Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damn ittt

ŻAŁUJĘ, ŻE ZAPYTAŁAM WCZORAJ NA FORUM O WRÓŻBĘ. CO ZA NIEPOROZUMIENIE..!!!

Polecane posty

Gość Damn ittt
rozsądne podejście, dziękuję :-) :-) czy moge do Ciebie napisać nawet wtedy, gdy nie będzie mi chodzilo o wróżby?? ot tak, po prostu... :-)

Gość rozsądne podjeście
damn ittt-jasne:)

Gość Damn ittt
Kiedy ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam:''Z Polski''. A konkretnie z jakiej części jestem? Onaniści pochodzą z kresów, ale ja już się urodziłam na ziemiach odzyskanych w Obornikach koło Chujodupców. To pewnie tej świni ojciec odciął ryja i zrobił kwaśnicę i zaniósł mamie tuż po porodzie.

Gość stepankowa
oblubienica- ty za to blyszczysz intelektem i rzeczowoscią wypowiedzi. az iskry lecą :-0 :-0 :-0 🖐️

Gość stepankowa
ohhhoo! juz nawet podszywy jakiegos niewyzytego Pisuara sie zaczynaja. zaraz i pewnie na mnie padnie :-0 :-0

stepankowa - jesteś takim typem, który umie się zdobyć na ripostę typu "spierdalaj" albo "na pewno jesteś brzydka, dlatego tak piszesz":D

Gość stepankowa
30 lutego 2012 roku znów się przeprowadziłam-no trochę nie z własnej woli. No a za dom musiało starczyć zdjęcie gołej baby, które wisiało nad łóżkiem. Na warszawskiej Pradze wychowaliśmy pięcioro świnek z maciorą. Mamy też dom na Cipkowiźnie w miejscowości o wdzięcznej nazwie Buda Ruska.

Gość Damn itt
Przeprasza wszystkich ide się wysrac, zaraz wracam

Gość a ja nie znosze Jeleniow
Nie, juz nie wracaj, prosimy :-D

Gość Damn itt
Potem mieszkaliśmy w Chlewie skąd pochodzi mama, a dzieciństwo spędziłam w Pierdziszewicach pod Dupowem, w takim baraku jak buda Azora. Liceum i studia skończyłam w Pcimiu Dolnym.

co Ty, na pewno sie przy tym pomyla, to zbyt skomplikowane :-)

Nie, nie pomylą - Karty Tarota na pewno powiedzą prawdę. Dorzucą do tego jeszcze parę ruchów wahadełka, odtańczą rytualny taniec przy ognisku, przy okazji zabiją ze dwa czarne koguty - zobaczysz, będziemy bogate. bazienka - jassssssssssssne:)

Gość nawiększym jełopem jest tutaj
laska sprzed 3 stron, która napisała, że specjalnie napisała wróżce, czy znajdzie pracę i się w niej spełni, a potem cieszyła mordę jak debil, bo ''oszukała wróżkę, bo tak naprawdę ma pracę, a ta się nie domyśliła'' :D:D :o:o 🖐️)))

Gość ANNA ANIELA
TYLKO U MNIE TAROT 100 PROCENT!!! JEDYNE 30 ZŁ ZA 10 PYTAN!!!! PRZEKONAJ SIE I PISZCIE MAM NAJWYZSZA SPRAWDZALNOSC PISZCIE PISZCZIE!!!!!!!

Gość odpowiem Ci tak
największym jełopem jest bolą Cię może cycki? ja nie chcialam sprawdzic wróżki,,, mam naprawde watpliwosci co do tej delegacji ale zwiazana jest ona z moja obecna pracą... a nie z czymś nowym o to mi chodziło, wróżka ujęła to jako coś nowego,,, a to juz jest,

nawiększym jełopem jest tutaj - no, ale skoro wróżka się nabrała, czyli wróżby są jednak funta kłaków warte, czyż nie?

