Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

A ja tam wolę dzisiejsze imprezki:P własnie sie wybieram w ten weekend poszaleć na parkiecie:D JUZ nie moge sie doczekać..założe sexi wdzianko i będzie szał hehe

Już wyobrażam sobie siebie ,poginającą na parkiecie w rytm muzyki McHammmera a mój mąż obok kiwający się w rytm muzyki Bad Boys Blue :D cudowny widok :D

Hej! No świetny tyłek ma ta kobitka. Pozazdrościć :). Ja też uwielbiam tańczyć, tylko ja wolę salsę bachatę albo merengue w klubach salsowych, ewentualnie funky jazz i ociupinkę hip hopu, bo zawsze coś tam można wrzucić we freestyle na regularnej dyskotece ;).

Cześć dziewczęta. :) Hej Epona. Szczerze pisząc mnie od ewnego pozimu alkoholu we krwi jest trochę obojętne jaka muzyka gra. I tak uważam, że jestem mistrzynią każdego rodzeju tańca. :D I nawet pozwalam prowadzić partnerowi. :D

broom po 3 głębszych to każdy jest Dencing Queen :classic_cool: ale jak poszłam do clubu młodzieżowego z moja koleżanką to wytrzymałam do czasu az sie do mnie łysy dresiarz dosiadł :classic_cool: i zwiałam :P nawet po 3 piwach nie wydał mi się partnerem do taca :O

Podczas jakiejś imprezy moja koleżanka zareagowała tak jak Ty - "On jest w dresach! Nie tańczę z takimi". A mi jest chyba obojętny ubiór. Byle w trakcie nie narzekał na swoją żonę. :D

Dobry :) Ja to jestem noga w tańcu w parze :) mam wtedy jakieś niekontrolowane ruchy nóg :D ekhm :O

Ryjku to może tak bardziej na rękach tańcz, co? :D Cześć.

[zgłoś do usunięcia] ryjekkk Dobry Ja to jestem noga w tańcu w parze mam wtedy jakieś niekontrolowane ruchy nóg ekhm Moze masz słuch absolutny i słyszysz dzwięki jakich zwykły śmiertelnik nie usłyszy??:classic_cool: Przyznam wam sie ze jak sobie wczoraj zrobiłam dzien powrotu do przeszłosci to stwierdziłam że musze nabyc ostatnią płytę MT :P ale z nich ciacha na starośc ;)

Gość agnesss75
fajny topic....mozna sie przylaczyc?tez czasami lubie pogrzeszyc:P

Moze masz słuch absolutny i słyszysz dzwięki jakich zwykły śmiertelnik nie usłyszy? zawsze się podejrzewałam o posiadanie szóstego zmysłu :classic_cool:

Ryjku, na szczęście kobiecie po trzydziestce wypada już wszystko. Nawet solo brykać po parkiecie. :D

ja jeszcze troche to moze z synem się wybiorę na imprę :D:D:D Zarzuce mu dzis pomysł :classic_cool:

Gość agnesss75
Dzięki za przyjecie do grona...Agnieszka,mieszkam w woj warm-maz...uwielbiam i szpile i poszalec na parkiecie.Pan ktory topic zakladal chyba nalezy do typu panow, ktorzy by kobiete najchetniej ubrali w worek i zamkneli w klatce.

Nowa para niebieskich szpilek czeka sobie na ciełe czasy. :D Nie mogłam sobie ich odmówić. Ciekawe Epona, co syn odpowie na Twoją propozycję. :D W jakim jest wieku, jeśli to nie zbyt wrażliwe dane. Gdyby się zgodził, to zapytaj czy Cioteczka Brum też może dołączyć. Agnes - nie w klatce tylko na klęczniku. :D

broom jeden 16 a drugi 15 :P i myslę ze najpierw by postękali "...yyyy....nooo...wiesz...." a potem by było "stara nie rób siary " :D:D:D:D

Gość agnesss75
ehh...gdzie ta muzyka co kiedys byla