Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani busika

wywaliłam bezrobotnego męza z domu , sama zarabiam a on nic

Polecane posty

regres, gromadzić rachunki to ona zaczęła w akcie desperacji, takie mam odczucie więc jaka to tresura? masz tutaj skopiowane z wikipedii pojęcie tresury byś za bardzo wysilać się nie musiał Tresura (z niem.) - biologiczne, sztuczne wytwarzanie u zwierząt przez człowieka odruchów warunkowych, czasem prostych nawyków, metodą nagród i kar.

Gość dajciemispokojzhsłem
Wskutek naszych wspolnych ustalen i rozmów małżenstwo trwa dalej, mąz uznał, ze jednak warto przyłozyc sie do studów, a następnie isc do pracy, i nawet czerpie z tej pracy radość :) Regres, ja to Cie chyba polubię :))

Będę brutalny i powiem,że trzeba być kretynką żeby wiązać się z takim facetem i do tego decydować się na dziecko wiedząc ,że nie ma stałej pracy :0 dokładnie xyzed dokładnie jak piszesz :) trzeba być niespełna rozumu by w ogóle sie hajtać z takim Ale z drugiej strony kobiety lubia takie jazdy Wiedza dobrze ze nic ciekawego z takim facetem nie moze sie zdarzyc ale jednak dziwnym trafem brną z takim w dorosłe życie robia sobie dziecko a że poźniej ręka w nocniku to juz tylko wina faceta że on nie robi i ze sie nie stara pomimo tego że ma dziecko no kurwa ... po prostu śmiech na sali

Gość pani bususik
Regres -> ta ksywa to dlatego bo dotknęła Cie taka przypadłość?

Gość regres pierdoły piszesz jak za
niespełna rozumu to trzeba być zeby wierzyc ze ludzie sie nie zmieniają, że w związku bądź w małzeństwie można robić co i jak sie chce bo inaczej to szantaż i tresura, że pozjadalo się wszystkie rozumy produkując się na kobiecym forum o sukienkach ślubnych

to nie jest zastrasznie taki jest tok postepowania przed i w czasie rozwodu. Wiec albo komuś zależy albo nie." Taki jest tok postępowania pod warunkiem że wczesniejsze rozmowy i dialog po prostu nie skutkowały Zaznaczam że częstym procederem u kobiet jest wpierw wymuszanie dopiero poźniej dialog o ile w ogóle nastapi

''niespełna rozumu to trzeba być zeby wierzyc ze ludzie sie nie zmieniają, że w związku bądź w małzeństwie można robić co i jak sie chce bo inaczej to szantaż i tresura, że pozjadalo się wszystkie rozumy produkując się na kobiecym forum o sukienkach ślubnych '' hahahahahhahaha :D:D:D dobre

Gość zapomniananaaa
dlaczego Pan L_OLEK nie zgłasza się do mojego tematu? ignorancja? :(

"Polak mądry po szkodzie " a co do takiego typu faceta (lenia ) my kobiety często jesteśmy naiwne i myślimy że miłość go zmieni , niestety rzadko to się zdarza ale wiem z autopsji że czasem się udaje :)

niespełna rozumu to trzeba być zeby wierzyc ze ludzie sie nie zmieniają, że w związku bądź w małzeństwie można robić co i jak sie chce bo inaczej to szantaż i tresura, że pozjadalo się wszystkie rozumy produkując się na kobiecym forum o sukienkach ślubnych" widze że i następna nie wytrzymuje :)

ja najpierw prosze i tlumacze, kilka razy, bo wiem, ze do faceta za pierwszym razem malo co dociera, a potem jak rozmowy i tlumaczenia nie odnosza skutku, stawiam ultimatum :D dziala, oj dziala :D

rozumiem że siedziałeś u autorki w domu i skrzętnie notowałeś kiedy i czy w ogóle rozmawiali? Bo oczywiscie nie wywnioskowałes że jezeli autorka, pomagała szukać pracy, przynosiła gazety prosiła o wykonanie telefonu do potencjalnego pracodawcy to jej zależało? ze jezeli brakowało im kasy na życie? To było cudownie i wspaniale i na pewno nie rpowiedziała mezowi że jej taka sytuacja nieodpowiada? To co jeszcze miała zrobic jesli nawet cv za niego wysyłała albo analizowała rozmowy rekrutacyjne? To nie jest dialog????????????? NIE to był monolog autorki i wielki ZLEW ze strony meżulka.

