Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Miłość jednak jest ślepa. :D Nie wiem czy dziś bym go pokochała. :D

broom kobiety nie kochają oczami :P uszami i węchem :classic_cool:dlatego czasem zakochujemy sie w brzydalach jak dobrze do ucha plują :D:D:D:D

Oraz inną częścią ciała sie zakochują. I to może najbardziej. A im są starsze tym lepiej im ta miłość wychodzi.

eee tam zaraz zakochują :P tamtą czescią tylko wyrazają miłosć :P i to tez nie zawsze :D:D:D:D:D

Epona ,pamiętam Bajora bardzo dobrze a najbardziej koncerty życzeń w każdą niedzielę :classic_cool:Wiesława Sośnicka i Zbigniew Wodecki "z tobą chcę oglądać świat ..."a babcia w kuchni rosół gotowała :D;)

Rycz mała, rycz. Płacz maleńka płacz... To chyba Vox śpiewał.

Gość facetowski76
super, wspanialy wyglad.

witajcie,ale się fajny klimacik zrobił:)tak przy okazji baaaaaaaaaaaaardzo tęsknię do tamtych czasów,do prostych,zwyczajnych zarazem bardzo życzliwych i wspaniałych ludzi,sąsiadów,do wspólnych zabaw na podwórku,ooooooooooch😭czemu to wszystko mineło i mamy tylko świat materialny,buuuuuuuuuuuu:( rozwaliłyście mnie tymi parodiami:Dsuper:D myślicie,że wypada nam chodzić w takich spodniach:Ppo 30?to raczej dresy mc hamera;)

Gość kaśka.aaa
no i po co wspominacie :/ tylko się załamać można ! Te czasy w porównaniu do tamtych to tragedia !

a mnie się te spodnie z linku od fiutka nie podobają :O takie jakieś pantalony :O całe halo tylko dlatego ,że spodnie są cielistego koloru :) w ogóle to na początku myślałam ,że to dupa jakiegoś gostka i se jaja robią kręcąc film :D:Ojuż tu kiedys na kafe był taki jeden co swoją ogolona dupę dał ,że niby dziewczyna i pod nickiem dziewczyny a chłopaczki pisali "ale bym ci zasadził "itp :D już ja widzę jakby oni zasadzali :D

HEJ:) ale mixujecie muzę:P lambada,dżem,jason donovan,,to wszystko piekne wspomnienia..też ryczałam przy dzemie:D,ale jedno Wam powiem w sekrecie,teraz jestem bardziej szczęśliwa niż wtedy.. wtedy myslałam:nikt nigdy mnie nie pokocha,a teraz myślę,czy znalazł by się ktoś kto by mnie nie pokochał?:P ---HIHI

no właśnie powinnyśmy wspominać i może wprowadzić coś do naszego życia?coś przenieść z przeszłości do teraźniejszości? poszłabym na taką imprezę,tylko 30+,ubiór w stylu lat 90 ;) .....hmmmm......już na niej jestem................właśnie się z wami witam,każda ma plakietkę ze swoim nickiem z kafe👄...........kelner przynosi drinki na rozliźnienie:P..........parkiet czeka na nas............oczywiście taniec dozwolony tylko z stylu lat 90:D......jest genialnie............. wokół nas pełno facetów.......do koloru do wyboru................

Trzydziecha - na zakończenie karnawału byłam na balu przebierańców. :D Było nieźle. Ubiory odlotowe a muzyka właśnie lata 90. Się poszalało w przebraniu. :D