Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała2013

Ślub 2013

Polecane posty

Gość mała2013

czy ktoś planuje ślub na 2013

Gość mała2013
to nikt nie planuje ślubu na 2013

Gość prawie mężatka1
a masz już chociaż kandydata na męża?

Gość mała2013
w sumie mam sale kucharke orkiestre ale widzialam ze o czyms zapomnialam kurcze FACET... moze znajdzie sie jakis chetny do tego czasu

Gość jteyrtyrgfdyrtjfghhf
ludzie, świat się kończy w 2012 a wy myslicie o 2013... chyba że na księżycu planujesz się pobrać, to zwracam honor :)

Gość ewewew
Ja planuje 2013 :)

Gość mała2013
nooo przynajmniej jak sie skaczy swiat w 2012 to ile zaoszczedze heh

Gość lynette_
je planuje na 2013 mamy datę i sale, mam 22 lata, wole sobie powoli układać wszystko, skończyć studia itd... fajnie ze ktoś założył ten temat, w dzisiejszych czasach nic nienormalnego w tym ze ślub planuje się tak szybko!

Gość haha tak szybko?
szybko tj 4 miesiące a nie 2-3 lata wstecz :O

Gość łahaga
4 miesiące przed faktem planować zacząć? haha ciekawe że się wyrobić idzie w takim czasie

Gość lynette_
4 m-ce przed to można mieć ślub w remizie z poniedziałku na wtorek i muzykę z laptopa a nie każdy chce takie wesele

Gość haha tak szybko?
ja miałam ślub planowany 4 miesiące wcześniej w ładnej sali, cateringiem za własne pieniądze i mojego narzeczonego, zespół kamerzysta, fotograf full wypas w końcu nie mieszkamy w jakimś pcimiu dolnym co nie ma dostępu do niczego i nikt się z niczym nie śpieszył skończ pierdzielić głupoty bo takich jak ja jest masa a wy uparcie twierdzicie, że trzeba na to 3 lata wcześniej, bardziej się nie uśmiałam normalnie :D Co do wesel w remizie - wiele osób robi w remizie ze względu na koszty i jakoś nie mają powodów do wstydu. Dorośnij bo mam wrażenie, że piszę z totalnym dzieckiem

Gość do lynette_
tylko nie zapominaj co w życiu jest najważniejsze bo przez 2 lata będziesz nawijała non stop o ślubie i weselu to wszystko minie szybko zanim się obejrzysz i co potem? ja nie rozumiem same się nakręcacie, 2 lata to przecież jest kupa czasu !! w jakich wy zadupiach musicie mieszkać żeby tak planować wszystko wcześniej to ja nie wiem

Gość zdroworozsadkowo myslaca
O nie!!! Nie wierzę....Do tego czasu to można się jeszcze zdążyć rozstać i pożreć o to wesele 10 razy! Masakra! Jak ja planowałam swoje to mi facet na sali powiedział, że spisuje umowy max z rocznym wyprzedzeniem. I jakoś się dało załatwić wszystko w krótkim czasie. I też nie miałam wesela w remizie i muzy z laptopa.

Gość lynette_
to gratuluje udanego wesela, naprawdę się ciesze :) aa i tak... jestem dzieckiem jeszcze, przynajmniej tak się czuje, widać że znasz się na ludziach jednak nadal nie widzę nic złego w planowaniu ślubu na 2013 rok i nie wierze ze można ładną sale znaleźć w tak krótkim czasie...

