Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damn ittt

ŻAŁUJĘ, ŻE ZAPYTAŁAM WCZORAJ NA FORUM O WRÓŻBĘ. CO ZA NIEPOROZUMIENIE..!!!

Polecane posty

Gość Damn ittt
Małgosia, a czy ty sama osądzasz swoj zwiazek az tak drastycznie?? czy twoj partner to ktos negatywny?? bo jesli taki opis zupełnie nie odpowiada jego charakterowi to chyba nie masz powodow do obaw...

Gość odpowiem Ci tak
Damn itt, wez zaskocz rozsądne podejście i też napisz jak sie nazywa... ta wróżką (NIK)

Gość Zobaczcie co mi wywrozyla
Tylko, ze u mnie trafila w 100%, tak mialam do tej pory i tak bede miala chyba do konca zycia:( Pojawi się możliwość wyjazdu służbowego, na który bardzo się napalisz, nic z tego jednak nie wyjdzie. Będziesz pracować, jednak nie licz w tym roku ani na awans ani na podwyżkę, rok upłynie bez zmian jeśli chodzi o sferę zawodową. W uczuciach także stagnacja, zwątpienie, rezygnacja, jednak postój w miejscu, nic się nie zmieni. Dla Ciebie to rok zawieszenia, braku zmian. Nic tylko sie zabic

Gość holy giolly
stawiam ze wrozka rozsadne podejscie ma na imie joanna. zgadza sie? ;-) ewentualnie katarzyna lub magda. nie widze innej opcji.

Gość odpowiem Ci tak
zobaczcie co mi wywróżyła to wróżba tylko na rok, następny rok okaże się lepszy, zobaczysz, każdy człowiek ma w swoim życiu jeden rok gorszy co 8 lat chodzi o cykl numerologiczny poczytaj sobie! w ostatnim roku cyklu właśnie mało co wychodzi chyba o to chodzi

Gość stepankowa
zobaczcie co mi wywrozyla/no faktycznie niezla ta twoja wrozba. a masz wizje tego wyjazdu na ktory tak sie napalilas? a ta wrozka dalej wrozy? macie linka? warto o cos zapytac czy tez sie tak zalamie? :-( :-(

Gość rozsądne podjeście
odpowiem Ci-przecież to nie jest dla niej wielką zagadką,więc czym może mnie zaskoczyć??:P damn ittt-o tak mieszanka wybuchowa;),co do pytania trochę zapamiętuję osób,ale konkretnej liczy nie umiem podać.

Miałam kiedyś taki etap, że korzystała z usług wróżek:o Razem z moja przyjaciółką. ANI RAZU żadna nie powiedziała choćby drobnej rzeczy, która miałaby odzwierciedlenie w rzeczywistości. ANI RAZU! Ale kaskę brały:D Głupia była i mi wstyd.

Gość wykynyky
Wiesz zapewne chodzi o tą tarocistkę i ja zapytałam, powiem szczerze ze jest tym co napisał bardzo dużo prawdy a w 1000% mnie nie zna. Przeczytaj proszę co napisała na ostatniej stronie a zresztą cytuję: ...Kochani, kończę na dzisiaj, nie mogę poświęcić więcej czasu na wróżenie. Na pewno zajrzę jeszcze na ten temat, jednak myślę, że najwcześniej w sobotę. W obawie przed przeładowaniem mojej skrzynki mejlowej może bezpieczniej jednak będzie, jeśli osoby zainteresowane - o ile nie mają go przy nicku - podadzą swój adres e-mail. Jeśli tylko czas pozwoli - chętnie doradzę, zajrzę w karty. Osobom, którym moja wróżba nie pokryła się z rzeczywistością czy ich odczuciami życzę jak najlepiej, moim celem nigdy nie było i nie jest świadome zmylanie czy wprowadzanie w błąd zainteresowanych. Czasem się mylę - przyznaję z pokorą - oby moje wszystkie złe i niekorzystne wróżby także okazały się pomyłką, czego Wam serdecznie życzę. I bardzo proszę o zapamiętanie tych oto słów: Pamiętajcie Kochani, Tarot nie jest wyrocznią, nie traktujcie go jak stuprocentowego zapewnienia o przyszłości i położeniu, w jakim się znajdziecie. Potraktujcie wróżbę jako ostrzeżenie, wskazówkę, która pozwoli wam szerzej spojrzeć na siebie, otoczenie, świat, w którym żyjecie. Może dzięki temu uchronicie się przed tym, przed czym ostrzegają was karty.

