Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek1984

starania o dzidzię

Polecane posty

Gość aneczek1992
mam pytanie czy waszych facetow bylo trzeba namaiwac do dzidziusia czy sama z nich wyplynela chcec bycia tata? ja na poczatku zaczelam cos sugerowac pozniej pogadalismy wprost, ale jak to facet musial przemyslec i tak myslal z miesiac teraz juz sam sie wypytuje o dni plodne itd. i jest przy tym taki slodziutki, a najbardziej dziekuje mu za to ze moge miec w nim oparcie i ze stara sie mnie zrozumiec :)

Gość aneczek1992
okolice Kościana

u mnie to chyba mój M bardziej chciał, ja jeszcze wtedy nie byłam do końca pewna. Teraz to nawet rozmawia z moim brzuchem chociaż nikt tam jeszcze nie siedzi ;) Fajnie, że Panowie się cieszą, najgorsze jest chyba jeśli facet dowiaduje się, ze będzie ojcem a tak naprawdę wcale tego nie chce.

Gość aneczek1992
Mój Misiu tez rozmawia z moim brzuszkiem :) zwlaszcza przed @ z drugiej strony nikt nie chce byc zmszonym do czegos czego sie nie chce ale wg mnie jesli rozpoczyna sie wspolzycie powinno sie byc swiadomym konsekwencji a jak sie nie jest to najlepiej sie wstrzymac..

Mojego M też nie namawiałam, on wiedział że ja chce dziecka i jak on był gotów sam mi o tym powiedział a teraz chyba bardziej nie może się doczekać niż ja :) nawet już wie jak powinna temperatura wyglądać i strasznie się tym interesuje :) Ja jestem z Poznania ale chwilowo mieszkam w Anglii aneczko skąd jesteś ja mam babcie w Kotuszu i znam kilka osób z okolicznych wiosek :)

Gość aneczek1992
ja jestem z Krzywinia ale za pare miesiecy przeprowadzam sie do Poznania a w Kotuszu tez mam rodzine :)

Nie mam tam rodzinki a przynajmniej nic o tym nie wiem :) mój M mnie dzisiaj zamorduje :P nie zrobiłam nic ;/ miałam skończyć sprzątać łazienkę bo M nie zdążył wywaliłam wszystkie rzeczy z szafy i ich nie schowałam a leżą na wyrku :) mam lenia dziś i już

Gość aneczek1992
oj troszke ich tam jest :) zdaje sie ze popielak sie nazywaja

Dziewczynki, ja znikam - idę spać :) jestem padnięta a wcześnie raniutko muszę wstać. Odezwę się jutro jak wrócę z pracy.... Ja jestem ze Skierniewic :-D

Gość aneczek1992
dobranoc dorotka

ja z Wrocławia ;) też już uciekam, niestety z pracy nie mogę pisać bo mamy poblokowane czasoumilające portale, ale odezwę się do was wieczorem. Miłej nocki.

:) a to jest jest :) nawet się im dzidzia urodziła jakoś niedawno :) a ja muszę się wziąć za te rzeczy na łóżku może jakaś motywacja? ja niestety pracuje codziennie na 14 do 22 tak że zaglądam tutaj dopiero później mam nadzieje że jakąś z was zawsze zastanę :)

Gość aneczek1992
tak dzidzia sie urodzila :) ale oni tez sie dlugo starali. ja mam nadzieje ze nam sie uda w tym cyklu hehe

bosz też mam taką nadzieję tym bardziej że jeśli nam się nie uda do maja to musimy sobie zrobić przerwę bo za rok w sierpniu ślubujemy i nie może się zdarzyć że zamiast na wesele to ja na porodówkę pojadę :P

Gość aneczek1992
ale bys zrobila gosciom weselnym niespodzianke hehe niezapomniane wesele :)

Cześć dziewczyny, czy mogę się do was dołączyć?? To w sumie moje 1 starania o dziecko, na razie nie wiem czy udane, do niedzieli w najgorszym przypadku powinnam dostać @ Jednak chyba okażą się fiaskiem, bo zaczynam mieć objawy oznaczające zbliżającą się @ :(

Nie panikuję, to mój 1 cykl starań więc zakładam że może się nie udać i nie nastawiam się na to, że na pewno się uda, także jestem sceptycznie nastawiona do tego. Jednak na pewno jeśli przyjdzie @ będzie mi szkoda że to jednak nie fasolka :(

witaj moniqe :) nie stresuj się to racja a może ci się uda za pierwszym razem, zobaczymy :) dopóki nie ma okresu jest nadzieja pamiętaj :) i uszy do góry No to prawda wesele by było bez panny młodej, bardzo byśmy chciali by nasz pierwszy szkrabek był z nami w tym dniu ;) dziewczyny staracie się o 1 dzieci?

Zawsze jest rozczarowanie jak przychodzi wstręciucha ;/ale trzeba się szybko z tym godzić i staranka :) najprzyjemniejsza część

:) Ja byłam na innym forum, ale coś ucichło na nim od kilku dni. Też w tym roku biorę ślub, już niedługo bo w czerwcu i postanowiliśmy się już starać o maluszka, zobaczymy co wyjdzie z tych starań.

ja ślubuje dopiero za rok 20 sierpnia :) więc na razie zajmuje się przygotowaniami sala, orkiestra kamerzysta fotograf itd muszę już teraz bo mieszkam w Anglii i rzadko bywam w PL a na odległość nie wszystko się da

witaj monique222 jak tam przygotowania do ślubu ? :) nas topik ucichł :( i jak tam starania? :)

"Przygotowujemy się do ciąży" ale jakoś umarł śmiercią naturalną :(