Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

masakra jak czlowiek sie szybko przyzwyczaja i odzwyczaja... nie umiem sie tu ogarnac brakuje mi avatarow i emotek.... pogode mamy dziwna... raz slonce raz ciemno, chcialam isc na spacer zaczelam sie szykowac, wiki bawil sie w lozeczku, zostalo nam 20min do jedzenia, poszlam sie pomalowac zagladam a on spi zarzucony pluszkami :/ i dupa ze spaceru musze czekac az sie obudzi

a juz myslalam ze tylko mi sie popsulo.... stale mi ten net i komp mula.... ale teraz juz nie wyskakuje mi 504 gateaway time out tylko ze google nie znalazlo strony 'tej naszej" ;)

mi też nie działa...a załadował mi się filmik...ale to jutro... poszła spać ta moja maruda, na razie gorączka spadła...

No pokarało.. ;) ***Ewusia to szkoda, że z tym mieszkaniem sie nie udało, ale na pewno znajdziecie coś lepszego w juz stojącym bloku i może nawet bedzie wykończone :)

no wlasnie u mnie też nie działa, kurza stopa, a miałam pytać co na nk jest z Istniejącą i co nowego wykryłyście. Rzeczywiście ma 29 lat?? napiszcie. mi to się w ogóle strona nie otwiera forumowa tylko pisze, że połączenie zresetowane, cokolwiek to znaczy..... mam nadzieję, ze IN nie zrobiła nam psikusa kasując nam forum;( ale chyba nie ma takich możliwości. Oliwier już śpi, ale ciężki wieczór mieliśmy, płakałm chyba na zęby, potem usypianie, łooo jezu, zeszło się, teraz przebralam go w samego bodziaka w spiochach chyba mu bylo za gorąco, a teraz spi ładnie. to co? póki co piszemy tutaj... mam nadzieje ze mam dostęp do kafeterii w pracy

a co do mieszkania, muszę wrzucić znowu na luz, bo się napaliłam jak szczerbaty na suchary i teraz bym chciała inne znaleźć, a mąż widzę spasował i nie chce mu się szukać:( zobaczymy... napisałam siostrze, ze mysle o niej i ją kocham, ale nic nie odpisała, biedna, jezu nie wiem co sie w takich chwilach pisze.. Micia, ja nie wiem jak ty przezyłaś stratę dzidziusia:( bardzo współczuję, moze rzeczywiście to byla twoja upragniona córeczka. Oj jeszcze się doczekasz córci... U mojej siostry na pewno był synek - czuję to i mowilam jej od początku, ze teraz syn, no i nie wyszło:( Czasem tak jest, ze jak sie geny mieszają, to np. męskie potomki giną lub odwrotnie. U mojej mamy tak było - tzn u niej w domu były 4 dziewczyny i 3 chłopców (którzy zmarli zaraz po narodzeniu), a dziewczyny (moje ciocie) mają się świetnie do dnia dzisiejszego. Ci chłopcy zmarli nie wiadomo z jakiego powodu. Teraz są na to dowody oparte na badaniach że u niektórych par pewne połączenia genów w jakiejś płci tworzą chore zarodki i niestety dzidzia nie przeżywa. Coś czuję że to samo jest u tej mojej siostry (nota bene to ta sama rodzina, jej mama jest właśnie ta zdrową córką, której 3 bracia zmarli). W każdym razie tylko współczuć:( bo nie da się zaplanować płci.

***Ewusia faktycznie teraz nie wyskakuje błąd, tylko połączenie zresetowane.. Karol dziś miał założonego bodziaka z dł rękawem i sie spocił, wiec teraz jak jest tak ciepło to po domu chodzi w krótkim rękawku :)

coś dziwne z tym forum....może IN ma jakieś wtyki, ja nie wiem, podejrzanie to wygląda, bo nasze forum poszło w eter:( ja zmykam do męża, buziale, a jutro do pracy i dzień jak co dzień, a temat mieszkania schodzi na drugi plan:(:(:(

