Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelll

Nie spodziewałem się, że znalezienie dziewczyny może być takie trudne

Polecane posty

Gość marcelll
A nie ma tego kierunku, który byś chciała w innym mieście, bliżej? Dlaczego rodzice mogą być niezadowoleni myślisz? Na pewno studiowanie bliżej domu ma sporo zalet, ale z drugiej strony gdzieś dalej poznaje się praktycznie wszystko na nowo.

Gość kingula2495
"Jaki masz kolor:)?" włosy: ciemny blond oczy: ciemny brąz karnacja: nie za ciemna, zimą bardziej blada latem trochę się opale ale nie leżę na słoncu specjalnie. Wzorst 168 no tak około, w sumie to dawno sie nie mierzyłam. Waga około 50 kg. ale o wagę chyba nie pytałeś:) A Ty możesz opisać siebie bardziej szczegółowo:)? No charakter ciężko opisać samemu. Cenię prawdziwą przyjaźń, wolę jedna prawdziwą przyjaciółkę niż 100 koleżanek. Staram się być dla wszystkich miła, a jeśli kogoś nie lubię to raczej nie okazuję tego. Wszyscy mi mówią, że ciągle się smieję i jestem wesoła ale kiedy jestem sama to staje się poważniejsza. Zdarza mi się robić głupie rzeczy, staram się z odwagą iść przez życie więc nawet gdy się czegoś boję to staram się przezwyciężać strach. Myślę, że moje życie to moja sprawa i częściej słucham siebie niz innych. Mam własne zdanie i nie ulegam presji otoczenia, zazwyczaj nie ulegam. Nie wiem co jeszcze mogłabym o sobie napisać:)

Gość kingula2495
Wolę wyjechać gdzieś dalej. ponieważ niekoniecznie chciałabym mieszkać blisko rodzinnego miasta. To że poznaje się wszystko to dla mnie zaleta. Poza tym gdy będę z dala od rodziny to nikt nie będzie mnie kontrolował i wtrącał sie w moje życie. Wrocław lub Warszawa... myślę, że to piękne miasta. Zobaczę jeszcze gdzie pójdą znajomi, bo razem łatwiej, a jedna kolezanka wybiera się do Wrocka właśnie , druga do Poznania. Zobaczę jeszcze gdzie się dostanę na studia i czy zdam maturę...

Gość marcelll
No właśnie... Chodziło o kolor włosów, nie dopisałem. :) Biorąc pod uwagę Twój wzrost i wagę, to sylwetkę masz chyba idealną. :) Charaktery mamy chyba bardzo zbliżony. Tak samo, wolę dwóch, czy nawet jednego dobrego kumpla, niż kilkunastą paczkę. Głównie polegam na sobie, działam zazwyczaj sam w każdej sprawie i tak jestem efektywniejszy. Za dużo też z ludźmi nie lubię przebywać, bo szybko mnie irytują i zdarza mi się z kimś pogryźć. ;) Ale na ogół raczej optymistycznie jestem nastawiony do ludzi. Czasami szczery, ale zależnie od sytuacji wyciszony. Wolę słuchać zamiast mówić, zawsze mam swoje zdanie i nie kieruję się innymi. Mierzę 182 cm, mam czarny kolor włosów, szczupłą sylwetkę i lubię kolory: czarny, szary, różne odcienie niebieskiego i biały. :D Może pytać mnie o szczegóły. Nigdy nie byłem dobry w opisywaniu siebie.

Gość marcelll
Jeszcze Kraków jest ciekawym miastem. :) Wiesz, często jest tak, że ludzie w liceum mają różne plany, ale w praniu różnie wychodzi. Później się okazuje, że każdy studiuje gdzie indziej i co innego, niżeli by chciał. Uważam, że najlepiej, abyś się skupiła na kierunku, który Cię najbardziej interesuje i ewentualnej alternatywie. Nie żebym w Ciebie nie wierzył, ale zawsze trzeba mieć ten plan b. :) A po maturze już będziesz mogła przebierać w uczelniach.

