Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kawalerka

Czy 1000 zł brutto za wynajem nieumeblowanej kawalerki...

Polecane posty

Gość moja kawalerka

to mało czy dużo? Tzn. w mieszkaniu jest umeblowana kuchnia ale bez lodówki i spora szafa.

Gość bez jaj za 850 zl mozna
wynajac 2 pokojowie mieszkanie z umeblowana kuchnia lodowka i pralka powodzenia buhehehe :P

Gość wielkie oczy
W Warszawie czy w Strupicach?

Gość adi_P
to zalezy gdzie jakie miasto czy centrum czy peryferie

Gość moja kawalerka
w Łodzi

Gość ffwrv
to zalezy w jakiej dzielnicy co za okolica i w jakim budynku.

Gość moja kawalerka
Obrzeża Łodzi,blok,balkon

Gość fxfxfdbf
wg mnie tanio, za mniej to tylko bałuty

Gość ffwrv
wiesz, lodz sie troche duza i nie za wiele info podalas, wiec nie odpowiem. obrzeza lodzi to zadna informacja, podaj ulice, co to za blok,ktore pietro

masz masę stron z ogłoszeniami, jak np. www.szybko.pl i inne. Najlepiej sprawdzic, w jakich cenach sa kawalerki w Łodzi. z tego co widziałam od 800 zl wzwyż.... Ceny zmieniają sie diametralnie, jak chcesz ja wynając np. od maja, cena będzie już inna niz w marcu.

masz masę stron z ogłoszeniami, jak np. www.szybko.pl i inne. Najlepiej sprawdzic, w jakich cenach sa kawalerki w Łodzi. z tego co widziałam od 800 zl wzwyż.... Ceny zmieniają sie diametralnie, jak chcesz ja wynając np. od maja, cena będzie już inna niz w marcu.

Gość farellka
nie prawda, oglądałam w lutym i ceny takie same jak w maju czy nawet lipcu

Gość Monozg
W zależności w jakim mieści i jednak to bardzo duuuuuużo...

Gość jaaaaaj
ja wmniejszym mieście za kawalerke nieumeblowaną wolam 600 w tym jest czynsz 150zl.Stare budownictwo,42m,ogrzewanie gazowe.

Gość moja kawalerka
Koniec Teofilowa,piętro 4/4. Są ogłoszenia ale mieszkań umeblowanych a ja chce sie zorientować czy ktos by dał tyle za praktycznie nieumeblowane.

W maju - czerwcu większośc mieszkań pustoszeje bo wyjeżdzają studenci, i ceny spadają nawet do 20-30 %. oczywiście tylko do września....

Gość ghfghgfghh
"bez jaj za 850 zl mozna wynajac 2 pokojowie mieszkanie z umeblowana kuchnia lodowka i pralka powodzenia buhehehe" Na pewno nie w dużym mieście

Gość hoohoo
czesc ludzi w ogole zignoruje ogłoszenie nieumeblowanego mieszkania, a czesc bedzie chciala obniżki z powodu nieumeblowania;) wsytaw to sie przekonasz czy kogos zainteresuje, ale cos czuje ze trudno ci bedzie znalezc osobe chetna na dokupienie za wlasna kase szaf i lodówki:o pralki pewnie tez nie ma;) w kazdym razie zobacz ceny tych umeblowanych i stosowne obniż cene żeby było konkurencyjne

nie wiem czy mieszkanie nieumeblowane to jakaś wielka różnica z umeblowanym.... W zasadzie cena jest za mieszkanie a nie meble. Tyle że zależy komu chcesz wynajac- jak studentom to oni zawsze chca zeby były meble. ale są też osoby, które nawet wolą nieumeblowane bo mają własne meble, a takich mieszkań bez mebli jest mniej.

Poza tym, jak to kawalerka i kuchnia jest umeblowana, to za 500 zł kupiłabys na allegro pełno ładnych uzywanych mebli. CZAsem jak sie ma szczęście to ludzie za darmo oddają, zeby sie pozbyc.

Gość moja kawalerka
Kuchnia jest umeblowana bo to są meble pod wymiar i nie nadają się aby je zabrać do innego mieszkania.poza tym chcąc wynająć mieszkanie nie mogę go zupełnie opróżnić z mebli.

Gość fxfxfdbf
pupa, a ja myślałam ,że właśnie w maju-czerwcu ceny idą do góry ,bo wiadomo ,że przyszli studenci szukają ? czy dopiero rzucają się we wrześniu żeby za wakacje nie płacić ?

Gość z góry dziękii
moja kawalerka ja bym chętnie wynajęła,ale dopiero w lipcu :P brutto się znaczy wynajem+czynsz?

Od lat wynajmuję mieszkanie, w maju sa najniższe ceny, wielu studentów pakuje sie bierze rzeczy i szuka potem dopiero od września, pazdziernika znowu, kto ma ochotę płacic za mieszaknie, którego nie potrzebuję? choc bywa często i tak, że płaca za przetrzymanie, jak np. są bardzo zadowolenie, ze tanie zalezli, itp. Czasem właściciel umawia sie jakoś i na ten czas wynajmuje komu innemu na którko, a oni za przetrzymanie samo płaca np. połowe.

Gość ffwrv
koniec teofilowa to jednka daleko :o ja wynajmowalam m4 (3 pokoje+kuchnia,wszystko umeblowane) za 700zlbo 800 zl :P ale to juz jakis czas temu, na teofilowie ale z dobrym polaczeniem z miastem

Gość z góry dziękii
ja mam tak zamiar zrobić, później wszyscy będą szukać i pewnie zostaną mi ochłapy albo apartamenty :P

zeby znalezc dobre mieszkanie wystarczy zacząc pod koniec sierpnia, jeśli chodzi o studentów.

Gość to sporo
można znaleźć tańszą i umeblowaną:)

Gość z góry dziękii
na pewno? mi się wydawało trochę późno,ale z drugiej strony nie mam o tym zielonego pojęcia... już się boję