Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

przy ich muzyce moznz fajnie poswirowac .....w tancu oczywiscie .....:)

witajcie,tak jak myślałam noc była tragiczna,na szczęście uniknęliśmy szpitala,dobrze że chociaż tutaj humory dopisują;)ja ledwo na oczy widzę😭mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej, ....ja też chętnie oddałabym swoje ciało.....może jakimś studentom?;) pozdrawiam

Oj xen :)własnie umiem...:P Trzydziecho:) mi tez się cięzko wstawało.ale ktos poprawił mi humor jak tylko wróciłam do domku:) Trzymaj sie cieplutko:)

No ładnie, człowiek się rozchoruje i już ma milion stron do przeczytania i to jakich nieprzyzwoitych :P Wstydźcie się :P Dopadła mnie grypa :O a że nie moge nic przeciwbólowego łykać to spędziłam 3 dni w pozycji pólklęcząco-leżącej na brzuchu, bo tylko tak byłam w stanie nie wyć :O Mam tylko nadzieję, że najgorsze już za mną :) A poropos nie wypada- rodzina mojego męża twierdzi, że kobieta po 30-tce koniecznie powinna zmienić styl ubierania na nobliwy, no bo inaczej to nie wypada, a ja nie mam nawet pól garsonki w swojej garderobie :D

Cześć. :) Trzydziecha - zdrowiej z całą rodziną. Witaj Kółko. :) Szybkiego powrotu do zdrowia. :) Co do wstydzenia się to właśnie nic innego nie robię. Wstydzę się za siebie i resztę towarzyszek. :D Co do nobliwych garsonek - to jak tylko powrócisz do zdrowia, koniecznie musisz nabyć kilka takich ciotkowatych ubiorów. :D

Witam dziewczyny !! Niestety w komunikacji miejskiej ani wczoraj popołudniu ani dziś rano "nikogo interesujacego" nie widziałam... przynajmniej dla mnie :D. Miłego dnia !!

Hej. :D Trudno, nie upadaj w nadziei. :D Może wracając do domu będziesz mogla zawiesić na kimś oko.

nowakobietka---> mówiłam że ci okazja koło nosa przeszła?:P czesc broom :classic_cool:🖐️

Hej Epona. :) Słońce nastraja mnie pozytywnie tylko głowa boli jak diabli. :( I to nie od nadmiaru alkoholu wczoraj wieczorem. :D

jak nie było alkoholu to widocznie z braku seksu :classic_cool: ja tam zawsze wyznaje zasade ze na migreny najlepszy jest silny orgazm :D

no przeżyje jakoś tą stratę :D w końcu samotna nie jestem ;) a ten mój ślubny też niezłe ciacho i pewnie niejedna by pazurki na niego zapuściła :D i w sumie też młodszy, tyle że o kilka m-cy tylko :D

Doberek :) Muszę się zgodzić z Eponą :) już dawno powinno zostać udowodnione naukowo ,że seks jest najlepszym lekarstwem na bóle wszelakiego pochodzenia :) Na ten przykład ,jak mój ogier stęka ,że mu w krzyżu strzyka to już wiem co będzie :classic_cool:żadne tam Voltareny ,żadne tam Naproxeny ,wystarczy dobrze spuścić z krzyża i człowiek jak nowo narodzony :classic_cool: także zgadzam ie jak najbardziej :classic_cool:🖐️ Muszę wyjść z futrem na dwór ,bo mi jeszcze futryny ochrzci :)

Zapisałam sobie, żeby nie zapomnieć - dużo seksu. :D Wy to chyba nie jesteśćie kobietami. :D Jakieś diablice z Was czy ja nie wiem co. :D

broom w moim zyciu nie raz musiałam miec wiiieeeelkie jaja ale kobietą zostałam do dziś :classic_cool:

A właśnie! Zapuściłyście już wąsy na pożegnanie Małysza? :D

ooo nie tego nie mam zamiaru zrobić :P wystarczy kal sobie kupię czapkę z napisem Red Bull :classic_cool:

Czapka swoją drogą ale wąs jest obowiązkowy. :D Może chociaż Twój Gospoś go zapuści. Chyba, że już ma?

mój gospoś ma takie artystyczne zarośniecie ;) cieniutka kreseczka naokoło ust do brody połączona z pejsami ;) Cyganiątko moje :D:D:D