie leczyc a najlepiej zostaw ja bo psychol z ciebie. na 100 procent prowokacja.

Gość czarnamaska
Nie odejdzie bo rozmawialiśmy o tym, powiedziała jednak że w takim wypadku musi się zaspokojać sama a ja tego nie akceptuję i z tego powodu też są miedzy nami kłótnie. Ona twierdzi że musi, a ja nie rozumiem bo ja się nie zaspokajam chociaż mam czasem ochotę ale zajmuję się czymś innym pracą np, nauką. Nie przemawia do mnie jej argument.Czeka już 2,5 roku to poczeka jeszcze 4.

Gość czarnamaska
nie to nie jesty prowokacja . nawet nie masz pojęcia przez co ja przechodzę od kilku miesięcy, nie śpię, ciągle myślę o tym co robi , dlaczego, z kim teraz jest i czy mnie nie zdradza, staram się ją odprowadzać z domu na zajęcia i z zajęc do domu, staram się razem z nią chopdzić na jakieś imprezy ale przeciez nie mogę być przy niej zawsze i czasem wychodzi sama. I to nie jest tak że jej nie ufam ale wiem przecież że jak ładna dziewczyna idzie sama do klubu to będą ją tam podrywać, a co jeśli napije się do tego dochodzi jej ochota na seks i ona zrobi coś czego będzie żałowała do końca życia?

właśnie zrobi coś czego nie będzie żałować. Widzisz ona jest dziewczyną szaloną która chce zasmakować życia a ty jesteś typowy kowalski praca studnia dom, czego ona nie chce. Naprawde jeżeli nie chcesz jej stracić to nie każ jej czekać aż 4,5 roku, tylko bierz się do roboty.

Gość czarnamaska
Dlaczego uważasz że jest szalona? Czyli też myślisz że to niezdrowe, może w takim razie nie wiem powinienem z nią pójść do psychologa? Nie chcę jej stracić, i nie wykluczam że może gdyby tak bardzo nie zależało jej na seksie ze mną to być może ja bym szukał kontaktu, bo ja lubie zdobywać swoją kobietę, lubie gdy jest niedostępna np wtedy gdy nie dawała się jeszcze tak łatwo całować(stare dobre czasy)to ja częściej próbowałem i juz o ile dosszło do pocałunku odczuwałem satysfakcję teraz tej satysfakcji nie mam bo ona wszystko podaje mi "na tacy":(

Gość autorze
takiego jak ty to bym pogonila hahaaaaaaaaaaaa..... debilu chodzisz za nia jak taki pies, pilnujesz jet itp..IDZ SIE LECZYC! bo to nie jest milosc czlowieku! ty ja tylko chcesz posiadac i to wsystko! mowiszz cie nie zostaw??? ahaaaaaaaaaa poczekaj jeszcze troche zjawi sie ksiecio i da jej to co ona potrzebuje! dziewczyna tylko marnuje zycie z toba! po jakiego ona MUSI czekac jeszcze 4 lata???????? poyebalo cie czlowieku! az sie zdziwisz! probujesz miec nad nia kontrole jak taki psychopat i jeszcze zadasz od niej aby czekala i tracila z toba dalsze lata. jestes psychicznie chory !!!!!!!!!

Gość czarnamaska
Widzę ze panie się wypowidaja może jakiś pan tu jest by mi cos doradził i postarał się zrozumieć? już tak wczoraj się zastanawiałem czy nie porozmawiać z jej matką, bo boję się że dojdzie do czegoś złego..

Gość autorze
uwazam ze to prowokacja, najlepiej nie odpowiadac.

Jeszcze z matką:)) O cholera chcesz żeby Cię wyśmiała? Córce doradzała zerwanie? Panowie nie piszą bo ze śmiechu nie mogą wytrzymać:))

Gość czarnamaska
dlaczego uważasz że marnuje ze mną zycie? Bo nie uprawia seksu? a ja uważam że wcale nie marnuje zresztą ona często sama mi mówi :dobrze mi z Tobą. czy mówiłaby tak jeśli czułaby ze marnuje ze mną życie?

