Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelll

Nie spodziewałem się, że znalezienie dziewczyny może być takie trudne

Polecane posty

Gość kingula2495
super. zaraz napisze Ci co się dzisiaj wydarzyło. a Tobie jak minął dzień??

Gość kingula2495
no więc napisał do mnie przez pomyłke pewien chłopak (rok starszy, mieszka dość daleko ode mnie), nie znam go ale jakoś tak wyszło, że spytał jak mam na imie itd. pisalismy trochę w szkole i po południu. myslis, że waro pisać z kimś poznanym tak z przypadku? aha...ja nie chcę poznawać go bliżej czy coś, jeśli już to chodzi tylko o to czy pisać z nim:)

Gość Punky
Wg mnie znalezienie odpowiedniego faceta jest trudniejsze. Ja choć nie jestem brzydka zawsze miałam z tym problem. Zawsze trafiali się albo interesujący z wyglądu ale o nieciekawym charakterze, albo znów na odwrót. Ostatnimi czasy nawet zajrzałam na Fotkę.pl i tam kogoś zapoznałam, bo męczyło mnie już poznawanie facetów w realu. W internecie jest łatwiej. Ale byliśmy ze sobą 4 miechy i też to wisi na włosku, ech, szkoda gadać i znów będę sama...a już prawie ćwiećwiecze i chęc na stały związek jest :)

Gość marcelll
U mnie nic ciekawego właściwie dzisiaj. Początek tygodnia, sporo zajęć i nauki. ;p Myślę, że warto żebyś popisała trochę z nim. Może tak naprawdę ten chłopak Cię zna, ale wstydzi się przyznać na razie. Kto go wie... ;) A jak nie, to przynajmniej masz zajęcie jakieś i miło jest tak pogadać z kimś płci przeciwnej.

Gość kingula2495
no zgadzam sie z Tobą. dzięki.:) poza tym to u mnie nic ciekawego. byłam dzisiaj z koleżanka na zakupach ale to Cię raczej nie zainteresuje. Teraz powinna sie uczyć ale no wiadomo nie ucze się:) a gdzie ty chodzisz do szkoły??

Gość marcelll
Studiuję na Politechnice Poznańskiej. A Ty, liceum, czy technikum? :)

Gość kingula2495
aha to juz studiujesz. ja jeszcze niestety nie:( chodze do liceum. a studia dzienne czy zaoczne??

Gość marcelll
Dzienne. A o jakim kierunku myślisz, żeby studiować?

Gość kingula2495
mieszkasz z rodzicami czy coś wynajmujesz? ja dokładnie sama jeszcze nie wiem. myślałam o dziennikarstwie/ale podobnież nie ma pracy poźniej/, psycholiog, architekturze wnętz, a ostatnio tę o prawie. W każdym bądż razie na pewno nie będzie to nic związanego z matematyką, bo tak owej nienawidzę:(

Gość marcelll
W akademiku mieszkam i nie jest źle. :)

Gość kingula2495
Fajnie studia...zazdroszczę Ci:) ja już idę, jutro na pewno nie wejdę, bo musze w końcu pouczyć się, aby na jakiekolwiek studia pójść. Będę w środę kolo 20.30, także mam nadzieję, że o mnie nie zapomnisz:) dobranoc i milego dnia jutro:)

Gość marcelll
Dzięki i wzajemnie. Będę pamiętał. :)

Gość kingula2495
W takim razie do środy:)

Gość kingula2495
Witam się tylko i już spadam sie uczyć , bo geografa bardzo mnie zaciekawiła i świata poza nia nie widzę:) Także juto będę tak jak wcześniej pisałam 20:30 czy 40 jakoś tak:) Do jutra. Miłego dnia:)

Gość marcelll
Witam Cię. :) To przepytam Cię z tej geografii jutro, hehe. :) Tylko że ja będę jutro raczej koło 22 dopiero niestety. Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza i nie będziesz jeszcze spała.

Gość kingula2495
Dobrze dzisiaj kołom 22 będę:)

Gość kingula2495
Hej:) ja już jestem:)

Gość marcelll
Hej. Jesteś jeszcze? :)

Gość kingula2495
jestem, jestem. czekałam i warto było:) moze dasz jakąś propozycje tematu?

Gość marcelll
To standardowo i nieskomplikowanie... Chciałbym wiedzieć, jakiej słuchasz muzyki. :D

Gość kingula2495
hmm... jeśli o muzyke chodzi to czesto słucham radia. ale co lubie? jak juz pisałam wczesniej muzyka francuska i Mylene Farmer. Poza tym Rihanna czasem Lady Gaga, Manchester. Ale lubie też dobre polskie piosenki np. Marka Grechuty. Jest też duzo pojedynczych piosenek, które lubię przez jakiś czas po czy mi sie nudzą. No wię standardowo: A Ty czego słuchasz?

