Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alur demon

Co z tą EREKCJĄ ???????

Polecane posty

Gość alur demon

czy spotkałyście w swoim życiu faceta który ma problem z erekcją ? a może jest tu taki? ja jestem z kimś od dwóch lat i on ma ten problem.Do tej pory twierdził,że to przez problemy-rozwód i inne sprawy....ale ja czytałam że ponoć jeśli problem trwa dłużej niż trzy miesiące,to może to mieć związek z poważnymi chorobami.Co o tym w ogóle mam myśleć??? może on jest nienormalny??? nawet w momencie wytrysku jego członek jest miękki,nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim przypadkiem.Temat proszę potraktować poważnie.

Gość alur demon
nikt mi nie odpisze????:(

Gość ja pierdzieleeeeeee
wal z tym do lekarza głupia babo, a nie na kafe szukasz specjalistycznej porady o fiucie swojego faceta... skąd ktokolwiek ma wiedzieć co jest z pisorem Twojego chłopa, pytasz bo chcesz się dowiedzieć co to może być, wszystkie najgorsze scenariusze chcesz znać, i później dorabiać sobie niestworzone historie w głowie? Zapytaj lekarza albo idź z tym swoim chłopem/wyślij go do specjalisty! Trociny we łbie czy o co chodzi?

Gość kasieńkaq
mój facet też to ma,ale do lekarza nie chce pójść :(

Musicie wybrać się do lekarza, nawet jeśli przyczyna leży w stresie. Porozmawiaj z nim poważnie, opowiedz o swoich obawach i mam nadzieję, że czasem się zgodzi bo to jedyne rozwiązanie.