Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

nie mamy sie gdzie kochac

Polecane posty

Gość milo sie kokukac
nie masz czego współczuć ja jestem porządna osoba a na sex przychodzi odpowiednia pora a nie potem tematy "jestem samotna młoda matka". Sex jest dla dojrzałych ludzi a nie gówniarzy którzy sie zastanawiają gdzie się tu pokątnie popierdolić

Gość elissss
pierdze nosem :o

Gość elissss
tak tak wspólczuje ci starodawnych pogladów ale my many ao zaplanowane i zabespieczamy sie i raczej ciaza jest mało prawdopodobna

Gość milo sie kokukac
to nie sa starodawne poglady. Potem ejczycie placzecie ze z brzuchem chodzicie bo zamaist sie uczyc to ruchanie wam w glowie. Ja mam stalego partnera z ktorym sie kocham a nie od najmlodszych lat rucham sie kaj popadnie i z kim popadnie. TO SIE NAZYWA SZACUNKIEM DO WLASNEJ OSOBY A NIE STARODAWNOSCIA

Gość mklmlk
chamowac? do slownika gowniaro. Najpierw naucz sie ortografii, a potem baw sie w sex

Gość elissss
widze ze tutaj same staruchy z pogladami wyciagnietymi ze sredniowiecza , ale to znaczy je jak mam kolesie w moim wieku to tylko za raczke moge z nim chodzic tak spoko współczuje waszym kolesia

Gość chodzi lisek
Współczuję większości poglądów i braku empatii. Jest wiele małżeństw mieszkających z rodzicami. Mają często ten sam problem. Małżeństwa z małymi dziećmi mieszkający w małych M3 - podobnie. Polska to nie Kuwejt. Ceny mieszkań są naprawdę wysokie. Ciekawe ilu młodych Polaków może sobie pozwolić na SAMODZIELNE kupno mieszkania. Bo dojrzałością nie nazwiecie przecież pomoc mamusi i tatusia. A do 30tki, 40tki mają żyć w celibacie?

Gość chodzi lisek
A, i nie mam lat 18, a 25. Dopiero w przyszłym roku planuję kupno mieszkania i ogromny kredyt. Póki co mieszkam z mamą, bo sama nie jest w stanie się utrzymać, a mnie za to nie stać na wynajmowanie mieszkania i pomaganie mamie jednocześnie. Seks uprawiam, bo nie jestem zimną rybą i nie mam zamiaru być. Jest pełnoletnia, niech robi co chce. Ciąża to będzie jej problem, nie Wasz i zapewne jej rodziny.

Gość elissss
ale jesli biore tabletki i jednoczesnie kondony bo jestem berdzo przewrazliwiona na tym punkcie to chyba swiadczy o jakiejs dojzałosci

Gość milo sie kokukac
dojzalosci moze tak ale o DOJRZAŁOŚCI KOMPLETNIE NIE

Gość elissss
no własnie czepiacie sie słówek a nie chcecie pogadac na temat

Gość ktośka866
Może schronisko młodzieżowe ? - jest w każdym mieście i kosztuje grosze w porównaniu z hotelem. Też nie rozumiem jak ktoś może się kochać kiedy rodzice lub znajomi za ścianą, zero intymności.

Gość elissss
up

Gość elissss
mieliscie takie problemy jak to rozwiazywaliscie

Gość elissss
up