Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar ma jednak znaczenie...

Mały penis to tragedia - faceci nie pocieszajcie się ! Rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość gość
z drugiej strony 210 cm wzrostu i 180 cm wzrostu to jest zauważalna róznica ale np między samoletem na 5 km a na 10 km pułapie z dołu nie ma praktycznie żadnej róznicy. dlatego szczerze zazdroszcze takiej dokładnosci wyników pomiaru. chociaz ja bym sie nie pokusił o wyrokowanie nawet co do 10 cm rozmiaru biustu chociaz obwód troche trudniej ocenic niz długośc np.

Gość gość
a 3 cm z 18cm to juz 1/6 dlaporównania z pensji odciągaja wam na ubezpieczenie zdrowotne ok 1/3 jak mam złty osiemdziesiąt i mi brakuje dopiwa za dwa dziesięć to jest tragedia ale jak zarabiam 21 tysięcy w miesiącu x i 18 tysięcy w miesiacu y to juz tragedii nie ma.

Gość gość
do czego zmierzam. zmierzam do konkluzji że patrzycie na penisy z perespektywy pitki. implikacje sa w miare oczywiste

Gość gość
Aleś Ty durny jest! Kobiety maja swoje sposoby aby dokładnie zmierzyć długość członka w cm.:-D

Gość gość
gdzieś tam w nieskończonym labiryncie waszych mózgowych zwojów musi dochodzic do przeskalowania obrazu i do oszacowania wyników tak żeby wyniki były zrozumiałe dla pituchy. to dosyć skomplikowane zadanie szczerze mówiąc. weźmy takie oglądanie. jakbyście chciały ocenić fiuta z bliska to w końcu znalazłby się w tzw martwym punkcie i trzena ny otpietalac zeza zbieznego. zeby tego uniknac i ocenic długosc nalezy przekrzywic głowe. tu dużo zalezy od rozstawu oczu. króŧko rzecz ujmując gdybyście nie miały pitki nie umiałybyście funkcjonować w świecie. potykałybyście sie na krawęznikach i wpadały na ściany.

Gość gość
serio? a jakie to sposoby oceny oprócz pomiaru daja tak dokładne wyniki tez chce znac takie sposoby chociaz zdaje sobie sprawe ze brak pitki czyni mnie w tej kwestiii ułomnym

Gość gość
to jest bardzo zagadkowe bo np gdybym powiedział że ccal to 2,5 cm i poprosił żebyście podały mi wymiary w calach to byście potrzebowały superkomputera z pentagonu żeby to obliczyć.

Gość gość
a weźmy taki vat doliczany do każdego zakupu. 22% to jest ok 1/5 ceny. przekłądając to na język pitki: jak kupujecie cos z vatem to tak jakby penis miał 16 cm. jakbyście nie płaciły vatu to tak jakby miał 20 cm. z waszej dyskusji wnioskuje ze to gigantyczna róznica

Gość gość
ale widocznie wasze pitki mają to gdzies skoro was o tym nie informują

Gość gość
ale mam pomysł. własciciele sklepówmias obciazać was żmudnymi nic nie znaczacymi obliczeniami mogliby ceny podawać w rozmiarachpenisa albo jeszcze lepiej po prostu zamiast metek dołaczac do produktu wibratory ookręslonej długosci

Gość gość
byłoby to o tyle sprytne że wszystkie kupowały by jedynie najdroższe produkty:)

Gość gość
np jakas kieska byłaby równowartościa 10cm peniska a inna 25 cm zaganiacza. i teraz konkurs: która byście zakupiły?

