Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WściekłaNaMaxa:/

Kur. . . a!!! No ale jestem wkur. . .na!!! Po raz drugi zrobił to samo:/ Fack

Polecane posty

Gość uuuuuuuuu
ale ściemniasz autorko

Gość boże co za ściema
nudzi ci się autorko? takie prowo wymyślać? Kpisz z innych. Wiedz ze są kobiety które naprawde cierpią i przeżywają zdrade, szukają tu pocieszenia i innych zdradzonych a ty sobie jaja urządzasz! W jeden dzień nowy numer, oddane łóżko, kupione inne? i jeszcze rzeczy odane przez sąsiadów? nieźle nieźle. Zraniona kobieta nie ma siły od razu latać do salonów zmieniać numer i co gorsza wybierać nowe łóżka. Cierpiącva kobieta wyłącza telefon i ryczy w poduszke caly dzień.... żal

Gość boże co za ściema
nudzi ci się autorko? takie prowo wymyślać? Kpisz z innych. Wiedz ze są kobiety które naprawde cierpią i przeżywają zdrade, szukają tu pocieszenia i innych zdradzonych a ty sobie jaja urządzasz! W jeden dzień nowy numer, oddane łóżko, kupione inne? i jeszcze rzeczy odane przez sąsiadów? nieźle nieźle. Zraniona kobieta nie ma siły od razu latać do salonów zmieniać numer i co gorsza wybierać nowe łóżka. Cierpiącva kobieta wyłącza telefon i ryczy w poduszke caly dzień.... żal

Gość WściekłaNaMaxa:/
i tak was się robi na maxa barany yebnięte:D

Gość poyebaijesteście
ja już od poczatku byłam przekonana na 100% że to prowo. historyjka denna. tak weszła do mieszkania, podeszla do niego bezszelestnie a tu cała rozmowa :D hahaha i nawet archiwum nie kasowane hahaha. no i na poczatku było ze autorka popakowała rzeczy i wyrzuciła za drzwi a potem wieeelki dylemat co ma zrobić z rzeczami i oddawanie sasiadom aby potem je od nich zabraci dać koledze? :D hahaha, trzeba byc downem żeby sie nabrać :D