Gość Malgosia1900
Damn itt- oto moja wróżba. Po części się pokrywa dlatego się obawiam. Czuje się niespelniona, może trochę niestabilnie, że stawiam wysoko poprzeczkę też się zgadza- ale facet nie jest jakims negatywnym czlowiekiem a raczej pozytywnym z kilkoma wadami w tym zgodzę się z narcyzmem. Jesteś niespełniona. Tęsknisz za czymś, czego nie masz. Między wami jest spora rozbieżność w sprawach materialnych, nie jesteś zadowolona z lekkomyślności partnera jeśli chodzi o oszczędzanie, robienie finansowego gruntu pod nogami. Raz na wozie raz pod wozem, czujesz się w tym związku niestabilnie. Pragniesz partnerstwa, stawiasz poprzeczkę wyżej, niż Twój partner jest w stanie sprostać Twoim wymaganiom. Chcesz być pewna jego uczuć, działań, potrzebujesz jasności, klarowności, której on nie jest w stanie Ci zapewnić. Nie wierzysz w siebie, częściowo jesteś uzależniona od chłopaka. Będziesz cierpieć, to niszcząca miłość , ten mężczyzna Tobą manipuluje, jest człowiekiem kłótliwym, obłudnym, narcystycznym, a zarazem słabym i uległym wobec innych. Ten związek się nie uda, będziesz cierpieć, nie będziesz mogła się pogodzić z jego rozpadem choć będziesz czuć i wiedzieć, że nie było innego wyjścia.

Gość Damn ittt
rozsądne podejście, proszę powiedz mi tylko, czy to TY powiedziałas mi /wówczas/ze jestem kobietą z silnym charakterem i ze sprawy będą toczyc sie u mnie nadzwyczaj pomyslnie....?? :-) to byloby cudowne :-) wlasnie tę wróżbę pamiętam, bo gdzie indziej, wczesniej lub pózniej, raczej sobie nie wrózylam...

Gość rozsądne podjeście
co do bardzo konkretnych słów,nie pamiętam ich dosłownie(bez przesady;)), pytałaś się wtedy o swoje życie uczuciowe i powiedziałam Ci,że jesteś w bardzo dobrym związku itp.,i chyba wróżba dotyczyła też kontaktów z obcokrajowcami(zawodowo)co przyznałaś iż mam rację bo właśnie zajmujesz się czymś takim.

Gość stepankowa
Malgosia dostalas tak szczegolowy opis twojego faceta ale nie wiesz dokladnie czy to do niego pasuje??? :-0 :-0 czy on faktycznie szasta kasa,zle nia gospodaruje,masz do niego o to pretensje? jest klutliwy i obludny? bo jesli TAK TO faktycznie cos w tym jest skoro sprawdza sie w rzeczywistosci!!

Gość Malgosia1900
Hmm tak szasta kasą ale ja nie mam pretensji o to gdyz dużo i ja i on zarabiamy. Nie wiem czy jest obłudny...raczej nie...z tego co wiem. Czy jest kłóttliwy- hmm trochę może tak...no nie jest z tych spokojnych raczej. Wiecie o co chodzi jak sie dostaje wrozbe- na sile sie do siebie dopasowuje. Ale z drugiej strony wiele pasuje...nie wiem co o tym myslec

Gość Damn ittt
rozsądne podejście: tak, tak, taaaaak...!!! :-) 🌻 co za pamięc...! :-) szukałam potem tego topiku, bo chcialam sobie przypomniec, co pisałas /w ogole to czytalam prawie wszystkie Twoje wpisy i pamietam, że mi sie podobało, jak piszesz/ i odkrylam, ze temat ten został usuniety :-( :-( :-(

Gość rozsądne podjeście
topic został usunięty na moje życzenie,bowiem niektóre osoby stały się tam zbyt uciążliwe(łagodnie ujmując) i niewiele już to miało wspólnego z pierwotnym założeniem.

