Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

No ja Cię! Fju, fjuu, fjuuuu... To ma trochę zabawy przy goleniu.

Dzięki bogu , mój to nie jest jakiś zapalony fan Malysza ,bo jak sobie pomyślę ...że ten mój czarnulek ,wąsy ...to kur(wygwiazdkuję ) cytuję "już wiem co zrobię ,zamienię cięeeeee na lepszy model ":classic_cool:

ryjjjek ależ nie wypada dzisiaj facetowi nie miec wąsów na Małysza to wrecz niewybaczalne 😭

Prawdziwy chłop musi mieć wąsa. :D Małysz ma, prezydent ma. Nie można nie mieć wąsa. :D

Mój akurat jest fanem Kubicy to wiesz ,wypadało by aby sobie rękę i nogę połamał :D:D ale serio ,kiedyś wydostałam ze starego albumu jego zdjęcie jak miał jakieś 17-18 lat i patrzę a tam mega wąs a'la Baltazar Gąbka :O przy takich zdjęciach libido spada do zera :O

Ryjku popatrz na nasze zdjęcia sprzed kilkunastu lat - mokre włoszki, trwałe ondulacje, nastroszenia, wielkie ramiona w ubraniach. Zero seksapilu.

ja wole nie wracać pamiecią do tamtego czasu :P i mojego wyglądu :D:D:D:D

Moim jedynym faux pas były te kanarkowe włosy w które przyozdobiła minie siostra :O ja byłam typem chłopczycy :classic_cool:obce były mi spódniczki i bluzeczki z żabotami :classic_cool: a na dysce naparzałam w rytm Mc Hammera http://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo :classic_cool: btw,patrzecie na te babeczki ,moda z leginsami wróciła :classic_cool:

Gość przejmujecie się opinią
mnie wypada dysk :D

przejmujecie się opinią mnie wypada dysk dobrze ze nie wątroba :classic_cool:

Czy wyglądamy na takie, ktróe się przejmują? :D Co najwyżej wypadaniem włosów. :D

Gość przejmujecie się opinią
wątroba już dawno mi wypadła

ach te "młodzieńcze lata" !! żebym ja miała ten rozum co teraz ... oj niewyszałam się wtedy,a teraz "nie wypada, no nie wypada" :D

powiedźcie mi jak to jest ,jednym nie wypada a innym wypada aż nad to :D hehe:D

Ryjku, żweby równowaga w przyrodzie została zachowana. :D

Witajcie:) nadal siejecie zgorszenie ale za to was koffam:D hehe Kólko-3 dni wycia z bólu to ja dziekuje bardzo:( straszne jest to, jak kobiety czasem cierpieć musza..jA dzis tez cierpiałam i myślałam że mnie nerwy zjedzą od środka. Na szcześćie już jestem w domku i sie relaksuje:) Mój gospoś wąsów nie ma,ma malutka bródke ,ale ona jest sexy ,hihi aHA ,I nie wiem co to jest GARSONKA hhehe:P

uuuuuuuuuuu,to wy już z garsonkami wyskakujecie😭a ja w adidasach i kurtce sportowej latam:Doj nie wypada mi chyba,nie wypada;) nie chcę wyjść na chwalipiętę ale muszę to zrobić-przespałam całą noc:D ktoś gdzieś wspominał lata 90,Mc hammer?sald and pepa?tlc?michael jacson?to moja muzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa:D:D:Dczy wypada jej jeszcze słuchać-oczywiście że tak!

Kto rano wstaje... :D Cześć Epona. :) Trzydziestka - aż się łezka w oku zakręciła. :D

Witam :-h Od rana już w takich nostalgicznych nastrojach ? Ja tam jako małolata wymiękałam przy PAPA DANCE i kochałam się długo i namiętnie w Pawle Stasiaku :D

Zajdło mi post o miłości do idoli muzycznych. :D Ja się kochałam w Limahli i Jasonie Donwvanie. :D Miałam taki wielki platkat Limahla nad łóżkiem. :D Może jest jeszcze gdzieś w piwnicy. :D