Gość kingula2495
przepraszam Cię za wszystkie błędy i litery, które "zjadam" ale nie mam juz siły:)

Gość kingula2495
i bardzo lubię równiez Madonnę.

Gość marcelll
Ja podobnie. Głównie radia. A ogólnie, to wszystkiego praktycznie. Widzę, że masz oryginalny gust, szczególnie z tą francuską muzyką. Interesujesz się "francuszczyzną" trochę? :D Ja zawsze Francji na mistrzostwach w piłce kibicowałem, heh. Alicja w kolorze blue..., rozwiń myśl jak możesz. Myślisz, że moje podejście się zmieni? Po poznaniu dziewczyny na pewno. Bardzo możliwe, że w tym wieku wiele osób tak myśli, szczególnie te, które szukają już kogoś na stałe raczej, bo o przelotny flirt, czy dziewczynę "mieć, bo mieć" nie trudno.

Gość kingula2495
oj tak, interesuje się francuszczyzną trochę, aczkolwiek języka nie umiem zbyt dobrze, ale po angielsku tez się raczej dogadam, więc to chyba nie jest taki duzy problem. Skoro wątek jest o miłości to może napiszesz mi jak powinna wyglądać Twoja "dziewczyna idealna"? Chodzi mi o wygląd, makijaż, ubiór, sylwetkę i charakter.:)

Gość marcelll
Ciężko trochę mi napisać, jakie mam wymagania, bo wybieram dziewczyny, które mi się podobają podświadomie. Na pewno jest to dziewczyna o szczupłej sylwetce i obojętnie, czy brunetka, czy szatynka (choć kruczo-czarne są fajne:)). Byle nie blondynka... :P To tak najogólniej. Myślę, że nietaktowne byłoby wymagać precyzyjnie od dziewczyny, żeby miała np. niebieski kolor oczu, określony makijaż, itd. Co do ubioru, to garderoba w stonowanym kolorze, nie odkrywające koniecznie ciała, ale podkreślające kobiecą sylwetkę. To jest sprawa trzeciorzędna, jak dziewczyna się ubiera, ale fajnie jak podkreśla swoje atuty w niezbyt hałaśliwy sposób. Wracając do włosów jeszcze, to preferuję u dziewczyn długie i proste. :) Nie myślę na co dzień o wymarzonej dziewczynie i nie wyobrażam jej sobie. Czekam, aż któraś mi się w końcu wyjątkowo spodoba. Fajnie, jakby to było coś od pierwszego wejrzenia, jak to się mówi. No to się rozpisałem... Teraz Ty mi opisz swojego idealnego partnera. :) Możesz mnie pytać jeszcze o jakieś szczegóły. Z chęcią napiszę. Musiałbym jeszcze co nieco wziąć pod uwagę, ale chciałem Ci szybko odpisać.

Gość kingula2495
mój idealny partner...fajnie jak chłopak ma dłuże włosy (ale nie długie, koniecznie musza być ładne i zadbane), sylwetka szczupła (nie wymagam jakis wielkich mięśni), oczywiście dobrze by było gdyby ładnie się ubierał, lecz chodzi mi tu raczej o dobry gust, a nie znajomość mody np. fajny t-shirt, dzinsy, adidasy, bluza są jak najbardziej ok. Kolor włosów i oczu są mi obojetne, ważna jest twarz, aby była ładna i przyciągała sporzenie. Myślę, że jeśli kobieta nie jest zbyt piekan to może to nadrobić makijarzem, a u faceta to już gorzej. No i najwazniejsze charakter. Więc lalusiom mówimy zdecydowanie nie! Facet powinien mieć własne zdanie, poczucie humoru, ważne aby okazywał uczucia i dbał o kobietę. Oczywiście najwazniejsze, aby miał to coś:) Chciałabym czuć, że jestem dla niego wazna, najwazniejsz, aby mnie rozumiał i wspierał Jak kazdy czekam na kogoś przy kim serce zabije mi mocniej i z wzajemnością:) Miłość od pierwszego wejrzenia, któz o niej nie maży... a co do Twojego ideału to makijaż naturalny, mocniejszy, co podkreślone? a jesli dziewczyna ma kręcone włosy to powinna prostować? sylwetka szczupła bardzo czy umiarkowanie? jaki wzrost jest najlepszy?

Gość kingula2495
dłuższe włosy- poprawka:)

Gość kingula2495
makijażem, przepraszam, że piszę jak analfabetka:)