a co do takiego typu faceta (lenia ) my kobiety często jesteśmy naiwne i myślimy że miłość go zmieni , niestety rzadko to się zdarza ale wiem z autopsji że czasem się udaje " rowerka :) no własnie o tym próbuję mówić Biora sobie kobiety za meża lenia,obiboka a pożniej skarżą sie że pojawiało sie dziecko że facet ma rodzinę a on sie nie zmienia nic a nic I wielce pretensje że facet to taki i owaki nie zauważając prostego faktu ze taka jedna z druga sama zgotowała sobie taki a nie inny los a facet to nie York i przytulanie go do piersi nie sprawi ze nagle odrzuci tego pilota którego sciskał przez całe życie nie sprawi nagle że z obiboka stanie sie nagle prezesem korporacji ...

oj sorrrki to był szantaż najgorszego gatunku :D hehe

NIE to był monolog autorki i wielki ZLEW ze strony meżulka." w tym przypadku zgadza sie że był dialog i nie pomógł nic w poprawie sytuacji Pisałem juz wczesniej że żegnajac tego faceta autorka dobrze postąpiła

dlaczego Pan L_OLEK nie zgłasza się do mojego tematu? ignorancja? dlaczego ludzie uzywaja slow, ktorych znaczenia nie potrafia ogarnac

Gość pelikan poczytaj jak nienawidz
regresa winnych topikach BUAHAHAHAHAHAA

regres nabijaj dalej limity :D tylko pamiętaj, ze po każdym wpisie musisz się wylogować, bo ci postów nie doda do sumy :D

Gość Regres orencz
wytrzymajcie jeszcze godzinę :D po 15 opuszczam swoje stanowisko pracy :P [czyli fotel bezrobotnego]:O

...ja prosiłam kilka razy ,wspierałam ,pocieszałam ale ile można dorosłe życie to nie zabawa wkurzyłam się (delikatnie mówiąc ) wywali8łam ciuchy jego przez okno i zabroniłam wracać bez umowy o prace tak wiem ,wiem jestem podła u nas panuje bezrobocie i takie tam ,ble ble tyle że mój Pan ofert pracy miał masę tylko zrobił się bardzo wybredny drastyczne-owszem ,ale podziałało :)

tylko pamiętaj, ze po każdym wpisie musisz się wylogować, bo ci postów nie doda do sumy" Bardzo ci jestem wdzięczny za tą sugestię dziękuję bardzo,nie wiem jak mam ci sie odwdzieczyć za tak trafna uwagę :) ?

idę z tego tematu bo przyszedł drugi nudziarz - Zawsze Przynudzajacy - teraz razem z regresem beda rzucać jakze wspaniałymi lekko tepymi ripostami i górnolotnymi hasłami :D no tu trzeba przyznać ze regres sie chociaz wysili na jakas wypowiedź, coś tam uzasadni a przynudzający bedzie znowu te swoje zdania proste z max jednym orzeczeniem wrzucał

Gość chebek kawowy
Widać jaki mamy teraz przekrój internautów, jedni rozumieją bo byli w podobnej sytuacji, inni sobie moga to wyobrazić - wykazując się szeroko pojęta empatia a inni komentują byle by coś gadać cytując innych bo brak własnych mądrości trzeba czymś zatuszować, człowieku może potrzebny był by ci taki regres , to może byś zaczoł inaczej spostrzegać świat i ludzi- chyba sam jesteś nie szczęsliwy- pewnie z rozbitej rodziny, pokrzywdzony, może z takim kąśliwym językiem nikt Cie nieche, na forum jesteś nanonimowy, nikt nie widzi twoich pryszczy , grubych okularów, i grubego brzucha, masz fajnego laptopa i super chate - wyremontowaną.

po 15 opuszczam swoje stanowisko pracy" Przykro mi ale opuszczam je w tej chwili :D 🖐️