Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatkowy kfiatek

pogadajmy o naszych mezach badz partnerach.

Polecane posty

Gość pachnący kwiatek
Dobra to:P

Gość banka mydlana
my mieszkamy za granica i po swietach wrocilismy z walowa na dwa miesiace conajmniej a moj M dzis w poludnie do mnie dzwoni i pyta czy mu kupie mortadelke jego ulubiona:):):) wiecie co to? taka syfiasta mortadelka ,ktora on wprost uwielbia:):):)do tego sucha bulka i to jego ulubione danie:) oczywiscie jak wszyscy wacha skarpetki kiedys kupilam mu rozne haczyki i splawiki na ryby bo jest zapalonym wedkarzem.a ze akurat byla zima i nie bardzo bylo jak lowic wiec napuscil sobie wodu w zlewie i posiedzial tam z tymi haczykami i splawikam i wedka ze dwie godziny:):) kiedys krzyczy z lazienki"chodz tu szybko" myslalam ze cos sie stalo i lece jak wariatka.wchodze a on stoi ze szczoteczka do zebow i mowi"ladnie myje zabki?":):):) i jak sie o cos zakladamy to ja mowie ze jak przegra on to chce nowa torebke albo buty,a on samochod sterowany na baterie albo helikopter sterowany albo cos podobnego:):)

Gość kfiatkowy kfiatek
ale fajnie ze piszecie:) fajnie sie to wszystko czyta:) mam nadzieje ze bedziecie dopisywac :):):):)

Gość nowa tutaj..
a mój w tym roku nie złożył mi życzeń urodzinowych przez cały dzień, bo wymyślił sobie że będzie ostatnim który to zrobi... Rozumiecie? Siedzieliśmy razem cały dzień, a on nic... Co za... ;p Nie zrozumiem nigdy facetów...

Gość prinzesska27
Hehe to ja tez sie dolacze...

Gość precle z maslem
hi hi...posikalam sie ze smiechu :):):)

Hej Mój też ma ze skarpetkami ale zupelnie odwrotnie, jak tylko ubierze nową parę, to jeśli tylko je ściągnie - choćby za godzinę np na basenie, za żadne skarby nie założy ich ponownie :D Oczywiście jak robi sniadanie to wszędzie sa okruchy tylko nie na desce :D bo oczywiście nie siądzie normalnie do stołu tylko je przy blacie. Nigdy nie chowa mleka z powrotem do lodówki. Wpycha pranie do pralki aż się nic nie da wcianąć ale prania nie włączy. Wszędzie się spóźnia.. w dniu naszego wesela obudziła go moja makijażystka która przyjechala o 11 :D Wyciąga ze zmywarki garnki i myje w zlewie bo po co zmywarkę zapychać takimi duzymi rzeczami :)) zapewne cdn

Gość yppoiuytdxcvbnm
ghjkloiuygfgvbn

Gość majka 767676
ale fajny temat:)

Gość mola pelna mola
hehe maz mojej znajomej nie zmienia za czesto bokserek a ze sa po slubie dopiero jakies pol roku to ona strasznie sie wstydzi powiedziec mu o co jej chodzi...ostatnio przyszla do mnie poradzic sie jak ma mu to powiedziec hehe mialam ubaw no ale kolezanki nie wysmieje no wiec zaproponowalam zeby lekko dala do zrozumienia w stylu (po calym dniu pracy fizycznej masz ochote na prysznic i swieza bielizne, lub szykowalabym mu kazdego dnia nowe slipy az sie przyzwyczai) dobrze ze moj facet nie ma takich odjazdow bo nie bylby moim mezem hehe :) pompa

Gość kfiatkowy kfiatek
dawno mnie nie bylo,ale widze pare nowych wpisow:) przypomnialo mi sie ze moj M.nigdy nie mowi ze mu cos nie skmakuje jak gotuje.ja lubie poeksperymenowac i w zasadzie on jest moim krolikiem doswiadczalnym w kwestii smakowania moich dan:) i zauwazylam ze jak cos jest nie tak z daniem.np.jest za slone to najpierw powie ze dobre a za chwile czy nie wydaje mi sie czy tu jest troszke za duzo soli:) ja mowie ze nie:) a on ze "no masz racje.to chyba tylko ten kawalek byl taki slony bo teraz juz jest dobre:) CUDOWNY JEST:):)

Gość dddddddddsssssssss
co jest nie tak w noszeniu telefonu przy pasku? moj nosi w kieszeni i nic mnie tak nie wkurza, jak taka sytuacja: jedziemy samochodem, on prowadzi, telefon dzwoni, a on próbuje go wygrzebac z kieszeni, która jest ściśnieta pasem bezpieczeństwa, przy okazji traci na chwile panowanie nad kierownica, wierci sie, kreci i zwykle telefon przestaje dzwonic jak juz go wyjmie.

Gość kfiatkowy kfiatek
no nie wiem.ja chyba tez bym nie chciala zeby moj M nosil telefon przypiety do paska.ale to tylko moje zdanie.mi sie kojarzy to z takimi co nosza skarpetki do sandalow i spodnie naciagniete po pachy:):) ja i moj M.zawsze jak jedziemy autem wyciagamy tel.i kladziemy na poleczce :)ja sie przyznam ze nie potrafie prowadzic auta i rozmawiac.zawsze gdzies tam mam sluchawki albo wlaczam glosnomowiacy:) no chyba ze jade poza miastam i nie trzeba zmieniac biegów :p :):)

Gość tola o86
a moj jęczy.ciagle jęczy.jak ma cos zrobic to najpierw bedzie pol godziny jęczal zanim sie ruszy.strasznie mnie to drazni.