Gość gość
nawet chyba otworze taki eksperymentalny sklepik z czyms tam. zdaje sie ze nie wazne z czym

Gość gość
druga opcja jest taka. a zreszta co ja wam bede podrzucał pomysły na "biznes"

Gość gość
ale ponieważ czuj e delikatna fascynmacje matematyka to chetnie poobcowałbym z waszymi pitkami. i zważcie ze gdy facetowi zalezy tylko na waszej pitce to w istocie zależy mu na waszej inteligencji przynajmniej tej analitycznej:)

Gość gość
pitka to surowa pani

Gość gość
Male ogonki w niektorych pozycjach wypadaja :D hihih

Gość gość
gość dziś serio? a jakie to sposoby oceny oprócz pomiaru daja tak dokładne wyniki tez chce znac takie sposoby chociaz zdaje sobie sprawe ze brak pitki czyni mnie w tej kwestiii ułomnym ZgłośX X Sposoby sa BANALNE! Po prostu robisz facetowi laskę i przykładasz do długośc***enisa np.palec wskazujacy,cala dłoń(co tam chcesz)itd.,potem mierzysz ile palców jesteś w stanie zmieścicć na długości jego członka a po seksie bierzesz miarkę i wyliczasz jaka długość maje np.Twoje 3 palce.Banał haha i zawsze można wyliczyć co do centymetra.

Gość gość
Taa, już widzę jak któraś tak niby mierzy. Temat założyła jakaś zakompleksiona deska, żeby jakoś podleczyć kompleksy. Żal.

Gość gość
Tylko ze male piersi nie przeszkadzaja w seksie, bo sa tacy, ktorych podniecaja i zaspokajaja piersi "deski", jak to wyzej zostalo nazwane, natomiast maly penis stanowi o tym, czy seks w ogole sie uda, czy nie :P losy orgazmu sie tutaj waza!

Gość gość
mój chłopak ma 11cm z nim mam nieziemski seks z dużymi miałam tylko bóle

Gość gość
Ja mam 16 cm i 14 obw. Skierowali mnie na 4 miechy do oddziału firmy w japonii. Moja pierwsza japońska dziewczyna mówiła że jest ogromny! Po plotkach wiele koleżanek do mnie podbijało. Zaliczyłem łącznie tylko 4 kobiety. Japonki mają ciasne pusie i oddają się całkowicie partnerowi. Żałuję że delegacja się skończyła. W przyszłym roku jadę do korei południowej też na 4 miesiące - oj będzie się działo ;)

Gość gość
Nie znam kobiety przed porodem która szukała by wielkiego drąga. Masz 13 cm starczy z nawiązką, dopiero jak pipa jak wiadro to baba twierdzi że to ty jesteś za mały a nie ona rozwalona. Myślę że szukają większych by facet nawet u niej czuł tarcie i nie szukał młodszej/ ciaśniejszej.

Gość gość
Tarcie nie bedzie lepsze od dluzszego tylko od obwodu wiec nie wiem poco suki szukaja 17 cm dildosa jak i tak jezeli bedzie mial 11 obwodu to c***a zrobi

Gość Małypenis
Taaa, jestem facetem który ma nie całe 13cm, do tego cholernie cienki. Dbam o siebie, zarabiam dużo pieniędzy, jestem ambitny, przystojny, ale co mi z tego skoro na dłuższą mete i tak żadna kobieta ze mną nie jest przez wielkość. Najdłuższy związek trwał dwa miesiące. Dowartościowuje się flirtując z kobietami. Ehh no cóż, cholernie mi przykro że jesteście takimi zwierzętami moje drogie, pozdrawiam.

Gość gość
Posezonowa wyprzedaż. Weź udział w konkursie i wygraj iPhone 7 w oryginalnym pudełku + akcesoria. Zgłoś swój udział (zarejestruj się) tu: http://affml.pl/p/xyiS/49qN/Lmdd

Gość gość
Masz rację mały penis to tragedia Mówi to mężczyzna z 10 cm penisem Macie rację że żadnej nie zalicze bo jestem w tym zerem Co najwyżej kobietom mogę buty czyścić

Gość gość
Nie przesadzaj. 10 cm to nie tragedia. Ja mam 12 i partnerka nie narzeka. Nawet orgazm jej się zdarza. A co powiesz o 5-8cm.To dopiero powód do zmartwienia.

Gość gość
Za duży też nie dobrze boją się go sssss