Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błysk we włosach

Co zrobić zeby miec piękne BŁYSZCZĄCE WŁOSY

Polecane posty

Gość gość
Hinduski olejują włosy przed każdym myciem. Olejków mamy naprawdę dużo : - olejek rycynowy - olejek kokosowy - olejek amla - olejek khadi - olejek migdałowy - olejek z jojoby - oliwa z oliwek - olejek sezamowy - olejek makadamia - olejek z pestek awokado - olejek arganowy - olejek lniany.............

Gość Miodowa aaa
Ja mam włosy w kolorze miodowy blond.Tak sie chyba nazywa ten kolor.Zależnie od oświetlenia wydają się złoto-blond lub rude.To mój naturalny kolor.Często u fryzjera słysze komplementy,że mam piękny odcien włosów i zawsze pada pytanie czy mam farbowane :D Moje włosy są delikatne i miękkie jak u dziecka.I bardzo lśniące.Często słysze,że mam sztuczne włosy,bo lśnią jak peruka:D a nie uzywam drogich kosmetyków.Włosy myje szamponami Timotei,bez parbenów i silikonów.Po kazdym umyciu stosuje na zmiane odżywki:Garnier z masem karite i avocado,Nivea Long Repair,Kallos Latte.Jako maski uzywam:Garnier Nutri Gładki,Kallos Color do włosów farbowanych,mimo iz moje nie są farbowane.Po tej masce są bardzo delikatne i dobrze sie je układa. Jako maske i odżywke uzywam również: Bioetika nr1 taką naturalną z kokosa i aloesu...daje linka do niej : http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37980 własciwie to moglabym uzywac tylko jej jako maski i odzywki,bo mimo iz jest bez silikonów daje niesamowite efekty:włosy miekkie,sliskie,lśniące.Oczywiscie uzywam tez jadwabiu farouk Chi i olejek arganowy z Mariona.I codziennie uzywam suszarki a mimo to mam zdrowe piekne włosy.Mysle,ze tak naprawde to zasługa genów,bo wiele kobiet nie suszy sztucznie,wydaje fortune na kosmetyki a i tak efekty są marne.A polecam jeszcze raz w tygodniu wetrzec we włosy i skóre głowy nafte na 15 minut.

Gość gość
Kiedy byłam zdrowa miałam blyszczace,geste grube wlosy .Od czasu problemów z tarczycą są cienkie ,słabe i matowe .Zadne odzywki nie pomagają .Myslę dziewczyny ze zdrowie ma tutaj tez duze znaczenie .

Gość gość
korzystać ze sklepu pieknewlosyonline.pl :) ja jestem bardzo zadowolona z ich produktów

Gość gość
U mnie sprawdza się taka maseczka z miodu, cytryny, drożdży, oliwy z oliwek. Nakładam ją raz w tygodniu, na głowę czepek i czapka (żeby miały ciepełko) i włosy stają się bardzo miękkie. Chodzę też raz w miesiącu je podcinać do fryzjera i zrobić zabieg kerastase w In Harmony.

Gość gość
Jak włosy mają błyszczeć, to najlepszym rozwiązaniem jest olejek. Tutaj sobie poczytaj o np. tym olejku: http://olejek-makadamia.pl/ Kilka razy uzyjesz i już zobaczysz różnice, będzie mega blask :)

Gość gość
Jedynym sposobem na piękne i błyszczące włosy są olejki, ja osobiście polecam ten - http://olejek-palmowy.pl Działa super na włosy, nawilża je i w dodatku odżywia.

Gość gość
Żeby poprawić kondycję włosów zaczęłam brać tabletki biotebal z biotyną. Pierwsze efekty pojawiły się już po kilku tygodniach. I naprawdę jestem bardzo zadowolona. `Moje włosy są zdrowsze, mocniejsze, zdecydowanie szybciej rosną no i oczywiście mają piękny połysk

Gość gość
Warto raz na jakiś czas zapytać o fryzjera o jakieś zabiegi pielęgnujące. Mi bardzo pomaga koloryzacja z Olaplexem, bo czuję jak moje włosy robią się bardziej miękkie i lepiej się układają. Poleciła mi ją pani Renata z Akademii Perfect Hair za co jestem wdzięczna :)

Gość gość
Hej! Pytanie do osoby, która chodzi do In Harmony do fryzjera. Mieszkam niedaleko i zastanawiam się do kogo warto się tam zapisać?

Gość gość
Mi pomogło picie pokrzywy i zmiana odżywki do włosów, na Biotebal. Włosy nie wypadają, są zdrowe i lśniące. Warto również przeanalizować własną dietę, bez tego nie ma co liczyć na efekty.

Gość gość
Chodzę do pani Kasi już od kilku miesięcy. Moje włosy są teraz w lepszym stanie :)

Gość gość
A próbowałyście kiedyś olejowania? U mnie bardzo dobrze sprawdziły się kosmetyki royal moroccan z olejem arganowym. Włosy są gładkie i błyszczące, bo nawilżone.

Gość gość
Gdzie je kupujesz?

Gość yylona
finezyjna mazienka i czerwcowa lenka i no to jestem mają mocne włosy tylko ze one dbają a nie tylko płuczą wodą

Gość gość
Na jak długo wystarcza ci ta maska RM?

Gość gość
Mam ją już 5 miesięcy i dopiero zaczynam widzieć denko.