Gość kingula2495
mam pytania o szczegóły ale to może następnym razem, bo idę do kuzynki teraz. Jesli Ci odpowiada to wieczorem od 21 mogę być, także napisz o które to będę:)

Gość marcelll
Ja też wychodzę teraz i niestety dużo później będę. Jak dobrze pójdzie to o 24. Możemy się umówić na tę północ, ale nie chcę żebyś czekała, bo mogę się spóźnić. Ewentualnie jutro rano. Jak Ci bardziej pasuje? :)

Gość kingula2495
właśnie napisał mi jakiś chłopak na nk czy możemy się poznać? dobra, spadam. także będę tak o 22 czy jakoś tak na pewno. Mam nadzieję, że też będziesz:)

Gość marcelll
Ok. Miłego wieczoru. Będę tak jak napisałem dopiero.

Gość kingula2495
to zobaczę czy pódę spać czy nie. Juto 0d 9 do 10 będę w kościele:( może później ale jadę znów na korki z matmy także dam Ci jeszcze znać:) Miłego wieczoru:)

Gość kingula2495
W sumie to po północy może będę, bo nie wiem do której będę się uczyła. To zobaczymy czy się spotkamy:)

Gość kingula2495
Hej. Jestem:)

Gość kingula2495
niestety nie pogadaliśmy sobie. Jeśli Ci odpowiada to ja od 14 mogę wejśc. Napisz kiedy Tobie pasuje:) Miłego dnia:)

Gość marcelll
Dopiero niedawno wróciłem. Przepraszam za spóźnienie, ale uprzedzałem. :) Jutro od 14 niech będzie. :)

Gość kingula2495
już jestem:) nie masz za co przepraszać i tak nie poszłabym spać wcześniej:)

Gość marcelll
Hej. :) Jak tam wczoraj u kuzynki było? ;)

Gość kingula2495
No spoko. Fajny film obejrzałyśmy "chłpoiec w pasiastej piżamie". Kojarzysz może?

Gość kingula2495
a Ty miło spędziłeś weekend? mam jeszcze pytanie odnosnie wczorajszej rozmowy. Jak opisałbyś swój styl ubioru?

Gość Dom zły
Zamiast tu spamowac to czemu nie wymienicie sie poprostu numerami gg ?

Gość marcelll
Niestety nie kojarzę. Ja też wczoraj oglądałem film, a dokładniej Władcę umysłów. Nawet niezłe. :) Powiem Ci, że cenię takie dziewczyny jak Ty. Wczoraj jak widziałem zachowanie co niektórych dziewczyn na mieście, to paranoja jakaś, zero wstydu, z niczym się nie kryją, piją nawet pod sklepem... :P

Gość kingula2495
ja też bardzo cenię chłopaków takich jak Ty. U mnie w szkole chłopacy i dziewczyny też piją wódkę w szkolnej toalecie i myślą, że są fajni. A ten film, o którym pisałam jeden z najlepszych jakie obejrzałam. Polecam.

Gość marcelll
Rzeczywiście może dobry pomysł z tym gg, o ile chcesz jeszcze ze mną rozmawiać Kingo. ;) Mój styl ubioru? Cenię markowe ubrania, a czy sportowe, czy bardziej eleganckie, to zależy od nastroju. Ale bardziej jestem przywiązany do sportowych. Wszystko zazwyczaj w stonowanych kolorach, nie rzucających się w oczy. Ulubiony zestaw, to chyba dżinsy i t-shirt lub polo. A Ty, możesz mi pokrótce opisać jak lubisz się ubrać? :)

Gość marcelll
Ok, obejrzę. :)

Gość kingula2495
oczywiście, że chcę z Tobą pisać Radku, może być na gg jak wolisz:) Mój styl ubioru coś pomiędzy sportowym a eleganckim. Tę cenie markowe ubrania. Moje ulubione kolory to: biel, czerń, szarości, granaty, wszelkie obcienie beżu. Nie przepadam za udziwnionymi ubraniami, raczej wolę prostotę. Do szkoły zwykle wybieram dżinsy, t- shirt, jakiś sweterek, żakiet, bluzę zależy.

Gość marcelll
Tak właśnie dziewczyny powinny się ubierać. Niezbyt wymyślnie, ale też stylowo. :) Mnie ostatnio irytuje to, jakie ciuchy sprzedają. Trzeba się dobrze rozglądać, żeby coś porządnego kupić. Większość ubrań jest nazbyt kolorowa, przepełniona obrazkami, błyszczącymi elementami i innymi bajerami. Taka moda... To podaję Ci swój numer gg - 34687520 :)