Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia32

MEGA OCHOTA NA SEKS!!!!!!!!

Polecane posty

Gość basia32

6 tygodni trwał kryzys miedzy mną a moim mężem, który prawie zakończył się pozwem rozwodowym. jestesmy małżeństwem od 9 lat a znamy się 11 lat i od dwóch lat nie miałam za bardzo ochoty na seks.Kochalismy się ale raczej mój mąż wychodził z inicjatywą i czsami było naprawde super a czasami nie. Tydzien temu pogodzilismy sie , wyjasniliśmy sobie wszystko co było miedzy nami nie tak - obiecalismy poprawę. (zdrady nie nie - było chodzi o brak komunikacji w rozwiązywaniu problemów)Od tygodnia jak jestesmy pogodzeni mam taką ochotę na seks , ze szok.Mogłabym to robic codziennie nawet po kilka razy i wciąż o tym myślę!!! Mój mąż jest zaskoczony i zdziwiony moją zmianą,ale chyba mu to się podoba chociaż obawia się czy mi podoła, bo do tej pory seks był rzadko i w dodatku według niego taki sobie, a teraz taka zmiana???!!!!! Może mi ktoś z Was wytłumaczy dlaczego tak nagle nabrałam takiej ochoty?? Skąd mam w sobie NAGLE takie checi??? ja się z tego bardzo cieszę,ale zastanawia mnie dlaczego tak się stało teraz po tym naszym kryzysie??

Gość pan kleks w kosmosie
i z tego kilkuzdaniowego opisu, w którym nawet nie ma konkretnie co miedzy wami było, ktoś ma wpaść na trop Twoich myśli, odczytać je zdalnie, później wydać specjalistyczną diagnozę psychologiczną i powiedzieć Ci, skąd taka zmiana u Ciebie NO I CO WTEDY? Jak się dowiesz skąd, to co? Gratuluję Ci i cieszę się Twoim szczęściem, ale weź się zastanów czasem...

Gość basia32
no w sumie racja ,ale jednak moze ktoś mi odpowie dlaczego miesiąc temu mi niezlaezało na seksie ,a teraz bardzo zależy i bardzo mi się chce?

"baby" maja takie jazdy :) to minie, szkoda mi z tego powodu meza. a juz sie chlop cieszyl

Gość Przemas
Nie pytaj czemu tak jest lecz ciesz się z tego łużko cementuje związki wież mi stu latek razem wam życzę