Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelll

Nie spodziewałem się, że znalezienie dziewczyny może być takie trudne

Polecane posty

Gość marcelll
Ja miałem w szkole dużo sytuacji na poznanie dziewczyny, ale nie wykorzystałem. W klubie też, chociaż byłem ze 3 razy. Chyba czekam na to pierwsze wrażenie, na dziewczynę, do której coś od początku na sam widok coś poczuję. I też mieszkam w małym mieście, zna się prawie każdego, chociażby z widzenia. Ale z drugiej strony można poznać praktycznie wszędzie kogoś i to przez przypadek. Można się spotykać z ludźmi i poznawać nowych i nikogo nie znaleźć. I tak jak piszesz, bycie singlem ma swoje zalety, ale długo tak się nie da. :)

ja mam taki problem ze nikt mi sie nie podoba a jak mi sie podoba to na 5 minut moze dlatego ze sama jestem ladna i jak ktos mnie pozna to i z charakteru sie tez podobam bo jestem rozmowna lubie o wszystkim pogadac i mam bardzo nie banalny charakter nie taki typowy kobiecy mam cos z faceta ( nie wygląd hehe ). Ciągle szukam niewiadomo czego ( bo sama nie wiem czego ) ile juz chłopaków odrzuciłam to sie nawet tego zliczyć nie da znajomości i gości którzy podchodzą na imprezie to setki było . Nawet moi koledzy na początku znajomosci zawsze do mnie startowali ale ja sobie przerabialam nasze relacje na kumpelskie ;)

Gość marcelll
No to podobnie, jak ja... Czekam chyba nie wiadomo na kogo. Czasami wydaje mi się, że źle postępuje, że powinienem poznawać dziewczyny, których aparycja niezbyt do mnie trafia... Ale drugiej strony może i warto czekać...

No właśnie w małym mieście wszyscy się znają chociaż by "z widzenia". a ja wolę kogoś nowego kogoś kogo nie znam, nie widzę na codzień. na imprezach owszem podbija nie jeden ale co mi z takich pijanych nie ogarnietych z papierosem w zębach? jestem wymagająca, to fakt ale mi również nie wiele brakuje pod względem wyglądu i charakteru więc co sobie będę żałować :)

Gość marcelll
Dobrze, że są takie dziewczyny jeszcze, bo ostatnio zwątpiłem. Jak widzę, to tylko z takimi się kręcą u mnie. :)

Gość marcelll
A w jakim to małym miasteczku mieszkasz, jeśli mogę wiedzieć? :)

Gość marcelll
To wystarczy. Ładnie tam musisz mieć. :)

Ja jednak nie doceniam tego piękna może dlatego że mieszkam tu kilkanaście laty i już mi się znudziło:P w porze zimowej można umrzeć z nudów ale latem fajnie jest ;)

Gość aaadsfa
GLOWA DO GORY bzykniesz sobie nie raz jeszzce:-P

cierpliwym być... łatwo powiedzieć. jak być cierpliwym kiedy prawie każdy kogoś ma, ty wciąż sam/ sama i inni tego nie akceptują. i najgorsze, że ty sam też już tej samotności nie akceptujesz.

jednak lepiej być cierpliwym niz szukać sobie kogoś na siłę i być szczęśliwym na siłę. Związek na pokaz...

Gość lalalala73847
TO RACZEJ ZNALEZIENIE FACETA JEST BAAAAAAAAAAAAARDZO TRUDNE!!!!! ZWŁASZCZA PO 25 ROKU ŻYCIA!!!!!

Gość IMO13697
lalala, zapomniałaś jednego słowa: "ODPOWIEDNIEGO" Znalezienie faceta jest łatwe, ale na przeszkodzie przeważnie stają WYMAGANIA przez wielkie W.

Gość kingula4259
zgadzam sie, że to znalezienie faceta jest trudniejsze, bo kiedy kobieta chce się ustatkować, załozyć rodzine to wielu męszczyzn jest po prostu niedojrzałych. niestety:( ps. wczesniej uzywałam pseudo kingula2495

Gość kingula4259
kingula 2459 - poprawka:)

Gość knoxville
są dziecinni, ale wcześniej to dziewczyny niedojrzale myślały. bezmyślnie postępowały, wiązały się z chłopakami na siłę, traciły dziewictwo. trzeba sobie zasłużyć na ustatkowanie i wybierać rozsądnie kurwa.

Gość kingula4259
aha czyli to wina kobiet?? spójrz tylko na facetów i kobiety na dyskotekach i innych imprezach kro pije, żyga pod stół, pali , zachowuje się jak świnia i myśli tylko o tym żeby przelecieć jakąś laskę?? no dziewczyny chyba nie.

Gość knoxville
kingula4259 a dziewczyny wlasnie na takich leca na imprezach. te "gorsze" ida z nimi do wc, troche lepsze daja numer. pozniej sie okazuje, ze trzeba sie ustatkowac, ale niestety porzadny koles ma juz dziewczyne, albo i nie, bo woli byc sam juz niz z taka z przezyciami (chlopakami w przeszlosci, seksem, itd.)

Gość kingula2495
NIE WSZYSTKIE dziewczyny na takicg lecą.

Gość kingula2495
takich- poprawka:)