Gość upupupupupupupupup
podnosze bo fajny temat :)

Gość zygzzzzzzzaczek
o rany:) poprawilam sobie humor tym co tu przeczytalam:D

Gość to ja wam opowiem
moj uwielbia placki ziemniaczane .ziemniaki musza byc starte na tarce bo podobno takie sa najlepsze.wiec jesli chce placki ,musi sobie sam zetrzec te ziemniaki i cebule tez trze. wsztystko jest ok dopoki nie zaczyna trzec cebuli. zawsze bierze wtedy rozowe gogle do plywania naszej corki i w nich sciera cebule.do tego jest tak powazny ze ja umieram ze smiechu jak go widze. nie denerwuje mnie to moze,ale powala ze smiechu

Gość dskdsdks
czas na mojego lubego: -dłubie w nosie przed komputerem -na śniadanie, zamiast zjeść coś normalnego potrafi zjeść tabliczkę czekolady - nigdy sam sobie nic nie uprasuje, jak ja nie uprasuje to po prostu zakłada pomietę ubranie i tak idzie do pracy - mówi ze się na nim rozprostuje :/ - puszcza ciche bąki i zgania na psa... -jak ostatnio wysłałam go do sklepu po zakupy i za przeproszeniem wdepnął w gówno tak ze w całym domu waliło, miał do mnie pretensje że to moja wina bo kazałam mu iść do sklepu...

Gość dskdsdks
zapomniałam jeszcze: - nie wyrzuca z łazienki zużytych patyczków do uczu, tylko kładzie a to na zlewie, a to na szafce... -jak coś sie skończy np mleko, margaryna to nie wyrzuca opakowania tylko wkłada spowrotem to lodówki -nie zawsze wyczysi po sobie kibel, nawet domestosem nie zaleje, a ja musze potem szorować...

Gość dskdsdks
ma ktos gorzej?

A ciekawe co nasi faceci mówią na nasz temat, czy choć jak mam wady to czy chwalą nas, ze i tak jesteśmy najlepsze???:)

"- nigdy sam sobie nic nie uprasuje, jak ja nie uprasuje to po prostu zakłada pomietę ubranie i tak idzie do pracy - mówi ze się na nim rozprostuje :/" Mój ma dokładnie tak samo. Ale niestety wyniósł to z domu, gdzie teściowa twierdziła, ze jak się dobrze strzepnie po praniu, to nie trzeba prasować... :O Może raz ją widziałam z żelazkiem odkąd ją znam, ponad dwa lata, a teściu sam sobie do pracy czy na wyjścia prasuje rzeczy albo ona mi podrzuca, jak widzi, ze prasuję, to tekst wieczny: To uprasuj tam ojcu. :P

-wącha skarpety, sprawdzajac czy sie nadaja na dzien nastepny -zostawia tatalerze, papierki po slodyczach, kubki :/ -potrafi gnic do 13, poki go nie obudze to skoro nie musi wstac- gnije -gry go wciagaja, ale coz, jak mowie wylacz to wylaczy :) - ma symptomy piotrusia pana, i nie wiem czy to sie kiedys zmieni :)

Gość to ja wam opowiem
moj tez nie prasuje i chodzi pomiety jak mu nie wyprasuje.tez nie myje kibla.ZAWSZE wacha skarpetki jak wroci z pracy czy nadaja sie na jutro.czasem jak sie ubierze np.czerwone spodenki i do tego zielona koszulke.wszystko jest fajne tylko nie w takim polaczeniu. I NAJBARDZIEJ MNIE WKURZA TO....ZE SIEDZI W LAZIENCE DŁUŻEJ NIZ JA ;/

Gość takie moje zdanie jest.
Fajny temat:)Uśmiałam się do łez:D:D Jeśli chodzi o skarpety,to mój mąż ma tak samo. Wącha tak te skarpety już 20 lat i czasami się z niego śmieję,że gdyby mu tak nagle pochować skarpety,musiałby jak nic iść na odwyk hahahaha. Po 20 latach małżeństwa,to już nawet jego wad nie zauważam:)nauczyłam się z nimi żyć.Kochany jest bardzo i to najważniejsze.No może chyba to,że kupiłam sobie rowerek treningowy i mój mąż zrobił sobie z niego wieszak na ciuchy:D:D:D Wchodzi z pracy i pierwsze co robi,to na kierownicę zakłada koszule,bluzę,co tam ściągnie:D:D Na moje uwagi,zawsze odpowiada,że przecież na nim nie jeżdżę (co jest prawdą):P

Acha,na farmie nie siedzi(ja siedzę) Potrafi na komputerze przesiedzieć do 2 godzin,ale jego tematy tam,to sport,polityka i ważne wydarzenia.Jak mówi,na czytanie pierdół szkoda mu czasu:D

Gość cure
Mój facet też ma tak ze skarpetkami, że jak tylko je ściągnie, to już są brudne. Nie ważne, że miał je na sobie niecałą godzinę. I wszystkie się walają po całym domu. No i komputer. Matko. To akurat nie jest śmieszne. Ale radzimy sobie z tym co raz lepiej. Poza tym, kocha mnie i córkę i jest najlepszym facetem pod słońcem. :)

Gość zielone oczczka
moj kupil sobie ciezarki ,bo mowi ze bedzie cwiczyl. i na tym sie skonczylo.ciezarki swietnie sprawdzaja sie podczas grila w ogrodzie w wiekszym gronie,bo robia za stołki.

No to macie oryginalne stołki:D:D:D A mój ma swój" wieszak"