Gość autorze
dla ciebie bedzie zle dla niej na pewno dobrze i lepiej niz z toba.

Gość czarnamaska
marika no własnie nie doradziłaby jej tego, bo jej matka ma bardzo konserwatywne poglądy jest osobą wierząca i wiem że nie byłaby zachwycona zachowaniem córki. Może ona by coś wskórała?

Gość autorze
sluchaj chlopcze, wychodze z zalozenia ze ona jest jeszcze dziewica? bo gdyby nie byla i wiedziala "jak to jest" to by nawet godziny z toba nie zmarnowala. marnuje zycie z toba bo jestes psychiczny i traktujesz ja jak swoja wlasnosc o ktorej ty chcesz decydowac. mowie ci idz sie leczyc psycholu.

ja jestem Pan. Doradzam Ci w ten sposób iż stwierdzam że jesteś osobą aseksualną. Mężczyzna w wieku 24 lata który się nie masturbuje, (!) oznacza to że nie masz żadnej pociągłości do seksu. Każdy normalny zdrowy mężczyzna się masturbuje. Nie jesteś mężczyzną tylko "ciepłe kluchy" który boi się w wieku 24 lata przespać się dziewczyną, która ma taką potrzebe i nalega. Niestety, ale w niedługim czasie znajdzie sobie kogoś innego kto spełni jej obietnice i może wkońcu będzie szczęśliwa, bo z tobą nie jest.

Gość czarnamaska
To nie jest tak że ja chce skarżyć na swoją dziewczynę. Nie. ja po prostu chce znaleźć jakieś wsparcie, a już nie mam pomysłu.Czytałem duzo pism psychologicznych, czytałem w internecie, pytałem siostry, kolezanek, tłumaczyłem po sto razy jej, i nie wiem co mam robić dalej, dlatego założyłem tu ten temat wiem być może jest to przejaw desperacji, ale my.ślałem że może akurat dostanę jakieś wsparcie, pomoc, zrozumienie.

Co z tego że wierząca? Zakonnica czy co? Lecę po te bułki a wy tu piszcie.

Gość autorze
a matce to g... do tego :-O jeszcze we dwojke bedziecie dziwewczyne psychicznie molestowac :-O BO TO JEST MOLESTOWANIE PSYCHICZNE CO TY ROBISZ!!!!!!!!!!!!!! I NIE TYLKO PSYCHICZNE BO I FIZYCZNE!!!!!!!!! najlepiej wyrwij jej jajniki to jej przejdzie.

Gość czarnamaska
Tłumaczyłem już że często mi mówi że jest jej ze mna dobrze, zreszta przecież widzę że sprawiam jej radość, że jest ze mną szczęśliwa, no może poza chwilami gdy kłócimy sie o seks. i to nie jest tak że boje się pójść do łózka bo jak już mówiłem -kiedyś kochałem się z dziewczyną i uważam to za pomyłkę.

Raz już prosiłam o namiary do Twojej dziewczyny.Dawaj,już ja jej nagadam:))

to jest prowokacja, a jezeli nie to ty chlpaku masz straszny problem i to ty jestes dziwny, biedna dziewczyna:/

Chorych psychicznie i psychopatów nie da się zrozumieć. Co tu jest do rozumienia. Tak jakby matka mówiła idź zjeść śniadanie, ale mamo jesteś pewnia ze nie bedziesz zalowac do konca zycia ze mia dalas sniadanie? przecierz mozesz dac biednym dzieca z afryki :o

Gość czarnamaska
dlaczego uważasz że ją molestuje fizycznie? To ona mnie już bardziej molestuje, kładzie się na mnie, sieda na kolana, rozbiera itd.