Gość no jasne !!
ja nie wiem jakie sale spisują z takim wyprzedzeniem. Czy wy myślicie że ludzie już dziś mają kalendarze na 2013/14 rok żeby sobie to gdzieś zapisać? :D

Gość lynette_
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3696977 mieszkam w okolicach, o których mowa w tym temacie, jak widać jest dużo sal do wyboru) i nie jest to żadne zadupie ;pp), a ja jestem wybredna, pewnie wybierzemy sale i na tym sie skończy, sprawa ucichnie na jakiś czas. nie nawijam bez przerwy o weselu, bardziej on się angażuje ;p jestem z chłopakiem 6 lat i oczywiście możemy sie rozstać ale to może sie zdążyć także 2 dni przed ślubem, takie rzeczy się zdążają

wyobraź sobie, że można i da się. jak sobie pomyslę, jaka musiałam być wkurwiająca dla otoczenia, jak przez kilka miesięcy o tym gadałam, to mi się mysleć nie chce, co by było jakbym planowała je z ponad 2-letnim wyprzedzeniem... Wesele to ważne wydarzenie, ale to jest juz przesada...

Gość haha tak szybko?
naprawdę można znaleźć :O dodam, że to tylko jakaś gorączka na portalach panuje bo naprawdę wystarczy się wybrać porozglądać a się znajdzie. My mieliśmy w kwietniu to nie jest tak oblegany miesiąc ale za to ile plusów! bez upałów i taniej było nie jak w sezonie typowo letnim. Ludzie niestety patrzą teraz na wygląd sali a nie na ogólny komfort. Co mi po pięknym pałacu jak np na stole dadzą tyle jedzenia że goście będą siedzieli zgłodniali do późna? Piękne sale i pałace zwykle takim sposobem robią zysk na ludziach, zdzierają prawie 200 zł od osoby a na stole tylko obiad i jakieś przystawki co stoją całą noc i aż przykro się na nie patrzeć

Gość haha tak szybko?
jasne że ważne ale prócz ślubu i wesela jest jeszcze życie po nim. My chcieliśmy mieć po prostu to wszystko z głowy a mieliśmy pieniądze to wszystko załatwiło się od ręki dosłownie. Minęło to szybko jak strzała i zaczęło się to "ciągnące" życie przed weselem :D nie żałujemy nie było czego, było super. Ja bym chyba umarła planować tak 2 lata wcześniej, przecież ileż to można zastanawiać się nad suknią, zaproszeniami czy wystrojem sali....

Gość lynette_
dla przykładu podam ze w tej sali http://www.arkadiaradlin.pl/ pani właścicielka ma juz zarezerwowane wszystkie weekendy od maja do września na 2013 to mnie jakoś zmobilizowało do planowania, bo byłam zdania takiego jak wy, że na wszystko jest jeszcze czas, no coż... wielkie mi tez planowanie, wiadomo sukni nie kupię ;pp

Gość wełniana skarpetka
weźcie laski nie przesadzajcie ileż to wcześniej planować można ślub to nie wojna i dobrze ktoś pisze szybko to minie a potem co? szara rzeczywistość a wy będziecie czuły pustkę w środku "bo to koniec przygotowań" ogarnijcie się, przy dobrej organizacji można wszystko załatwić w mniej niż rok a nie ciągle klepać o tym na lewo i prawo.

Gość wełniana skarpetka
ale pustki na tych stołach :P może i pozajmowane ale ciekawe dlaczego potem masa topików "odstąpię salę na XXX" spokojnie, wykruszy się coś na pewno :D

Gość dajcie spokój
my mamy za rok w maju i nic nie mamy jeszcze

Gość skromnapannamłoda
Ja robię w remizie i się tego nie wstydzę. Mój narzeczony nie jest bogaty ja też nie jestem bogata. Nie chcę po ślubie zostać z długami

Gość lynette_
jeżeli planowanie polega na klepaniu na prawo i lewo o weselu to nie nie planuje wesela jeszcze, macie rację za szybko

Gość i co z tego że w remizie
teraz są ładne wyremontowane i przede wszystkim tanie a nie sala 200 zł od osoby na stole pustki i płaci się za sam wystrój ja za remizami jestem ZA przecież to żaden wstyd

Gość skromnapannamłoda
My mamy salkę na ok. 60 osób za 300 stówy plus catering 75 zł za osobę. Jestem zadowolona z tego