Mnie kiedyś taka jedna przepowiadała, że nareszcie kogoś znajdę, ze już nie będę samotna:D Jestem zamężna od jakiegoś czasu:D

Gość nawiększym jełopem jest tutaj
w takim razie następnym razem konkreniej precyzuj pytanie, po co w takim razie piszesz tu o tym, że wróżka napisała coś, co nie do końca jest zgodne z rzeczywistością? W tym przypadku o ty wprowadziłaś ją w błąd. Oblubienica - to wróżka, nie jasnowidz :o 🖐️

Gość odpowiem Ci tak
największym jełopem jest ja zadałam swoje pytanie, nie wprowadzajac jej w błąd... nie pisałam ze nie mam pracy ps. lepiej zmień nik, bo z tym Ci nie do twarzy

No, ale wytłumaczcie mi, bo może ja głupia jestem (choć raczej nie) - skoro karty mówią, tak?, to nie powiedzą babie, że ta osoba, już ma męża? Że ma dzieci? Że ma pracę? Ja uważam, że to ściema jedna wielka, naciąganie naiwnych na kasę, dużą kasę. Wszystko można wcisnąć, każdy kit - powiesz komuś, że będzie podróżował, to zawsze się sprawdzi. Że widzi wielkie zmiany:o No, ludzie - życie zmienia się codziennie:)

Gość największym jełopem jest
ani wróżka pisała zeby jechać ale karty pokazują podstępy itp fakt jest taki ze ja juz w tej pracy pracuje, a w delegacje mam wyjechać w sezonie z tej pracy i wywróżyła mi ze znajde stabilna pracę w Polsce, pracę mam... może zle sprecyzowałam pytanie...wróżka sadziła zapewne ze pracy nie mam i szukam To się zdecyduj, czy sprecyzowałaś czy nie, bo widać, że sama chyba nie wiesz o czym piszesz :)

Gość odpowiem Ci tak
największym jełopem jest czego Ty nie powiesz, w każdym razie, wróżki z kafeterii wróżą za darmo, BRAWO! chca dac poradę nieodpałatną, nie ciągną kasy

A na koniec tylko dodam, że zauważyłam, że wróżki i ch sympatycy wymyślaja argumenty mające zamaskowac ich niekompetencję. Np. kotś źle sformułował pytanie albo tarot tylko ma ci wytyczne pokazać, a ty źle z nich skorzystałaś, albo źle zrozumiałaś wróżkę. Ogólnie - to, że ktoś, korzystając z twojej naiwności i chwili słabości naciął cię na kasę i okłamał, to tylko twoja wina, ta osoba jest święta, bo ma DAR:D

Poswiecilam pare minut i znalazlam te krowe, stara panna, doslownie znak zodiaku tyz panna :-D "DOOOOOOOOOO witam jestem spod znaku panny, rocznik 70. czy widzisz w moim najblizszym zyciu jakies zmiany? no i...czy bede w ciąży...?? zara znajde odpowiedz wrozki

ona tylko interpretuje rozkład - o tym argumencie zapomniałam. Wybacz, ale skoro mam męża i dzieci, a baba mi mówi, ze niedługo kogoś poznam, ze już nie będę samotna - to wg mnie ona mnie okłamuje, a nie interpretuje rozkład na swój sposób.

cytat: DOOOOOOOOOO - Zmiany i to ogromne. Zakończysz związek, układ, w którym tkwisz, a który trzyma Cię na uwięzi, blokuje. Będziesz z tego zadowolona, spadnie z Ciebie ogromny ciężar. Jeśli chodzi o ciążę, dzieci: widzę problemy z zajściem w ciążę, konieczna będzie interwencja lekarza. Będzie to trwało długo, jednak w Ciążę zajdziesz, chłopiec. praca, finanse: wszystko będzie układało się pomyślnie, nie czeka Cię awans ale dodatkowe miejsce pracy. Uważaj jednak, czeka Cię zmęczenie, konieczność odpoczynku, będziesz chciała pracować, lecz ciało będzie odmawiało posłuszeństwa. Konieczność urlopu, relaksu. Poświęcisz się więcej pracy, lecz zatęsknisz jednocześnie za życiem rodzinnym, domowym