Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Jemy czakoladę z orzechami. :) Słuchamy muzyki. :) Takiej straszeczne poważnej. :)

Cześć:) Ja czekam na małżonka i jedziemy baju baju :) Troszkę mi podniósł ciśnienie bo,podłączył akumulator w domu :) niby nic ,przecież trzeba czasem podładować :) tylko ,że kurde położył mi go na pralce w łazience i nie mogę prania z niej wyciągnąć :Dheheale coolturka udam ,że mnie to nie" dotknęło" :D;)

Cześc dziewczyny:)a ja na baju baju z kumpelami;P Ojj,brakowało mi tego,ostatnio to same stresy miałam,więc te moje wyjscie jest jak terapia śmiechem i tańcem hihi

Gotowanie przy ekranie. :) Plus sport narodowy pod tytułem: zakupy weekendowe. :) Pozdrawiam. Tym, które idą w tany - udanego wypadu. :)

de laila tance w gornie tylko zenskim, czy partnerzy tez sie pojawia? Absztyfikancie no ja jestem raczej typem samotnika co jest fajne, ale jednak poparowani znajomi, a rowniez samotne kolezanki nie bardzo to rozumieja ;) i probuja mnie na sile parowac ;)

Ja na tańce nie poszłam ,tylko pojechaliśmy do innego miasta załatwić parę spraw i połazić po sklepach :) Chciałam kupić sobie kurtkę na wiosnę no i...nie kupiłam :) normalka :) :D

DZIEN dobry:) a ja juz na nózkach:P ,ale sie wytańczyłam ooo masakra:D MMM ale słodko było sie powyginać, za to lepek mnie boli,a jeszcze dzis imprezka domówka urodzinowa,o mamo;P

Hej de Layla! Twoje urodzinki? To gratuluję! :). Fajnie że się wczoraj wybawiłaś :). Wiecie co, muszę się Wam pochwalić taką jedną głupotą, ale cieszę się na nią jak dziecko ;). Idę we wtorek na Pinę w 3D i nie mogę sie doczekać :D

DZieki Moira:)* tylko czy mi wypada tak świetować te urodzinki i to jeszczee 2 dni hahah No fajnie do kina idziesz:)my sobie z moim robimy kino domowe :P TZN leżymy w domku na łożku objęci i oglądamy :D mOJ gospoś na urodzinki kupiłmi kiecke fajną,sama sobie wybrałam:),no ale ma jeszcze jeden prezent niepodziankę ,tylko że pogoda jakby mu wzoraj nie pasowala i powiedział że nastapi kiedy indziej ta niespodzianka, myslicie ze wypada mi wypytywac go i męzyc caly dzien ,zeby mi zdradził tą niepodziankę ,bo on nie chce mi powiedziec;(

No to trzeba życzyć wszystkiego naj ,naj ,naj dla solenizantki :) Ja nie śpię od 5 rano :) mój syn pojechał na zawody zapaśnicze wczesnym rankiem i tak sobie siedzę od tej piątej :D;) Zrobiłam wczoraj placek i tak sobie szamam przed obiadkiem :Pmniam ,mniam

Też bym wszamła ciasto. Ale pochłonęłam wszystko wczoraj. Dziś posucha.

DZIEKI dziewczyny:) a ja upiekłam ciasto czekoladowe z taką pyszna masa:) POczęstuje Was kawałeczkiem:))

Layla pewnie że wypada! Im więcej lat, tym dłużej należy świętować :D. Ojjj uwielbiam ciasto czekoladowe. A gosposia męcz o niespodziankę, w tym dniu masz prawo być nieprzyzwoicie ciekawska, a on musi spełniać Twoje zachcianki, nawt zdradzić co to za niespodzianka ;)

Nie wiem jak wy ,ale ja nie wytrzymam jak nie upiekę na sobotę i niedzielę jakiegoś placka :) taka nasza rodzinna tradycja to jest ,ze od małego zawsze na niedzielę było ciasto :) Ja robiłam krówkę i strasznie słodkie to to jest ,ale się zje :D Ogólnie to uwielbiam serniki :) sprzedałabym dusze diabłu za kawałek sernika jakby mnie "przycisło" :D

HIHI Udało się,tylko 5 min sie opierał ze to niespodziianka ,a ja mu nato że dzis musze wiedziec ;P

Już Ci wyjawił co za niespodziankę przygotował? :) Domowe ciasta - marzenie. :) :) :) Jestem antytalentem. Ale takie ciasto czekoladowe... Wilgotne i pachnące. Mniam. :) De layla może Twój przpis jest z tych łatwiejszych? Czy obydwoej z Gosposiem obchodzicie urodziny, bom się nieco zagubiła kto jest solenizantem?

Urodzinki to tylko ja mam:), takie ciasto to taki jakby zwykły piernik ,ale przeciełam go wpól i tam rozsmarowałam mase o smaku bananowym na bazie smietany a na polewę 1 tabliczka gorzkiej czekolady mmm ata niespodzianka to moje niespelnione marzenia,o którym zreszta mu kiedys wspominałam,zabierze mnie na przejażdzke konna OOOOOOOOOOOOO IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII UUUUUUUUUUU JUPI

De layla - w takim razie buziak urodzinowy. Oby Twoje marzenia spelniane były nadal. :)

Gość Fiutek008
Kobieta po 30-ce jest w najlepszym wieku do wszystkiego.

DZIEKi broomko:) własnie zeby wszystkie moje marzenia się spełniały:) i wasze również........ 🌼 🌼 🌼

Doberek :)🖐️ Co tam robita bo ja kulturalnie zajadam belriso z sosem truskawkowym :classic_cool:

Wow ryjku:) ale wypasiony deseros mniammi:D aja lenisstwo uprawiam ,chociąz pomyłam juz naczynia haha