szkoda że forum nie działa,:( moja chyba na uczulenie tylko nie wiem na co, dosłownie ją obsypuje cały czas i zaraz schodzi, koszmar dałam jej już dwa razy wapno, mam nadzieję że już się nie pojawi bo nie będzie spała w nocy bo jej przez to jest goraco.bo te placki sa strasznie palące,dosłownie wyglada jak by ją pokrzywa popażyła. możliwe że to od ketchupu???? kiedyś jej już dawałam a teraz dałam dosłownie odrobine, bo jadła bułkę z masłem i parówkę, ja tak smao i dałam jej ketchupu troche do polizania. a możliwe aby IN nam mogła forum skasować?? chyba nie bo jak chciałyśmy kogoś wykasować to sie nie dało tylko musiał byc kod podany.

Chciałam Was uspokoić że to coś z serwerem Bo jak sie wchodzi na forumowisko.net to też wyskakuje że połączenie zrestartowane A jak sie nazywa ta IN ? Bo ciekawa jestem Pooglądałabym sobie Dajcie namiary :P

Dzień dobry:) czyżbym była pierwsza?:P ja też bym chciała wiedzieć jak się nazywa IN, żeby ją zobaczyć. Ja już myślałąm nawet, że mag przypadkiem usunęła forum:P ale faktycznie cały ich serwer nie działa więc jestem spokojniejsza Arhen nie wiem czy zdążyłaś doczytać na forum, ale pisałam ci, czy możemy się spotkać zaraz po świętach bo przed ciężko z czasem. Mam ograniczone możliwości do sprzątania przez te nocki mojego:/

no ja tez myślałam, że mag coś skasowała :) ale całego forumowiska nie ma... my już sobie siedzimy :) maż w pracy, syn jeszcze nie wstał, bo ma rekolekcje i stwierdził, ze nie idzie... pogoda sie zapowiada ładna, wiec spacerek przed nami :) po spanku oczywiście :) Ikrupcia keczup ma konserwanty, ale czy ja wiem... a Ty byłaś z nia u dermatologa?

Witam z rana no pięknie tylko mnie trochę nie było i już forum skasowałam oj nie ładnie;-);-) :-) Przecież po skasowaniu IN jeszcze pisałyśmy więc to na pewno co innego;-) więc spoko ale długo jest rzeczywiście niedostępne, a skasować to może chyba tylko wakiki Ja wczoraj poszłam spać o 20.30 i się wyspałam w końcu, w domu syf bo zapowiedziałam że do świąt nie sprzątam, ale dzisiaj ogarnę bo nie lubię tak

hejka Kurde denerwujące to forum ale co zrobić .. Przynajmniej domy wysprzątamy zamiast na forum siedzieć :P Ja o 7 w spowiedzi... WIęc Tabula Rasa... Mąż wieczorem mebelki skręcił Jeszcze tylko jedna półeczka do powieszenia została do zmontowania Dziś będę wycierać mebelki wietrzyć i porządkować Ale fajnie ... Musze za wczasu pomyśleć w co się ubrać w świeta do kościoła Bo jak przyjdzie co do czego to stoje godzine przed lustrem i czas mitręże Dziś musze jeszcze na maszynie kilka poprawek krawieckich zrobić A jutro może do Oświęcimia Do US , do Playa i Amelce kupić bodziaka do sukienki i rajstopki do kościółka Teraz święta a czekam na paczkę Ciekawe kiedy dojdzie

Iza racja ja też coś porobię jak forum nie działa;-) ja już Weronice kupiłam rajstopki do sukienki. Ja pierdziele założyłam jej woreczek żeby siusiu zrobiła do badania a ona kupę wali hehehehe no pięknie;-)

Mag inteligentne dziecko .. :) Po co będzie pieluche babrać Mąż był rano jak Amelka sie obudziła bo normalnie to zaawsze w pracy jest A ona taka gaduła się zrobiła Gada po swojemu Mówi Am jak chce jeszcze jeść No cudna jest Buźka też się jej zmienia I oczywiście ciekawska

jejuuuuuu co sie dzieje z naszym forum??????????????????? a abuuuuuuuuu nie mialam linka do tego forum!!!! bałam sie ze Was strace buuuuuuuuu