Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

Dziewczyny kochane, założyłam wątek na kafeterii dla nas, starych weteranek forum ciążowego z terminem na lipiec-sierpień-wrzesień 2010. Jesteśmy wszystkie na prywatnym forum, które nam często nawala i utrudnia kontakt, więc postanowiłam założyć nam forum - koło ratunkowe, by umożliwiało nam kontakt w takich sytuacjach:) do usłyszenia

no forum działa, meldujcie się tutaj kochaniutkie;) już 2 wpisy są - moje hehe:)

tak już prywatne nam działa...ale wiadomo jak długo....co jakieś 4 dni średnio sie potrafi zawiesić kurna na cały dzień..... a czlowiek czasem musi napisać;) albo się poradzić hehe:) a tu się szybciutko pisze;)

Gość lili nad stawem
nie dziala mi forum ,ale widze ze nikogo nie ma, wiec pewnie z dzicmi jestescie

znowu się wiesza forum strasznieee a wysłałam wam 2 filmiki Oliwiera i nie wiem czy doszły. Ikrupcia doczytałam to co napisałaś, ale wciąż uważam, że ty w tym związku jesteś "facetem" - starasz się, wybaczasz, kochasz za nic, idziesz na kompromisy i tylko "akceptujesz", a jak wymagasz, niestety nie zawsze dostajesz i milkniesz, bo nie chcesz psuć tego co już masz. Tak mi smutno kiedy wyobrażam sobie tą sytuację:( ciesżę się, że mimo to piszesz że jesteś szczęśliwa, mam nadzieję, że się nie oszukujesz. Moim zdaniem zasługujesz na to, aby twój szanowny piłkarz widział CIEBIE na pierwszym miejscu a nie swoje pasje. A czekanie całe życie aż cię zauważy i w końcu się zbliży tak jak tamten po 50 latach obiad ugotował, to moim zdaniem 2 różne bajki....tamten ugotował OBIAD - też mi coś....a twój ma dużo większe zadanie - zbliżyć się do żony. To jest epogeum małżeństwa, to jest cała jego egzystencja, by żyć i patrzeć w 1 kierunku razem na dobre i na złe, szukanie siebie w zabieganiu dnia. Może ja mam jakąś skrzywioną wizję małżenstwa i pomyslisz ze się mądrzę, ale mi sie wydaje, ze coś u was nie gra;(

Heloo. no szlag mnie trafi z tym forum.... dobrze ze ewa ten topik zalozyla.... Wiecie co....ja mam troche podobnie jak ikrupcia... ale ja sie nie oszukuje....nie jestem szczesliwa...bywam owszem ale nie jestem. u mnie wyglada to tak ze Arta pasja to alkohol... co mnie strasznie wkurza... ja jestem choleryk straszny i stad te ciagle klotnie....

a u mnie to mi sie wydaje ze czasem sama nie wiem czego chce. Jestem szczesliwa, ale czasem za bardzo zmeczona a ze nie bardzo mi M pomaga to łapie doły. A czesto tez cos bym chciała, np jechac gdzies czy gdzies wyjsc a nie mówie, a potem chodze wsciekła ze nie pojechalismy. Troche to głupie, ale jakas zakrecona jestem i wmawiam sobie ze po co mam prosic skoro i tak nic z tego nie wyjdzie- a przeciez wcale tak nie musi byc. Widze swoje błedy a nie umiem nic z nimi zrobic, a chciałabym zeby M naprawiał jednoczesnie swoje i moje błedy. Co do alkoholu to jestem wsciekła jak w kazdy piatek wypija 4piwa, i w kazdy piatek to samo- on tłumaczy ze po całym tyg chce sie wyluzowac. siada przy kompie, pije i idzie spac, a ja sie wsciekam. A przeciez nie wychodzi nigdzie, nie szlaja sie, nie awanturuje sie, a mimo to przeszkadza mi to i ani on ani ja nie potrafimy odpuscic.

witam masakra z tym forum nie mogę się zalogować, mała śpi więc zaczęłam was szukać na kafee i znalazłam, bo nie zapisałam sobie strony;-)

jak nie mogę się na nasze forum zalogować to normalnie nie wiem co robić na tym kompie, ale się od was uzależniłam;-)

Bozzzzeeee!!!!!!!! on sie ciagle drze. nic nie pasuje, tylko na rekach a mnie ten brzuch nadal boli, wiec musze słuchac tych krzyków. Jeszcze pogoda kijowa i nie ma jak wyjsc- super dzien sie zapowiada! a na dodatek dostałam @, no i dalej jestem przeziebiona.

Witam :) ***Ewusia dobrze, ze założyłas ten topic :) ***Ikrupcia zgadzam sie z Ewą w temacie Twojego męża.ii A Karol wstał o 5.. wrrrrr... i poszedł dpac o 8:30 i wstał o 9:30 ... a ja ledwo żyję..

Micia art tez sie nie szlaja siedzi w domu ze mna ale co z tego jak w zasadzie jest obok bo albo cos grzebie, majsterkuje albo oglada tv. a ja po calym dniu z dzieckiem chcialabym spedzic chociaz godzine z kims doroslym... do tego wraca pozno... przed 7 wychodzi a w domu jest o 18, 19, 20... jedno co mnie uszczesliwia to to ze wiem ze mnie nie zdradza i nie zdradzi... wczoraj pisalam ze gada z tym kuzynem o naszej 'trudnej" sprawie.... chyba to ruszy:) ale szczegoly napisze na prywatnym forum jak zacznie dzialac bo to sliska sprawa...