Gość najlepsze sa te matki polki co
rozsadne podejscie: moglabys podac na siebie jakis namiar? tez jestem pod wrazeniem ;-)

Gość Malgosia1900
Rozsadne podejscie- Ty tez wrozysz? To moze powiesz cos na temat mojego zwiazku? Bylabym wdzieczna!

Gość rozsądne podjeście
postawie.tarota@interia.pl( to jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować nie tylko w celach wróżby;))

Gość rozsądne podjeście
małgosia 1900- nie powinno się wróżyć częściej niż raz na 3 miesiące na ten sam problem(inaczej wychodzą bzdury).

Gość a ja nie znosze Jeleniow
jestes glupia damnit, pytasz o wrozbe, dziewczyna traci na ciebie czas, po czym wrozba jest nie po twoejej mysli i piszesz ze zalujesz. Skoro zalujesz to spierdalaj z tego forum i zajmij sie swoim zyciem realnym, a wyjdzie to dla ciebie na lepsze niz jakies wrozki i inne dziadostwo. A teraz rozsadne podjescie wcisnie ci to co chcesz uslyszec bo cie zapamietala- tak czesto sie pytasz- i bedziesz zadowolona. Zalosne.

Gość odpowiem Ci tak
rozsądne podejście czy mi powróżysz?

Gość Damn ittt
szkoda, szkoda, ze usunęłaś temat :-( za bardzo przejmowałaś sie dennymi wpisami. najlepiej je zwyczajnie ignorowac, nie probować czytac nawet. ależ mi brakowało tego topiku..!! nie po to, aby zamęczać Cię kolejnymi pytaniami, bo tyle co mi powiedziałas, wystarczylo mi w zupelności, ale po prostu, by czytać Twój temat... wróc jeszcze...... z jakimkolwiek tematem :-D nie chciałabym, abys przepadła gdzieś bez wieści... :-)

Gość rozsądne podjeście
ja jej nic nie wcisnę bo już jej powróżyłam he he dawno temu.

Gość rozsądne podjeście
damn ittt-jak napiszesz do mnie na maila,którego podałam wyżej to podam Ci namiary gdzie można mnie spotkać:).

Gość stepankowa
nie znosze jeleniow ale zes zapodala tekstem :-0 :-0 :-0 spierdalaj stad ty, tu nie ma nikt pretensji do tej co wrozyla i nikt sie jej nie czepia wiec zamilcz rogaczko i popatrz na twojego faceta bo pewnie cie w te rogi jelenie wali :-D :-D :-D 🖐️

Gość Mi tez ta dziewczyna wrozyla
i powiem ze jest dobra, bardzo dobra. Nie odpowiedziala na moje pytanie, ale b. dokladnie opisala inna problematyczna dla mnie sytuacje z mojego zycia. Jednak pamietaj ze z kartami to jest tak, ze one pokazuja najbardziej prawdopodobna z mozliwych drog, a nie pewnik i ze trzeba je odpowiednio dla siebie zinterpretowac. Nie wiem, jak dokladnie zapytalas, ale jesli wiesz, ze to ten, to glupota jest pytac i stwarzac sobie problemy skoro ich nie masz. Jesli pytasz z glupoty, a naprawde tego nie potrzebujesz, wrozba moze nie wyjsc. Inna mozliwoscia jest to, ze nie zauwazylas czegos niepokojacego w Twoim zwiazku, lub czujesz to intuicyjnie, ale sama od siebie odpychasz te wiedze. Trzecia sprawa... nie zawsze dostajesz odpowiedz na dokladnie to pytanie ktore zadajesz. Moze chodzi o inny toksyczny zwiazek w Twym zyciu